Ortada birşey yokken kriz geçiren kardeş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ailenizin psikologu geldi :) hemen analiz ediyorum.

Çocuk onun için emek harcamış, şık bir hareket yapmış. Uzun süre düşünmüş belli ki. Bu da kardeşinizin çok hoşuna gitmiş. Hatta söyliyeyim benim de hoşuma gitti gayet yaratıcı ince fikirler.

Neyse siz ne yapmışsınız. Kardeşinizin DEĞER GÖRDÜĞÜ bir konu için sanki apatalcaymis, sacmaymis gibi dalga geçecek bir şey bulmussunuz. Aslında ona O KADAR DEĞERLİ DEĞİLSİN bebeğim sen demişsin. Seni saçma biri değerli bulabilir ancak demişsin. Eee muhtemelen bunu çok uzun yıllardır yapıyorsun o da çok incinmis yaralanmış bu sefer artık patlamış.

Sen ablasin ve yeni gelen kardeşi kiskanmissin. Bu hareketlerinin senin en geç 6-7 yaş civari bitmesi lazımdı. Ama bitmemiş. Bir de dalga geçer gibi eve gelirken yemek al falan demişsin. Sinir krizi geçirdiğinin farkındasin hala son lafınla bile yaşadığı şeyi onemsizlestirme çaban var. Çok enteresan. Bu kız ne yaparsa önemsiz degersizmis gibi mi yapıyorsun.

Neyse kardeşinden özür dile. Onu kiskandigini kabul et ve bu huyunu terk etmeye çalış. O senin küçük kardeşin. Bu duygu aranızda duyurucu abla kardes ilişkinizin önünü tikiyor.

Zeka geriliği kimde acaba merak ettim sizene hediyeden kıskandınız mı?

burda konulara yorum yapılabilir fakat hakaret edemezsin zeka geriliği sende demek istiyorsun değilmi pardon da sen kimsin ? önce uslubunu takıl çekil şimdi..

açıkcası bende öyle hediyelerden hoşlanmam kardeşime gelse alacak başka şey mi bulamamış bırak sen bu çocuğu diye makara yapardık o da gülerdi kardeşiniz gibi tepkiler vermezdi eminim.

ama asla ve asla böyle bişeyi birisine atıp kardeşimi ve sevgilisini itibarsızlaştırmazdım.
kardeşim sinirlenmeye başlarsa da gidip hemen sarılıp kızma yahuu şaka yaptım der hemen gönlünü alırdım...

sizin aranızda bi gerilim var çocukluktan gelen hatta biraz da kıskançlık gibi sezdim.
benim kardeşim annemden babamdan çok sever beni bende onu öyle. aranızda sevgi saygı yok gibi..
umarım en kısa sürede çözersiniz sorununuzu çünkü bence kardeş bu dünyada bir ömür yanımıza kalacak tek şey.

psikolog olman için daha cok claısman lazım.. yemeği bu olaydan önce istemiştim bu bir. ben onu küçükken bile kıskanmadım hiç bu iki kıskanclık huyum yoktur. ve konuyu sen dahil herkes yanlıs anladı sacma fikirler sundu .. o ne kadar büyüsede cocuk hala gözümde ve ilişkileri bana cocuksu geliyor evet öle gelmemeli bunu kabul ettim fakat sırf bu yüzden kriz gecirmek filan sacma .. abartmayın sanki karsımda ciddi ilişkisi olan aklı basında bireyler var. oldu canım ergenlere hep büyük muamelesi yapalım basımıza cıksınlar evet tabi..

Yeter vurmayın konu sahibi öldü galiba
Neyse bundan sonra 2 defa düşünür herhalde? Gerçi bu kötü kalplikle nasıl kontrol eder kendini bilmem?
kötü kalpli filan değilim şakanın bu kadar büyüyeceği aklıma gelmedi verdiği tepki de fazla .. burda herkes aklı basında bireylere hakaret edilmiş gibi tav-ırlar takındı cokta umurumda. keske saldırmak yerine yaptıgımın şaka oldugu kötü niyetimin olmadıgı anlasılsaydı.. fakat sunu anladım ben buraya canım sıkıldıgından konu acsam 4-5 yorum anca gelir ama böle bir konuda maşallah yardırmıs millet cünkü herkesin içini dökmeye ihtiyacı var anladım yani :) neyse bugün de tatmin oldu millet sayemde cok şükür. hadi eyvallah.

bence erkek arkadaşı çok ince düşünmüş çok güzel bir hediye neden dalga geçtiniz hadi geçtiniz neden arkadaşınıza atıp birde kıza göstere göstere dalga geçtiniz ben olsam bu yaşta evi ayağa kaldırırdım. kıskandınız mi bilemedim

