Oruçç

Anneoluncaanladim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2014
830
326
73
34
Kızlar önümüzdeki günlerde lazere gitmem gerekiyor. Genital,kol altı,bacak. Benim sorum acaba oruç bozulur mu. Bilgisi olan bi deyiversin ya hic bi yerde bulamadım

canım bende lazere gittiğimde oruç tutmadım. çünkü genital bölgeni falan açıyorsun. tutma dediler bozulurmuş. ama bana diyen mahalledeki komşumuz ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti

Bi problem olcağını sanmıyorum. Sonuçta yiyip içmiyorsun..Bu vücut üzerine önce jel sürülenlerdenmi .?? öyleyse jelin deri altına geçip geçmediği ile de alakalı olur. Jel sürülmüyorsa sorun olcağını düşünmüyorum .Ama fetva veremem tabi.kesin böyledir diye..:44::44::44::44::44:

Bi problem olcağını sanmıyorum. Sonuçta yiyip içmiyorsun..Bu vücut üzerine önce jel sürülenlerdenmi .?? öyleyse jelin deri altına geçip geçmediği ile de alakalı olur. Jel sürülmüyorsa sorun olcağını düşünmüyorum .Ama fetva veremem tabi.kesin böyledir diye..:44::44::44::44::44:

Jelden degil de genital bölge açınca acaba boy abdesti gider mı diye akıda endişem canım ya

ya bana jel sürmüşlerdi ama deri altına geçebileceği hiç aklıma gelmemişti :50:

Bozuldu mu ki acaba :44:

Genital bölgeni bayan da olsa başka birinin görmesi orucunu sakatlar bana göre.
Ya o gün oruç tutma ya da genitali ramazan ayından sonraya ertele.

Ya ne demek oruç tutma? Siz dalga mi geciyorsunuz? Hastalık mı ki bu oruç tutmasin? Valla bilerek yemiş günahına girer 60 gün tutmak zorunda kalırsınız. Ben yine de uyarayim çünkü bir hata var ve uyarmak gerek. Oruç tutmak size farz ama lazer size farz değil? ?????!
Evet lazer orucu bozar ayrıca. ..
( genital lazer bozar )

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X