- 4 Şubat 2010
- 2.113
- 5.036
- 408
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Basortusu takmanin ozgurluk neresinde bir de ben anlasam... Bir kere kadinin dogasina aykiri. Kadin...Suslenip puslenmek ister... Takip takistirmak ister... Gelin gibi suzulmek ister... Begenilmek ister... Hem de herkes tarafindan.. Kadin... Cani birseye sikilsa gider berbere saclarina yeniden bir sekil verir.. Boyatir... Kuaforden cikti mi yeni sacina begeni ile bakilmasindan, hemcinslerinin bile imrenen bakislarindan haz alir... Ruhu oksanir... Mutlu olur.. Bir kadin begenilmekten mutlu olur, dunya kuruldugundan beri hem de... Kapanip butun bu dogal icgudulere bir set cekmenin, bunlarin hepsini kendine yasak etmenin ozgurluk neresinde?
Orta öğretime türbanı sokmak demek gündem değiştirmek değil, gündemin ta kendisi..
Siz ülke gündemini takip eden birisi olarak bunu göremiyorsanız ben ne diyebilirim ki, yada benim hangi söylediğimle ikna olabilirsiniz..
Bundan çok değil 5-10 yıl önce "Yokkk canım benim ülkemde mi aslaaa" dediğimiz bir çok şeyi bugün yaşıyorsak bundan yine çok değil 5-10 yıl sonra burada tartışabilmemizin bile hayal olduğu gün konuşmak isterdim sizlen.
Basortusu takmanin ozgurluk neresinde bir de ben anlasam... Bir kere kadinin dogasina aykiri. Kadin...Suslenip puslenmek ister... Takip takistirmak ister... Gelin gibi suzulmek ister... Begenilmek ister... Hem de herkes tarafindan.. Kadin... Cani birseye sikilsa gider berbere saclarina yeniden bir sekil verir.. Boyatir... Kuaforden cikti mi yeni sacina begeni ile bakilmasindan, hemcinslerinin bile imrenen bakislarindan haz alir... Ruhu oksanir... Mutlu olur.. Bir kadin begenilmekten mutlu olur, dunya kuruldugundan beri hem de... Kapanip butun bu dogal icgudulere bir set cekmenin, bunlarin hepsini kendine yasak etmenin ozgurluk neresinde?
Allah yarattığı kulunun fıtratını iyi bilir siz kafanızı yormayın. Bir laf vardır helal daire keyfe kafi diye. Bu saydıklarınız dışarıda yapılınca haram evet ama insanın eşine karşı yapması haramı helali bırakın sevap bile. Yani hem fıtri isteğinizi karşılayıp mutlu oluyorsunuz hem sevaba giriyorsunuz. Ayrıca kapanmak güzellerin güzelliğini korur, yaşı ilerleyip yaşlanan çirkinleşen bayanların da çirkinliğini gizler yani her bakımdan bayanlar için koruyucudur.Keşke dinimizi doğru öğrenseydiniz ya da doğru öğretilseydi de insanları da yanıltmasaydınız.
kesinlikle şu markanın reklamındaki gibi olmamalı cocukları kadın gibi göstermek nedir ki
buda olmamalı benim düşüncem bu
kesinlikle şu markanın reklamındaki gibi olmamalı cocukları kadın gibi göstermek nedir ki
kendini sergilemek isteyebilirsin bunu istemeyenler için de imkan yaratılmalıdır. özgürlük tam da burasındaBasortusu takmanin ozgurluk neresinde bir de ben anlasam... Bir kere kadinin dogasina aykiri. Kadin...Suslenip puslenmek ister... Takip takistirmak ister... Gelin gibi suzulmek ister... Begenilmek ister... Hem de herkes tarafindan.. Kadin... Cani birseye sikilsa gider berbere saclarina yeniden bir sekil verir.. Boyatir... Kuaforden cikti mi yeni sacina begeni ile bakilmasindan, hemcinslerinin bile imrenen bakislarindan haz alir... Ruhu oksanir... Mutlu olur.. Bir kadin begenilmekten mutlu olur, dunya kuruldugundan beri hem de... Kapanip butun bu dogal icgudulere bir set cekmenin, bunlarin hepsini kendine yasak etmenin ozgurluk neresinde?
kendini sergilemek isteyebilirsin bunu istemeyenler için de imkan yaratılmalıdır. özgürlük tam da burasında
sen kendini hekese gösterince mutlu oluryorsun ben sadece tek kişiyle sevdiğimle olunca
bunları ayırt edemezsin sen sanmıyorum mutluluğu çıplaklıkta aramışsın öncek sayfalarda bi söz paylaşmıştım alim söze tamda sana göre
yok kesinlikle açık olanlara lafım yok herkesin kendi seçimiSadece kendini sergileyenler başı açık olanlar değildir.
yok kesinlikle açık olanlara lafım yok herkesin kendi seçimi
kapalı olupta neleri var görüyoruz çevremizde
insanın kalbi önemli insan ayrımı yapmaması önemli
ama bayanın uslübü tam da ayrımcı
o yüzden laflarım ona kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysam
kadesa sanki yazan sen değilsin bu günlerde. şaşırtıyorsun beniortaöğretime giden çocukların şu kadarı cinsel istismara maruz kalıyor,şu kadarı aile içi şiddet görüyor,şu kadarı çocuk yaşta evlendiriliyor diye bir konu açılsa eminim bu kadar ilgi görmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?