- Konu Sahibi AngryPenguin
-
sizinle ikili diyaloga girmek pek de hoş değil
bu zmana kadar yasakmış eee o zman özgürlük bunun neresinde
bunu yasaya karıştırmak zorundalar ki serbestlik olsun
demiyorum kiher yaptıkları müthiş
ama doğru kararalara da hak vermek lazım
özgürlük özgürlük diye zırvalamak önemli değil etrafında yapılan şeyleri görmek önemli olan
kapalı olanlarında hakları var ise sonuna kadar yaşasınlar
tabiiiiiiiiiiiii bazılarıizin verirse
Yani benim gibi olacak deyip baskida yapmam deyince memnun olmadi:)
Olmaz öyle, dayatmaliyim kapanmalisin diye baski kurmaliyim kizima..oylesi gelir islerine..hakli cikarlar o zaman baskici aile oluruz
sevecek kendi hür özgür iradesiyle istedigi zaman kapanacak Allahin izniyle
ben demiyorum ki bu yasa gerçekten uygun diye
reşit insanlar için uygun
kimse kapalı diye kapıdan geri çevrilmemelidir. açık- kapalı diye ayrım yapılmamalıdır.
şurada bi kaç sene önceye kadar bu ülkemizde bariz vardı şuan yavaş yavaş yok olmaya başladı kapalı arkadaşlarımız da istediği gibi her yere girebilmeye başladı
siz biliyormusunuz, benim kuzenim annesi kapalı diye üst rütbe alamıyordu annesini mecburen açık olarak fotoğraf çektirmek zorunda kaldı
bunu ona mecbur edenler utansın
sen açık olarak gezebiliyorsun istediğin işe girebiliyorsun istediğin okula gidebiliyorsun kapalının suçu neeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sayin suriyeli kardesleride biraz konusalim derim ben durup duruo basortusune takilmayalim
Bende bu yuzden basortusunden daha baska sorunlarimiz var diyorum ya ...neyini konuşalım millet irana dönüşeceğiz diye korkuyor ama biz yavaş yavaş suriye oluyoruz kimsenin haberi yok.artı kyolda türkçe konuşunlardan çok arapça konuşanlar görüyorum kendi ülkeme yabancı oldum.
yobazız sıkmabaşız gericiyiz cahiliz canım biz kaç topiktir söylüyorlar öğrenemedin mi aşkolsun.....aynen hiç karışmazlar canımmmmm
nereye gidiyon kızım bile demezler
bikini ile sokakta gezse kızım bu ne hal demezler
onlar özgür kesin yaaa
Bence olay şu; ben buna üniversitelerde karşı değilim. Sonuçta artık yetişkin gözüyle bakıyoruz. Ancak orta öğretimde dediğimiz çocuklar henüz reşit değil, neden kapandığını bir çoğu bilmiyor, aile baskısı. Ve bu şekilde okula gelmek istemeyen kaç kız öğrenci olduğunu tahmin etmek hiç de zor değil. Tamamen anne baba baskısıyla başını kapatıp da üniversitelerde türbanın yasakladınğı dönemde herkesten çok açılan arkadaşlarımızı gözlerimle gördüm. İçlerinde bir baskı oluyor yaşayamadıkları ve özendikleri. Dini tam mukayese etme yaşını ben orta öğretim olarak görmüyorum.Başörtü takılması zorunlu olmadığı sürece neden herkes bu kadar tepkili anlamıyorum.Takmayanın takmama hakkı olduğu kadar takmak isteyenin de takma hakkı var..
Bende bu yuzden basortusunden daha baska sorunlarimiz var diyorum ya ...
okulda şort olmaz esraa. abartmanın anlamı yok. eli yüzü düzgün temiz pak olsun yeter.yobazız sıkmabaşız gericiyiz cahiliz canım biz kaç topiktir söylüyorlar öğrenemedin mi aşkolsun.....
şimdi okullarda şort vs serbest olacak deseler niye demem ..... bu insanlardaki başörtüsü korkusu beni öldürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?