Kızlar slm, birkaç gündür kafama takılan bir konu var benmi yanlış düşünüyorum fikirlerinizi almak istiyorum.
Eşimin kardeşi evlenecek yalnız evleneceği kızı ailesi istemediği için şu an biz destek oluyoruz isteme işlerine falan beraber gidilecek. Çocugun şu an bi evi yok geçici olarak bizde kalıyor evini alıp eşyalarıda tamamlayıp dediğim gibi istemeye gidilecek. Bütçesine uygun doğru düzgün bir ev bulamadığından eşimle ortak almaya karar vermişler, evin bedeli 400 bin 200 eşim verecek 200 kendisi.. şimdi ben şöyle düşünüyorum bu evin bize hiç bi katkısı olmayacak hani normalde 200 binlik bi ev alsan kiraya versen gelen para azda olsa banka kredisini kapatır, satmak istesen satamazsın çocuk evlenecek içinde oturacak, kendi evimiz güzel ama yeri çok iyi degil burayı satıp üstne para ekleyip daha iyi bi yere taşınma planımız vardı böyle olursa onuda yapamayız.. ya benmi saçma düşünüyorum, anlıyorum kardeşine destek olmak istiyor ama ne bilim eşyasına ol düğününe ol bu çok fazla degilmi, tapuda ortak olacak ama bana para hiç olckmş gibi gelio