osibulebin zayıflama hikayesi:)

yoo engel değil tatlım yardımcı olabilirsem ne mutlu
o zaman seni biraz daha sınırlamak lazım canım
o zaamn yemek saatlerin 11:00 ile 16:00 arası olsun
bunun dışında çiğneme hareketi yapacağın herhangi birşey tüketmezsin
acıktığında süt yoğurt yersin olur biter

canım umarım sende önerilere açıksındır
eğer kilo vermek istiyorsan(tekrar geri almamak koşulu ile) deneyimlerime ve okuduklarıma göre alışkanlıklar edinmelisin
yemeklerini aynı saatlerde yemelisin

tabi ki önerilere açığım canım,o yüzden burdayım zaten :) bundan sonra dikkat ederim saatlerime ve miktarına :)

Anladım sanırım yapabilirim.

tabi ki önerilere açığım canım,o yüzden burdayım zaten :) bundan sonra dikkat ederim saatlerime ve miktarına :)

Canım muhtemelen sen de biliyorsundur.Ama bazen insan bildiklerine de uyamayabiliyor.Metabolizma yemeyince yavaşlayıp depolama moduna geçiyor.Bu da kilo vermeye engel.
Ah ah ben bunu yıllar sonra anladım.O zamana kadar da hep aç kalarak zayıflamaya çalıştım

ben hiiçç kilolu olmadım bugüne kadar...doğumlar beni bu hale getirdi...diyet deneyimim de yok açıkçası pek fazla..öğreniyorum yavaş yavaş...tek bildiğim akşam yemeğini az yemek ve 7 den sonra bir şey yememek :)

Ne mutlu sana
Öyleyse verirsin canım ya korkma.Geçmişin parlakmış çünkü.

ayyyyyy
oğlum yeni uyudu
yerimden kalkamadım 2 gofret ve 1 pişmaniye yedim oturduğum yerde mecburen şekerim düştü sanırım

neyse
şimdi karnıbahar yedim yoğurtlu sarımsaklı
yemek yapmam gerek

hayır banyo da yaptırdım niye uyumadı valla anlamadım ya
amaaaaaaaaaaaaaannnnnn

banyo benim çocuklarda hiiç işe yaramaz ya valla..uyumuycaksa uyumaz yani.
ben de 1 kase çorba,yarım kase yoğurt,1 dilim çavdar ekmeği yedim...şimdi de temizlik yapmalıyım kızlarım uyurken amaa hiiççç canım istemiyor

aynennnnnnn
ama mecbur off ya

ev ev değil ki
eşimin eve gelmesiyle ev dağılıyorrrrr
2 oda bir salon ev zaten nasıl dağılacak ki
ama benm adam soyunmaya kapıda başlıyor insan mutfağa kabanını asar mı yaaaaaaaaa
çoraplar antrede
zaten ayakkabıyla eve giriyor
off yemek yemesiyle masanın altı yemek kırıntısı oluyor
devamını anlatmayayım
kv sen bunu şımartmışsın diyor

valla öyle

tepsi kebabı yapacağım nasipse
senn menü de ne var canım

bir an benim eşimi anlatıyormussun gibi geldi..o kadar pasaklı kii...balkona girer çıkar zırt pırt sigaraya...geze dolaşa bişeyler yer..banyoya girer çıkar her yer ıslak..o ıslak ayaklarla evi gezer dolanır..koltukların sehpanın altından çorap toplarım...ooff daha neler nelerrrr...benim kv de dağınık olduğu için hiiç oğluşuna laf etmezz,ettirmez...
akşama bilmiyorum ne yapsam,eşim yok akşam...dondurucuda semizotu vardı,onu yaparım belki..

aa valla aynı canım
o gezerek yemek yemesi zaten ayrıııı
hmmm bnde çok severim afiyet olsun şimdiden

sabah:

evde ne varsa omleti(zorisibuldum'dan)
çavdarlı
rezene

sonra:

1 pişmaniye
2 gofret
türk kahvesi

öğle:

karnıbahar
sarımsaklı yoğurtlu

şimdi:

tepsi kebabı(bizeyeter'den)
ayran
çavdarlı

Son düzenleme:
bizeyeterrrr teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr
harikasınnn canımmmm çok lezzetli oldu ama bnm kıyma çok yağlıymış ya
olmuş mu sence ?
bu arada bu mevsimde hormonlu diye biber domatesi eve sokmuyoruz canım

bunlar daa bugün kullandıklarım

süper görünüyor yemeğin konserve domates mi kullandın peki üzerine.bizde almıyoruz da kışın domates,biber.
bu arada süpersin ya..ben evden çıkmıycaksam hiç makyaj yapmıyorum..üşengeçlik işte...

teşekkürler canım
tarif bizeyeterden
evittt

sorma canım makyaj olayını
çok düşkünüm
bağımlıyım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…