- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 133
- 38
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
O 200 binin üstüne bi bardak su iç.içinde onlar oturacak ömür boyu sana hiç bi getirisi olmayacak Ne anladım ben bu işten.siz evlisiniz eşinizle bunu konusabilmeniz lazım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çocugun suçu yokki benim adam manyak, başka evlerede bakıldı kaç gündür geziyoruz diğerlerinde hiç böyle bi konu yoktu bu evle bozmuş kafayı bide ne dio biliomusun eger ödeyemezse benim arabam var evlenmeden önce almştım onu satarmışız!!Kavga etme de kocanla ne söylersen söyle ama gerçekten çok mantıksız yaptığı... Bir de sanırım bebek tedavisi görüyorsun ? Darphanesi var galiba eşinin ? Yazık günah bak görürsün o ev alınsın sonra o evi bölüsmeye kalkınca neler olacak oturur seyredersin sende uzaktan uzağa.. işte o zaman elini eteğini geri çeker eline çekirdek alır izlersin... Bu dünya menfaat dünyası... Şimdiden abisine bu gibi yaptırım uygulayan kardeşten ilerde hayır beklenmez ..
Bahsetmezmi dün gidip baktılar eve geldiler ortak alıyoruz dio bana, şu an yuzde seksen halloldu gibi bişey bugun yarın netlşcek200bine ev alsinlar sonra d apara biriktirip ustune ekleyerek daha büyüğünü alırlar. Ya da evi simdi almasinlar düğündeki takılarla ekleyip alırlar.
Her evlenenin evi olmuyor. Ille de olsun diye tutturuyorsa kız tarafı, yarısını gelin versin yarisini da damat. Siz yolunacak kaz mısınız 200 bin az buz bir sey değil kaldı ki 100 bin de az değil.
Esinizin sözünü dinleyeceği bir aile büyüğü var mı? O konussa daha iyi.
Bir de esiniz bu planindan kardesine bahsetmis mi
Canım çocugun suçu yokki benim adam manyak, başka evlerede bakıldı kaç gündür geziyoruz diğerlerinde hiç böyle bi konu yoktu bu evle bozmuş kafayı bide ne dio biliomusun eger ödeyemezse benim arabam var evlenmeden önce almştım onu satarmışız!!
Canım çocugun suçu yokki benim adam manyak, başka evlerede bakıldı kaç gündür geziyoruz diğerlerinde hiç böyle bi konu yoktu bu evle bozmuş kafayı bide ne dio biliomusun eger ödeyemezse benim arabam var evlenmeden önce almştım onu satarmışız!!
Bi huyu var tartıştıgımızda günlerce küs kalabilio öyle olunca ben aşırı huzursuz oluyorum şimdi bide kardeşi burda onun yanında huzursuzluk çıksın istemiyorum canım
Valla canim neresinden tutarsan tut sacma bir düşünce bu.Acaba şöylemi düşünüyorlar bu evi şimdi bu paraya alcaklarya içini falan yaptrnca daha çok para edecek ne bilim 400 e alıp 500e satar kar falanmı ederiz diyorlar, iyide onlar o evi satıpta daha düşük bi yerlere giderlrmi hiç
Aynen canım bende böyle düşünüyorum, sabaha kadar uyumadım eşim aslında böyle bi salaklık yapcak biri degil, acaba benmi yanlış düşünüyorum diye sabaha kadar yedim beynimiHazır kardeşte buradayken açık açık söyleyin. Siz ayağınızı yorganınıza göre uzatın deyin. Bizde evi değiştirmek istiyoruz deyin. Benim eşimde ailesine çok para verir. Eskiden takmazdım ama artık sinir olmaya başladım. Aileye veriliyor bişey olmaz diyordum. Şimdi artık herkes kazancına göre harcasın diyorum. Yoksa hiç varsa çok harcasın.
