- 8 Haziran 2014
- 830
- 326
- 73
- 34
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
Kızlar önümüzdeki günlerde lazere gitmem gerekiyor. Genital,kol altı,bacak. Benim sorum acaba oruç bozulur mu. Bilgisi olan bi deyiversin ya hic bi yerde bulamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende lazere gittiğimde oruç tutmadım. çünkü genital bölgeni falan açıyorsun. tutma dediler bozulurmuş. ama bana diyen mahalledeki komşumuz ne kadar doğru bilmiyorum ama bana mantıklı gelmişti
Ya sadece bacak kol altı olsa sorun degil de genital olunca sıkıntı olur heralde ya
Kızlar önümüzdeki günlerde lazere gitmem gerekiyor. Genital,kol altı,bacak. Benim sorum acaba oruç bozulur mu. Bilgisi olan bi deyiversin ya hic bi yerde bulamadım
Ben dudak üstü için geçen hafta oruçlu gittim. Ama bu durumda oruç sakatlanabilir![]()
İyi bir soru olmuş, ben de merak ediyordum.. :) Ama ben gitmeyi düşünmüyorum ramazan boyunca..
Bi problem olcağını sanmıyorum. Sonuçta yiyip içmiyorsun..Bu vücut üzerine önce jel sürülenlerdenmi .?? öyleyse jelin deri altına geçip geçmediği ile de alakalı olur. Jel sürülmüyorsa sorun olcağını düşünmüyorum .Ama fetva veremem tabi.kesin böyledir diye..:44::44::44::44::44:
Bi problem olcağını sanmıyorum. Sonuçta yiyip içmiyorsun..Bu vücut üzerine önce jel sürülenlerdenmi .?? öyleyse jelin deri altına geçip geçmediği ile de alakalı olur. Jel sürülmüyorsa sorun olcağını düşünmüyorum .Ama fetva veremem tabi.kesin böyledir diye..:44::44::44::44::44:
Jelden degil de genital bölge açınca acaba boy abdesti gider mı diye akıda endişem canım ya
Bence sen tutma canım, kaza yaparsın![]()
Jelden degil de genital bölge açınca acaba boy abdesti gider mı diye akıda endişem canım ya
Genital bölgeni bayan da olsa başka birinin görmesi orucunu sakatlar bana göre.
Ya o gün oruç tutma ya da genitali ramazan ayından sonraya ertele.
Yok canım,genital bölgeyi açınca boy abdesti niye gitsin,,boy abdestinin gideceği durumlar bellidir.Ama dediğim gibi jel sürülüyor ise oruç bozurur bence..