- 20 Eylül 2019
- 152
- 139
- 18
- 35
- Konu Sahibi Lalesizlale
-
Evet orada hatam var yorum yapan bazi arkadaslar kedi konusunda haksiz olduğumu anlamis oldum ama diğer yorumlara asla katilmiyorumKorkıyormusun fobın mı var dıye sormuş kızcağız, hayır sadece sevmem demıssınız, sevmeyenı hayvanseverler anlayamıyor ama fobısı olanı ya da kucukken kaza gecırılmısse hayvanseverler bunu anlayısla karsılıyor. Yanı ha cocuguna bırı sevmem demıs, ha kedısıne onlar ıcın aynı şey.
İyi demis. Hayvan sevmiyosunuz madem gitmeyin evine. Kafaniza silah mi dayayacaklar.Kendi evlerinde kedileri bir konu gecti ben kedili eve giremem dedim eltimde korkuyor musun fobin mi var dedi hayir sadece sevmem dedim oda ben evde kedilerimi besliyorum dedi benimde tek dedigim odaya koyarsin ben gelince dedim oda ben siz geliceksiniz diye odaya mi koyucağimi dusunuyorsunuz dedi diyebilirdi ki tabi evlendiler apar topar kim kimlerdendir bilmiyoruz 9 ay once evlendiler
Ben sadece baban rahmetli mi oldu dedim soru sadece aglayacağini bilmiyordum ki empati yapabiken biriyim fazla abartti sanki babasina hakaret etmisim gibi algilandi kedi konusunda herkes kedi sevmek zorunda mi ? Ben sadece size geldigimde evinizde kedi olmasin ben geldigim zaman dedim hadsizce cevap verip o zaman gelmeyin ben siz geliceksiniz diye odaya mi kapaticam diyen o
Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydiGösterme amacın neydi peki? Dürüst ol.
Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Ne söyledıgın degıl nasıl soyledıgın, eger burada anlattıgın gbı konusmalar gecmısse dıger konulardada hatalısın. Benden sana tavsıye gerı dur, eger art nıyetlı oldugunu dusunuyorsan kendını bellı eder. Ben ılk evlendım, eltım dugunumde bana, ablalık yaparım sana demıstı, gozumden o an düştü, benım zaten 2 tane ablam var, bı ıkı bısey yaptı hıc yaklasmadm ona dengesız bırı olarak kaldı bende ve cok dengesız. Herkes kendı yuvası ıle ılgılense herkes huzurlu olurEvet orada hatam var yorum yapan bazi arkadaslar kedi konusunda haksiz olduğumu anlamis oldum ama diğer yorumlara asla katilmiyorum
Kayınvalide gelinin hiç mi görmemişti de bak x in eşi diye gösterdin anlamadım? Yani ne tepki bekliyordun ki? Kaynının ailesi sorun etmiyorsa nişansız düğünsüz evlenmeleri sana niye dert oldu? Göremiyor olabilirsin ama kendine iş edinmiş ailenin namus bekçisi, yeni gelin ölçeri rollerine bürünmüşsün ve bu çok itici. Yardıma kalkmıyor, görümceleri aramıyor gibi eleştiriler kraldan çok kralcılık dediğimiz şey tam olarak. Sana ne ki? Hayır bir de kıskanmıyorum ben seviliyorum zaten diyorsun ee o zaman sorun ne? Gerçek yüzünü görsünlermiş. Birinin sevilmemesini dilemek hasetten başka bi şey değil üzgünüm.Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydi
Kedi konusunda hatam olduğunu anladim öyle demem luzumsuz olmus bunu anlamis oldum ama fotograf konulari kiskanclik konulari vs katilmiyorum bende bir insan evlatiyim kalbim var o iyi oyuncu diye neden ben kotu ilan ediliyorum sirf eltiyim diye mi bu onyarginiz bana karsi evet kiskanmiyorum