Bide yani sağlık meselesi olur çok acil ihtiyaç olur ne var ne yok elde verilir ama daha güzel evde oturacaklar diye ben strese giremem yani
Bahsetmezmi dün gidip baktılar eve geldiler ortak alıyoruz dio bana, şu an yuzde seksen halloldu gibi bişey bugun yarın netlşcek
Keşke onun beynini yemiş olsaydın da böyle şeyler düşünmemiş olsaydı ..Aynen canım bende böyle düşünüyorum, sabaha kadar uyumadım eşim aslında böyle bi salaklık yapcak biri degil, acaba benmi yanlış düşünüyorum diye sabaha kadar yedim beynimi
Yani 200 binede çok güzel evler alabilir zaten iki gün öncesine kadar onlara bakıyorlardı sonradan böyle oldu işte.. eşim iki işte gece yarılarına kadar çalışarak ödedi o borcu kuruş vermediler sahi yalan olmasın verdi bacısı bi hafta sonra geri istediZaten nikah kıyarken soruyorlar evi var mı yok mu diye okadar mühim yani. Herkez kendi evini kendi alsın ya 400 binlik alamıyormuş 200 binlik alsın. Parası olunca daha iyisini alır. Ben anlamıyorum bu olayları. Sizin evinizi size başkası mı almıştı?
ev alamk sart mı kıtrada otursunlar bır sure sonra kendılerı alsınlar, sızınde bu kadar gucunuz varsa eger kendı evınızı yenıleyın en mantıklı olanı bu...Kızlar slm, birkaç gündür kafama takılan bir konu var benmi yanlış düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kardeşi evlenecek yalnız evleneceği kızı ailesi istemediği için şu an biz destek oluyoruz isteme işlerine falan beraber gidilecek. Çocugun şu an bi evi yok geçici olarak bizde kalıyor evini alıp eşyalarıda tamamlayıp dediğim gibi istemeye gidilecek. Bütçesine uygun doğru düzgün bir ev bulamadığından eşimle ortak almaya karar vermişler, evin bedeli 400 bin 200 eşim verecek 200 kendisi.. şimdi ben şöyle düşünüyorum bu evin bize hiç bi katkısı olmayacak hani normalde 200 binlik bi ev alsan kiraya versen gelen para azda olsa banka kredisini kapatır, satmak istesen satamazsın çocuk evlenecek içinde oturacak, kendi evimiz güzel ama yeri çok iyi degil burayı satıp üstne para ekleyip daha iyi bi yere taşınma planımız vardı böyle olursa onuda yapamayız.. ya benmi saçma düşünüyorum, anlıyorum kardeşine destek olmak istiyor ama ne bilim eşyasına ol düğününe ol bu çok fazla degilmi, tapuda ortak olacak ama bana para hiç olckmş gibi gelio
Nekadar parası varsa ona göre alsın evini ben bile çok sinirlendim düşün bana ne yani bana gelen giden yok ama nebiliyim.Kiraya çıkmıosa 200 lük alsın iki gün öncesine kadar öyleydi bi sürü evde bulundu ama bu nerden çktı anlamadım alcakları evde eski bina evin içi dökülüo baştan yaplcak sadece konum olarak çok iyi bi yerdeymiş o paraya deger deyip duruyorlar, düne kadar çocuga bişeyim yoktu istediği kadar kalsın diyordum ama bu olaydan sonra gıcık oldum ya
Bunları niye hatırlatmadın o bitarafını sıkıp anca bu evi alabildiuse ve sen şimdi daha iyi bir ev istiyorsan. Kardeşinin ne özelligi önceligi var da onun lüksleri için yine siz bitarafınızı sıkacaksınız?Yani 200 binede çok güzel evler alabilir zaten iki gün öncesine kadar onlara bakıyorlardı sonradan böyle oldu işte.. eşim iki işte gece yarılarına kadar çalışarak ödedi o borcu kuruş vermediler sahi yalan olmasın verdi bacısı bi hafta sonra geri istedi
Çok tatlısınız :)Nekadar parası varsa ona göre alsın evini ben bile çok sinirlendim düşün bana ne yani bana gelen giden yok ama nebiliyim.