neyine dalga geçip gülüyorsunuz ?
Onları kullanmayacak elbette işe yaraması için değil saklanması ve hatıra olarak kalınması için alınmıştır o hediyeler.
Bazı insanlar için sizin küçük, gereksiz ve saçma bulduğunuz şeyler çok değerlidir.
Sizi asla bu derece ince düşünen bir erkek arkadaşınız olmadığı için tüm bunlar.
Belki de hayal bile edemeyeceğiniz incelikte bir erkek.
İnsanlara saygı duymayı, kararlarını aşağılamamayı öğrenmelisiniz.
kötü kalpli filan değilim şakanın bu kadar büyüyeceği aklıma gelmedi verdiği tepki de fazla .. burda herkes aklı basında bireylere hakaret edilmiş gibi tav-ırlar takındı cokta umurumda. keske saldırmak yerine yaptıgımın şaka oldugu kötü niyetimin olmadıgı anlasılsaydı.. fakat sunu anladım ben buraya canım sıkıldıgından konu acsam 4-5 yorum anca gelir ama böle bir konuda maşallah yardırmıs millet cünkü herkesin içini dökmeye ihtiyacı var anladım yani :) neyse bugün de tatmin oldu millet sayemde cok şükür. hadi eyvallah.
hediyelerden çok arkadaşınızla kardeşinizle dalga malzemeye yapmanız oldukça küçük düşürücü yetmemiş size sinirli kabahatlisiniz birde yemek istemişsiniz ne bekliyorsunuz?
küçük çocuk şeyleri olabilir ama siz belki fikir söyleyebilirsiniz ama arkadaşınızla dalga malzemeye yapmak küçük düşürmek hiç hoş değil ben olsam bende sinir krizi geçirirdim sen de akıl zeka olarak çokda büyük değilsin
ben kardeşinin yerinde olsam seni dövmek için üstüne atlamıştım sen aileni nasıl arkadaşınla küçük düşürücü malzeme yaparsın diye gerçi üstüne atlasam sevgiliye yorumlar o küçük beynin bu yüzden atlamazdım ama gerçekten hiç hoş değil
kız sevgilinize ettiği lafa değil SİZİN ONU KÜÇÜK DÜŞÜRMENİZE KIZMIŞ bence
burda herkes aklı basında bireylere hakaret edilmiş gibi tavırlar takındı
konuyu saptırmaya meraklısınız ..Sanırım sizin erkek arkadaşınız yok :S
hopppp hopppp burası öle sizin semt değil canım çingene gibi o küçük beynin filan demişisn hayırdır sen ??? ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin sen kimsin bee ? snn ne haddine bana hakaret etmek. kendine geellll
Aynen mesela benim kız kardeşimin küçük şeyler koleksiyonu var 23 yaşında ama 50 yaşında da olsa küçük bir şey alınca bayılır çok mutlu olur.Benim esim de nisanliyken kurbaga seklinde bir kirlent almisti. Disaridan bakan biri icin cok gulunc ve tuhaf degil mi? Hediye diye kirlent almasi yetmiyor bir de kurbaga seklinde? Ama onu bana aldiran olaylar zincirini ve sebepleri kimse bilmiyor, bilmesine de luzum yok. Sonralari klasik her kadinin bayilacagi hediyeler de aldi ama o kirlentin yeri ve anlami cok baska. Insanlar anlamsiz bulduklari seyleri neden asagilamayi seviyorlar anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?