Merhaba kk bu benim 2.uyeliğim ve yine bir derdimi anlatip sizlerin yorumlarini dusuncelerini bekliyorum derdim eltim kaynimla 9 ay icerisinde gizlice evlendiler kizi kimse tanimiyor 22 yasinda universite okumamis koca delisi gibi bisey ben ilkte arkadas olmak abla olmak istemistim kim evlenmis kaynimla diye adini soyadini ogrenip meraktan bakmistim instagrama acik sacik resimler ickiler kayinvaliteme oturmaya gitmistik esimle daha 1.aylari evliliğinin kayinvalideme resimlerini gosterdim eltimin merak etmistir diye aman allahim bana bagirmalar cagirmalar sanki kotu bisey yapmisim gibi paylasan o ne diye ben gosteriyorum diye utaniyorum ki.. aglayinca esim kalk gidelim dedi allah razi olsun o zaman arkamdaydi
Eltimi bize geldiler aylar once neyse yedik ictik asla bana yardim etmiyor mutfakta yardim var mi demiyor oyle oturmus esim kaynim eltim sohbet ediyor aksam vedalastik gittiler kayinvalideme gecmisler sabah kahvaltiya cagirdi kayinvalidem bende sakayla karisik yeni gelinde hep oturuyor dedim sakasina kaynim ordan o misafir dedi simdiden doldurmaya baslamis kaynimi sonumuz hayirlisi gecen gun gorumcemler ove ove bitiremiyorlar hayir ovulecek neyi var ki okumamis evlenmis is yapmayi bilmiyor evi kedi kopekten gecilmiyor ben kedileri sevmem dedigimde bana hadsizce gelmeyebilirsin ben sen gelicen diye kedilerimi odayami kapaticağimi dusunuyosun dedi.. yani simdi bunun nesi iyi babasi kucukken vefat etmis gorumcem soyledi bugunde oyle cay icerken sordum basladi birden aglamaya ne yani slt tarafi soru allahim herkes aglama yapma etme wc girdi esim benim sirtimi durttu neyse evimize geciyoruz arabada esim sen nasil bir kadinsin kizin gozleri doldu halen ne neden oldu deyip soruyosun dedi hep kotu ben oluyorum hep iyiyi o oynuyor ne gorumcelerimi arar ne kayinvalidemi ama bas taci o kaldiramjyorum artik bunu sirf beni kucuk dusurmek icin agladigina inaniyorum nasil onun gercek yuzunu esime gorumcelerime kayinvalideme gosterebilirim kizlar yardim edin kk akilli kadinlari yol godterin...
Kaynim apar topar evlendi gizlice kimsenin haberi yoktu eltimin adini soyadini ögrenip baj X'in esi dedi beni herkes yanlis anliyor hayir bugun baba sorumu sorduğumda rolden role girmesi beni sinirlendirdi kotu yine ben oldum hakaret etmedim ki allah mekanini cennet eylesin ama o hep masum ben kotu gelin miyim sadece insnalarin onun gercek yuzunu gormesini istiyorum surekli ovmeleri can sıkıcıKayınvalide gelinin hiç mi görmemişti de bak x in eşi diye gösterdin anlamadım? Yani ne tepki bekliyordun ki? Kaynının ailesi sorun etmiyorsa nişansız düğünsüz evlenmeleri sana niye dert oldu? Göremiyor olabilirsin ama kendine iş edinmiş ailenin namus bekçisi, yeni gelin ölçeri rollerine bürünmüşsün ve bu çok itici. Yardıma kalkmıyor, görümceleri aramıyor gibi eleştiriler kraldan çok kralcılık dediğimiz şey tam olarak. Sana ne ki? Hayır bir de kıskanmıyorum ben seviliyorum zaten diyorsun ee o zaman sorun ne? Gerçek yüzünü görsünlermiş. Birinin sevilmemesini dilemek hasetten başka bi şey değil üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?