Oscarlik oyuncu eltim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet orada hatam var yorum yapan bazi arkadaslar kedi konusunda haksiz olduğumu anlamis oldum ama diğer yorumlara asla katilmiyorum

İyi demis. Hayvan sevmiyosunuz madem gitmeyin evine. Kafaniza silah mi dayayacaklar.
Siz gibi '' alninizin akiyla ''dugun nisan yapamamis olabilir. İkidebir onu soyleyip duruyorsunuz. Bu onun ayibi ya da eksikligi degildir. Sizin tutup onun fotolarini kv nize gostermenizse cok cok ayip. Kötü niyetle yaptiginiz ortada

Kardess heeeeyy hadsiz sensin sen anlayabiliyo musun bunu acaba? Kedi sevmeyebilirsin ama ben geldigimde evde kedi olmasin diyemezsin sen kimsin ki o kizin gözünde o kediler senden daha degerli bunu bi anla hala hadsiz diosun kiza ya kendine bi bak bak kac kisi ayni seyi yazdi sana otur bi dusun ya

Gösterme amacın neydi peki? Dürüst ol.
Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydi

Çatlayan yerlerine madecassol sür iyi gelir

Kedi konusunda hatam olduğunu anladim öyle demem luzumsuz olmus bunu anlamis oldum ama fotograf konulari kiskanclik konulari vs katilmiyorum bende bir insan evlatiyim kalbim var o iyi oyuncu diye neden ben kotu ilan ediliyorum sirf eltiyim diye mi bu onyarginiz bana karsi evet kiskanmiyorum

Evet orada hatam var yorum yapan bazi arkadaslar kedi konusunda haksiz olduğumu anlamis oldum ama diğer yorumlara asla katilmiyorum
Ne söyledıgın degıl nasıl soyledıgın, eger burada anlattıgın gbı konusmalar gecmısse dıger konulardada hatalısın. Benden sana tavsıye gerı dur, eger art nıyetlı oldugunu dusunuyorsan kendını bellı eder. Ben ılk evlendım, eltım dugunumde bana, ablalık yaparım sana demıstı, gozumden o an düştü, benım zaten 2 tane ablam var, bı ıkı bısey yaptı hıc yaklasmadm ona dengesız bırı olarak kaldı bende ve cok dengesız. Herkes kendı yuvası ıle ılgılense herkes huzurlu olur

O resimleri kayinvalidenize gösterince elti kötü gelin olacak sandınız,ama olay size patlamış. Bir daha ki sefere bırakın kv kendi merak ederse baksın.

Biz kizi tanimiyorduk nisan vs duğun olmadi apar topar evlendiler ismini soyadini ogrenip baktim kayinvalidemede bak X'in esi dedi kayinvalidem birden tepki gostermeye basladi ama allaha sukur o zaman esim arkamdaydi
Kayınvalide gelinin hiç mi görmemişti de bak x in eşi diye gösterdin anlamadım? Yani ne tepki bekliyordun ki? Kaynının ailesi sorun etmiyorsa nişansız düğünsüz evlenmeleri sana niye dert oldu? Göremiyor olabilirsin ama kendine iş edinmiş ailenin namus bekçisi, yeni gelin ölçeri rollerine bürünmüşsün ve bu çok itici. Yardıma kalkmıyor, görümceleri aramıyor gibi eleştiriler kraldan çok kralcılık dediğimiz şey tam olarak. Sana ne ki? Hayır bir de kıskanmıyorum ben seviliyorum zaten diyorsun ee o zaman sorun ne? Gerçek yüzünü görsünlermiş. Birinin sevilmemesini dilemek hasetten başka bi şey değil üzgünüm.

Ya size eltinizden açik resimlerinden kocasi düşünsün kusura bakmayin ama mikser gibisiniz size gelen misafir eltiniz dahi olsa misafirdir yardim etmek zorunda değil daha fazla yazipta banlanmiyim

Bak canım şöyle anlatayım
O oyunculukta heyGirl dergisi yılın kadın oyuncusu ödülünü alırsa
Sen akademi oscar ödülünü alırsın

Hiccc kusura bakmayın siz çok fena ve fesat bir insansınsinız. Allah kalbinize ferahlık versin .bakın eltinize iyi demiyorum çünkü tanımıyorum ki yazdiklarinizdan kötü biride gelmedi ama siz çok net fesatsıniz. Bu kıskançlık sizi yer bitirir . Ha bunu baya iyi bir eğitime sahip ve akademik kariyere devam eden biri olarak söylüyorum belki onemsersiniz diye not olsun :)

Şu yazdıklarınız baştan aşagı kıskançlık kokuyor. Hiiç kusura bakmayın ama... Bence de nasıl resmi olursa olsun, kendi tasvip etmediğiniz resimleri göstermeniz çoook yanlışş. Yada kayınvalidenize yeni gelin hiç iş yapmıyor diye dokdurmaya çalışmanız çook ayıp.. Yazdıklarınız hiiiç dogru birşey göremedim. Eşiniz de çok haklı.

Eltiyi acil konu açmaya davet ediyorum.
Yazık ne çekiyor eltisinden kızcağız.

Kaynim apar topar evlendi gizlice kimsenin haberi yoktu eltimin adini soyadini ögrenip baj X'in esi dedi beni herkes yanlis anliyor hayir bugun baba sorumu sorduğumda rolden role girmesi beni sinirlendirdi kotu yine ben oldum hakaret etmedim ki allah mekanini cennet eylesin ama o hep masum ben kotu gelin miyim sadece insnalarin onun gercek yuzunu gormesini istiyorum surekli ovmeleri can sıkıcı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…