Arkadaşlar, önerileriniz için çok teşekkürler. Ancak bir nokta biraz gözden kaçmış, konu sahibinin de mesela benim de örtünmemiz sadece bize, bizim isteğimize, nefsimize bağlı değil. hani türkiyede çok az bulunacak bir durumdayız, ailede bırakın sülalede kapalı yok, ve en azından benimkinde örtünenlere öcü gözüyle bakılıyor. normalde sadece dış çevre laf edecek olsa o ayrı, ama insanın ailesinden bir kişiden bile destek göremeyecek olması tarif edilir bir durum değil. herkesin size beyni yıkanmış bunun diye baktığını ve bir araya geldiğiniz ilk zamanlarda nedir bu saçmalık tarzı tepkiler verdiğini düşünsenize...Allah düşmanımın başına vermesin böyle durumu...
inşallah geçecek bu da. yıllardır bir kere bile kısa kollu giyinmedim, yazlığa denize de gitmiyorum, artık taş kafalı değillerse birşeyleri sezmişlerdir inşallah akrabalarım ve bu onları hazırlamıştır.
tesettüre girebilmiş arkadaşlarıma da bir kez daha seslenmek istiyorum. ne güzel işte başınızı örtebilişsiniz. lütfen, Allah için o kollarınızı sıvamayın, diz boyu etekler giyinmeyin. yani bir gün yanımdaki kolu sıvanmış bir kıza patlayacağım elindeki fırsatı böylesine heba ettiği için. ne yani, Allah'ın emrine uymak istemiyor ve illa istenenler dışındaki bir yerimi açacağım mı diyorsunuz? nedir bunun açıklaması. hani bir bluz beğenmiş ama kolu birazcık kısa kalmış, dayananamış almış durumu da değil bu, uzun kollu bir kıyafet giyinmiş olmasına rağmen illa ki o kolu gösterecek, kolu sıvayacak! sanki insan kolunu açınca mı serinler de. ne için yani...
siz kusuruma bakmayın, yaz gelip de baş örtülü kızlar giyimde şaşırınca ben de böyle şaşırıyorum...
ne kadar dogru bir cümle ya..tesettürlüyüm yeni kapandım sayılır..ama inanın tahammülüm yok bu tiplere ..yani insan bi tercih yapmalı ya açıksındır ya tesettürlü..
neyse konu dagılmasın ..arkadaşlar ihşallah allah birgün nasip eder kapanmak isteyenlere..