Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen sıkıntı ve yalnızlıktan kustuğun için kardeşinin ilişkisini kaldıramıyorsun bence

Konu sahibi neden bu kadar atarlanıyorsun? Bence sen kardeşini kıskanıyorsun tarzı yorumlar dışında öyle çok kötü bir yorum okumadım. Burda senin kardeşinle dalga geçmen sonrasında arkadaşına anlatmana tepki vermiş üyeler.. bence haklı değilsin Özür olmasada gönlünü al kardeşinin kızın hevesini kursağında bırakmışsın.

ağır tahrik var sayın ablası bu mevzunuzda :) Herkes sinirini farklı şekillerde gösterir de, siz onun belli ki önem verdiği (ki bencede çok şirin, duygusal bir hediye olmuş) bir şeyle dalga geçmiş, yetmemiş konuyu 3. kişiye taşımış beraber dalga geçmişsiniz.Ben öyle ablanın kafasında parçalardım hediyeleri :) tmm sakinim. Ben nedense sizi ve saçma arkadaşınızı haksız buldum, kardeşten ziyade.

Benim esim de nisanliyken kurbaga seklinde bir kirlent almisti. Disaridan bakan biri icin cok gulunc ve tuhaf degil mi? Hediye diye kirlent almasi yetmiyor bir de kurbaga seklinde? Ama onu bana aldiran olaylar zincirini ve sebepleri kimse bilmiyor, bilmesine de luzum yok. Sonralari klasik her kadinin bayilacagi hediyeler de aldi ama o kirlentin yeri ve anlami cok baska. Insanlar anlamsiz bulduklari seyleri neden asagilamayi seviyorlar anlamiyorum.

Yani sen kardeşini bir birey olarak görmüyorsun öyle mi?
Neden bu kadar tepki aldığını bir anlayabilsen bu kadar tepki çekmeyecektin zaten. Çünkü senin ve kafa dengin arkadaşının aksine, burada objektif yorum okuyorsun.
Kişi kendinden bilir işi tatmin olma duygusu sana yaramış ki hala kendini haklı görüyorsun.
Empati kurarak yorum yaptı herkes. Ve gerçekten sayfalarca yorumun hep aynı görüşte olduğu nadir konulardan seninki. Hala hiç mi bir şey ifade etmiyor bu sana?
Seninki resmen başkasının üzerinden ego tatmini. Kurban olarak da kardeşini seçmişsin.
İleride yalnız kalırsan anlarsın ne demek istediğimizi. Hiç bir arkadaş kardeşten daha yakın olmaz.

hopppp hopppp burası öle sizin semt değil canım çingene gibi o küçük beynin filan demişisn hayırdır sen ??? ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu senin sen kimsin bee ? snn ne haddine bana hakaret etmek. kendine geellll

resmen kızla dalga geçmişin hemde arkadaşınla. benim ablam böyle bişey yapsa aynısını yapardım. bence çok ince düşünmüş kardeşinizin sevgilisi. sanırım hayatınızda biri yok ve aşırı şekilde kardeşinizi kıskanıyorsunuz. acil olarak kıskançlığı bırakmanız lazım. o sizin kardeşiniz.

oowwww kıskançlıkta çığır açmışsın arkadaşım. geçmiş olsun

Bariz bir kıskanma var ortada. Ve b h yaptiğını iyi birşeymiş gibi buraya yazmışsin. Birde kardeşimin sinir krizi geçirmesi fazla abarti diyorsun.
Valla gene iyi biriymiş, ben olsam hepsini kafana atardım. Ondan sonrada kardeşim ailemizi o kadar önemsemiyor diyorsun. Nie önemsesin ki seni? Hevesini kursağında bırakmışsın.

kardeşinizle de bu üslupla mı konuşuyorsunuz üstten üstten..
sizden küçük olması onunla 3.kişileri dahil ederek dalga geçebilme hakkı vermiyor size..
ve evet o bir birey .. akıl başındalığını sizin sorgulamanız gerekmeyen bir birey..

doğduğu andan itibaren herkes bir bireydir.. kardeşinize şamar oğlanı gibi davranırsanız kriz geçirince abartılı tepki diye şikayetlenemezsiniz..

Arkadasiniz da kardesinizin sevgilisine hakaret etmis. Mesela onun ne haddineydi? Birlikte alay edip gulmussunuz sizin ne haddinizeydi? Baskalarina yaptiginiz sey size yapilinca mi hakaret oluyor?

Aaa pardon onlar coluk cocuktu degil mi. Onlara hakaret edilir, size degil.

Aynen mesela benim kız kardeşimin küçük şeyler koleksiyonu var 23 yaşında ama 50 yaşında da olsa küçük bir şey alınca bayılır çok mutlu olur.
Minyatür bir şey görünce oyuncakta olsa alıyorum mesela küçük çatal, küçük sandık falan bazılarına aptalca geliyor ama kız kardeşimin onları görünce yaşadığı mutluluğu tarif etmem imkansız. Ona çok büyük saygı duyuyoruz.
Geçen lokantaya gittik kız kardeşim çalışıyordu gelemedi ayran şişesi küçücüktü babama söyledim kardeşime götürelim mi dedim lokanta sahibi o ayranlı pis şişeleri :) bize paket yaptı :)
Lokantadakiler belki şunlara bak görgüzüler şişelere göz dikmişler demişlerdir.
Çok uzattım da işin özü insanların kendi iç dünyalarında ne yaşadıklarını bilmeden kimseyi aşağılamamak, saygı duymak.

hediyeler bana da saçma geldi ama arkadaşınıza foto atıp paylaşmanız saygısızca olmuş. siz neden karışıyorsunuz ki. bırakın biri düşünüp yapmış, diğeri mutlu olmuş.
kardeşinizi de fazlaca şımarık buldum.kriz geçirme, zehir zıkkım olsun demeler falan abartmış.
bence konunun üzerinde durmayın, nasıl olsa ayrılınca gelip size ağlayacak.

bende çok kızar bağırır çağırır hatta saç baş yolardım. Siz kimsiniz pardon da ablasınız diye bu hakkı nerden gördünüz kendinizde?

Kusur bakmayın ama kardeşiniz haklı sizin için saçma olan bir şey onun için anlamlı olabilir tutup dalga geçmişsiniz onunla da kalmayıp izin bile almadan onların resimlerini çekip arkadaşınıza şunlara bak deyip arkadaşınızın da dalga geçmesine izin vermişsiniz. Ne olursa olsun bunlar özel şeyler arkadaşınıza göndermeye ne hakkınız var bir de beraber dalga konusu yapmaya ne hakkınız var? size ne ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…