Ortak araba olur mu?

Olur.
Ama kredi çekerek olmaz. Eger pesin alabiliyorsaniz, yani uzerinize kalacak bir borc olmayacaksa alın. Ve pesinen anlasmaniz lazim, mesela bir hafta araba sizde bir hafta onlarda olacak. Bu sekilde duzen ve kural icinde olursaniz hicbir sorun cikmaz. Ama kimin ihtiyaci olursa yada o an kimde ise onda kalir seklinde olursaniz yarin buradan ortak araba aldik ama yuzunu gormuyoruz diye konuyu acarsiniz.

Araba sadece kullanıcısından bile kaynaklı sorunları çıkarabilecek bir mal.Debriyaja benim basış ve kaldırisimla esimin ki farklı,ben yoldaki tüm tumseklerin üstünden puan toplar gibi geciyorum eşim resmen durup yavaşça 1.vitese geçip öyle geçiyor.Yani haftada bir sen kullan haftada bir ben kullanayimla olmaz o iş.Eee lastikleri kim değiştirecek,bakıma kim sokacak, yakıtı nasıl ayarlayacaksiniz, kaskoyu zorunlu trafiği kim ödeyecek.Delikanli üç beş birikim yapınca heyecan yapmış

Ortak araba ortak ev ortak arsa ortak para sadece eşle olur . O da araba iki tarafta kullanıcaksa olmaz

Kullanım nasıl olacak ? Aylık/haftalık paylaşım mı? Diyelim tatile gittiniz kaynınıza lazım oldu ya da onda araba size lazım?

Ödeme kısmına girmiyorum bile.

Gidin enucuzundan bi tata alın sizin olsun yada hiç almayın

Borcunuzu bitirin sonra alırsınız sigorta kasko muayne vergi borcunuzu ödeyemezsiniz

tebrik ederim öncelikle evlenip kısa sürede ev ldıgınız için.
onlar sizin mal sahibi olma konusunda başarınızı görmüşler de ortak araba alalım demişler.
gitsin kendine uygun bir araba alsın. sizde borcunuz bitince kendinize alırsınız.

ortak araba da olmaz başkalarından alınan söz ve borçla da ev borcu kapanmaz asla izin vermeyin buna

olmaz

Kesinlikle olmaz biri aldı da onda daha çok durdu araba bende durmadı diye kavga ettiler küstüler konuşmuyorlar hic bulasmayin

İkisi de bekar olsaydı olurdu ancak.
Ama biri evli biri bekar olmaz..
Bekar daha çok gezer siz gezmek isterseniz kös kös araba gelecek diye kendinizi ayarlamanız gerekir.

İleride bebek olursa daha büyük sıkıntı çünkü size daha çok lazım olur. Acil bir şey olabilir vs.
Yatırım olarak alıp arabayı unutursanız olur. Ki bence arabadan yatırım da olmaz..

alacağınız arabanın yarı parası değeri kadar bir arabayı sadece kendinize alın. olur mu öyle. ev değil ki kullanılmayan bir köşede duran bir şey. bugün sen aldın ben aldım olacak. arabayı vuracak kaza olacak değeri düşecek. kaza olmasa bile hor kullnıldığında değr kaybeden bir şey araba. ayrıca elinizin altında her an olmadıktan sonra araba almanın anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…