Ben zaten yaptığım doğru demiyorum fakat bu derece kriz gecirmeler cok mu normal allah askına
Ben de olsam gercekten oyle dalga gecerdim, sen haklisin ne var ki bunda?
Yani biri bana emzik almis salak gibi kizmamisim da sen benimle dalga gecince mi kizicam?
Bu arada ne deliler varmis yaaa ayri olduklari her an icin hediye,pöfff cok manali cok inceymis masallah (!)

işte demek istediğim bu kardeş yani nie bu kadar alınganlık yapıyor millet de abartmıs da abartmıs cidden beni en iyi anlayan sen oldun saol.. ama ben anladım kk da kadınların içini dökmeye saldırmaya ihtiyacı var diyorum ya yardım istesem 3-4 yorum anca su konuya bak maşalahh..

işte bunlar hep ergenlik...

Ooo baby sen çok fenasin. Bak güzel güzel yazdım saldırı var mı yok. Psikolog değilim zaten onu geyik olsun diye yazdım. 35 yaşında 12-13 yıldır meslek sahibi bir kadınım. Psikolog olsam buraya yazmam.

Neyse diyeceğim şu ki. Sen kardeşini düşman bellemissin. Bize de benim kardeşim ne kadar ergen, alaya böyle yapılır mı vs diye dert yanmaya mi geldin? Senden 4 yaş küçük bir insan ergen değil. Ciddi iliski olunca mi degerli olacak bu kiz. Kendi yasina geregine gore yasiyor bir seyler iste. Kocaman 19 yaşında kız.

Kıskançlık huyum yoktur demişsin. Var iste. 19 yaşındaki insanın ilişkisini ciddi olmadığı için onemsizlestirmeye ne denir? Sadece 4 yaş fark için ona ergen demeye peki ne diyelim?

O ergense canım sen de ergen irirsisin o zaman. Kardeşine tavrın bizlere yaptığın yorumlar onu işaret ediyor.

işte bunlar hep ergenlik...
ergenlikle alakası yok buna emin olun. Buradaki yorumlarınızdan bile belli farklı bir görüş kabul etmiyorsunuz herkes sizin kafada olacak diye bir şey yok, neden insanlar sizinle aynı fikirde olmayınca kabul edemiyorsunuz, size göre öyle belki ama çoğu kişiye göre ince bir düşünce... anlayış göstermeyi deneyin.

saygısızlık yapamaz efendim düşman bellediğim yok. kardeşim s..ktr git demesi cok normal evet evet alın kutlayın ergen irisi de sensin 35 yasında kadın gelmiş burda oo baby filan cümleler. neyse canım sen git bi hava al ..

çocuğun yaptığı şey harika, ince düşünmüş, bayıldım ben.
Siz kıskançlıktan ne yapacağınızı şaşırmışsınız.

abaküs almıs işte
neyine dalga geçip gülüyorsunuz ?
Onları kullanmayacak elbette işe yaraması için değil saklanması ve hatıra olarak kalınması için alınmıştır o hediyeler.
Bazı insanlar için sizin küçük, gereksiz ve saçma bulduğunuz şeyler çok değerlidir.
Sizi asla bu derece ince düşünen bir erkek arkadaşınız olmadığı için tüm bunlar.
Belki de hayal bile edemeyeceğiniz incelikte bir erkek.
İnsanlara saygı duymayı, kararlarını aşağılamamayı öğrenmelisiniz.

Benim kızkardeşimde böyleydi tam bir hanzo bizim aramızda bir yaş var 18 yaşına girer girmez evlendi benim ki artık sen beni kıskanıyorsuna getirmişti :) neyse tek gitti çift döndü bizimki ne önce ne sonra dalga geçmedim ama hala atarlı giderli umrumda mı ? asla kardeşte olsa herkes kendi hayatından kendi sorumludur

hediyelerden çok arkadaşınızla kardeşinizle dalga malzemeye yapmanız oldukça küçük düşürücü yetmemiş size sinirli kabahatlisiniz birde yemek istemişsiniz ne bekliyorsunuz?

küçük çocuk şeyleri olabilir ama siz belki fikir söyleyebilirsiniz ama arkadaşınızla dalga malzemeye yapmak küçük düşürmek hiç hoş değil ben olsam bende sinir krizi geçirirdim sen de akıl zeka olarak çokda büyük değilsin

ben kardeşinin yerinde olsam seni dövmek için üstüne atlamıştım sen aileni nasıl arkadaşınla küçük düşürücü malzeme yaparsın diye gerçi üstüne atlasam sevgiliye yorumlar o küçük beynin bu yüzden atlamazdım ama gerçekten hiç hoş değil

kız sevgilinize ettiği lafa değil SİZİN ONU KÜÇÜK DÜŞÜRMENİZE KIZMIŞ bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…