Anlamayanlar için yazayım kardeşinin sevgilisi her yıl minik bir hediye almış doğum günleri için mesela 2. Yaş günü için emzik (bence çok tatlı bir düşünce olmuş) gibi
Ne alaka ya ailesine değer vermediğini nerden çıkardın. Belliki dolmuş artık. Özel bir hediye ona göre romantik bir an yaşarken ablasının içine etmesine gerek yoktuBen niyeyse konu sahibini haklı buldum, ailesine değer vermeyip sevgilisine ilah gibi tapınan bir ergene az bile yapmış bence.
Bağıra bağıra ağlanacak ne var Allah için, hele zehir zıkkım olsun dediğinde yerimden fırlar saçını elime dolardım.
Aileye düşkün değil elin adamını bize karşı hep savunuyor diyor benim için aynı şey. Bu benim düşüncem, konu sahibi belki de %100 haklı değil ama kardeşi de haklı değil.Ne alaka ya ailesine değer vermediğini nerden çıkardın. Belliki dolmuş artık. Özel bir hediye ona göre romantik bir an yaşarken ablasının içine etmesine gerek yoktu
Ama kız bir hediye almış sevgilisinden, aşık aşık dolanırken ortada abla çıkıyor zekasına laf ediyor çocuğun. Hediye komik ya da değil, ince ya da saçma fark etmez, kız aşık, sevgili de dalga geçilecek bir şey yapmamış, nezaket göstermeye çalışmış. O durumda sevgili elbette ki savunulur. Bir de arkadaşla makaraya alınırsa insan patlar böyle, normal değil mi? Belli ki abla bunları hep yapıyor ki niye bu kadar kızdı diye şaşırmış bu defa..Aileye düşkün değil elin adamını bize karşı hep savunuyor diyor benim için aynı şey. Bu benim düşüncem, konu sahibi belki de %100 haklı değil ama kardeşi de haklı değil.
Bilmiyorum ya böyle bağıra bağıra ağlamalar falan zehir zıkkım olsun demeler ne olursa olsun daha beter bana göre. Tipik ergen işte deyip ben daha çok gülerdim herhalde.Ama kız bir hediye almış sevgilisinden, aşık aşık dolanırken ortada abla çıkıyor zekasına laf ediyor çocuğun. Hediye komik ya da değil, ince ya da saçma fark etmez, kız aşık, sevgili de dalga geçilecek bir şey yapmamış, nezaket göstermeye çalışmış. O durumda sevgili elbette ki savunulur. Bir de arkadaşla makaraya alınırsa insan patlar böyle, normal değil mi? Belli ki abla bunları hep yapıyor ki niye bu kadar kızdı diye şaşırmış bu defa..
Bu yüzden burada sevgiliyi ilahlaştırma durumu göremedim ben. Etki tepki var sanki. Bir insanın bu kadar üzerine gidilirse o sevgili daha da kıymetlenir. Mesela kızkardeşin sevgilisi ablasıyla dalga geçse ve ablası için geri zekalı dese, o da sevgilisine aynen böyle patlasa, aileci ya da abla kuzusu diyebilir mi kimse.. Kaşıyan olunca insan patlar nihayetinde, hele ki o yaşta gururu incitilmiş bir genç kız söz konusuysa...
Ya kahkaha attım okuyunca nereden gelmiş acaba aklına böyle şeyler sevgilisininDoğmamış cocuga alsa vallahi daha mantıklı bulurdum.. Kardeşimin gecen 2. Yaş doğumgünü içinmiş o. Konu bu değil kriz geçirecek bir.olay değil bu
1.yaş günü için de zıbın alsaymış bari merak ettim ne almışErgen işte kendi haline bırak aglasin sakinleşsin. Hediyede dalga gecilecek kadar varmış. Emzik, abaküs nedir ya? Altına bezde alsaymış. Her yıla hediye tamam incelikte nebileyim bana acayip saçmalık geldi.Sen arkadaşına atmasaymışsın iyimiş araya arkadaşını sokunca kardeş atışmasından daha farklı oluyor.
1.yaş günü için de zıbın alsaymış bari merak ettim ne almış
6.yaş gününe kesin pastel boyayla boyama kitabı almıştırAynen ilk doğum için hastane çıkışı kiyafetlerini alsaymış meselacok romantik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?