canım sen çalışıyor musun peki?
Bugün alayım aktardan
Canım soruya boğdum seni biliyorum ama bir sorucuk daha soracağım
Bebeğim bazen gececi saat 3, 4 gibi uyuyor.Ben de geç uyuyorum haliyle kalkmam 10, 11 i buluyor.Bu kilo vermeye çok engel mi.Böyle bir durumda yeme programını nasıl ayarlamak lazım.
12 gibi Kahvaltı
2 gibi ara
4 gibi ara
6 gibiAkşam yemeği
8 gibi ara şeklinde olsa sence kilo vermem durur mu üstat
Öğretmenim doğum iznim 19 şubatta bitti.O zamandan bu yana ücretsiz izne ayrıldım.Sonbahara kadar izindeyim.Bebeğimi az büyüteyim dedim.
Sanırım sen de bebek için işi bırakmıştın?
canım umarım sende önerilere açıksındır
eğer kilo vermek istiyorsan(tekrar geri almamak koşulu ile) deneyimlerime ve okuduklarıma göre alışkanlıklar edinmelisin
yemeklerini aynı saatlerde yemelisin
Anladım sanırım yapabilirim.yoo engel değil tatlım yardımcı olabilirsem ne mutlu
o zaman seni biraz daha sınırlamak lazım canım
o zaamn yemek saatlerin 11:00 ile 16:00 arası olsun
bunun dışında çiğneme hareketi yapacağın herhangi birşey tüketmezsin
acıktığında süt yoğurt yersin olur biter
tabi ki önerilere açığım canım,o yüzden burdayım zaten :) bundan sonra dikkat ederim saatlerime ve miktarına :)
ben hiiçç kilolu olmadım bugüne kadar...doğumlar beni bu hale getirdi...diyet deneyimim de yok açıkçası pek fazla..öğreniyorum yavaş yavaş...tek bildiğim akşam yemeğini az yemek ve 7 den sonra bir şey yememek :)
Senin bebeğin kaç aylıktı?
15 kasım doğumlu canım..
banyo benim çocuklarda hiiç işe yaramaz ya valla..uyumuycaksa uyumaz yani.
ben de 1 kase çorba,yarım kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği yedim...şimdi de temizlik yapmalıyım kızlarım uyurken amaa hiiççç canım istemiyor
bir an benim eşimi anlatıyormussun gibi geldi..o kadar pasaklı kii...balkona girer çıkar zırt pırt sigaraya...geze dolaşa bişeyler yer..banyoya girer çıkar her yer ıslak..o ıslak ayaklarla evi gezer dolanır..koltukların sehpanın altından çorap toplarım...ooff daha neler nelerrrr...benim kv de dağınık olduğu için hiiç oğluşuna laf etmezz,ettirmez...
akşama bilmiyorum ne yapsam,eşim yok akşam...dondurucuda semizotu vardı,onu yaparım belki..
süper görünüyor yemeğinkonserve domates mi kullandın peki üzerine.bizde almıyoruz da kışın domates,biber.
bu arada süpersin ya..ben evden çıkmıycaksam hiç makyaj yapmıyorum..üşengeçlik işte...
bizeyeterrrr teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr
harikasınnn canımmmm çok lezzetli oldu ama bnm kıyma çok yağlıymış ya
olmuş mu sence ?
bu arada bu mevsimde hormonlu diye biber domatesi eve sokmuyoruz canım
Eki Görüntüle 649588 Eki Görüntüle 649589
bunlar daa bugün kullandıklarım
Eki Görüntüle 649590 Eki Görüntüle 649587
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?