Başlangıç 68
Geçen pazartesi 58.3
Bugün 57.500
Fark -800
Hedef 51
15 mayıs
Herkei tebrik ediyorummmmm
Sarayca çookkkk geçmiş olsun canımmmmm
Osibuleb sen kaç kilosun canım
merhaba kızlar kilo bildirimim
başlangıç 83
geçen hafta 75.9
bu hafta 76
fark +100 gramüzgünüm kızlar..
kızlar dün misafirim vardı bende bir haftadır kilo vermediğim için midemi şaşırtayım dedim. mercimek köfte. börek. kek. baklava yedim genede fazla yemedim. önceden olsaydı 2. tabağı da yerdim. herneyse misafirlerim akşam gitti. lavoboya girdim 40-50 belkide 1 saat lavoboda kaldım.. kızlar ben 3-4 aydır hemoroit başladı. ama dünkü daha berbattı.birsürü ilaç milaç kullandım ama nafile gece sabaha kadar sızladı ve gece 5 gibi de lavaboya gittim lavobodan çıktım bayılmak üzereyim. o arada 1-2 saat uyumuşum (çocuk uyanıyo vs. çok uyuyamadadım ama en azından ağrı azaldı..şimdide kendimi hiç iyi hissetmiyorum. buraya yazayımda günlüğüme de eklerim. bir daha yazacak mecalim yok çünkü
sabah aynı kahvaltım lor yoğurt marul ılık su yeşilçay....
iyi günler hepinize...
çok geç kaldım herkesten özür dilerim.
geçen:75.7
bugün:76.1
fark:+400gr üzgünüm.
aslında 74.7leri çok net görmüştüm ama koruyamadım malesef.
aa olur tatlım öyle şeyler ama kızdım sondan birinci ben olacaktım ikimiz de +400 olmuşuz sondan birinciliği paylaşmışız
şaka bi yana artık eksilmenin vakti geldi de geçiyo bile böyle olmaz çığırımdan çıktım artık offfff:84:
canım bu hızla yakındır seninde bu kiloda olman
1100 ne demekkkk kutlarım
valla ben yine atağa geçtim canım mesela şimdi son yemeğimi yiyorum
martın sonuna kadar 55i görmem gerek
alışverişe çıkmalıyım süt verdiğim için gögüslerim baya büyüdü
en azından alt tarafım ideal olmalı
şunu düzeltelimm...ben 74.7 lerden yukarı çıktığıma göre hem en çok kilo alan hemde sonuncuyum ne yazıkki.ama peşinizden geliyorumm. :)) yani +1.4kg (2 mart-11 mart arasındaki değişim) offf 9 günde ne yapmışım ben böyle?gitmiş 15-20 günlük emek.
pazar günü biraz fazla kaçırdım tartıya yansır die düşündüm ama pek yansımamış umarım bundan sonrada yansımaz
Başlangıç 63,5
Geçen pazartesi 62,1
Bugün 60,5
Fark -1600
Hedef 55
Tarih haziran
süpersin canım..bence sen hazirana kalmadaN 55 olursun
osibuleb canım senin detokstaki 2 şeker kaşığı bal mı kakao mu?
Kızlar elma sirkesi kuru deneyen oldu mu.annem bi ara epey zayiflamisti onunla.emzirmeye zararı var mı.deneyen var mı.işe yarar mı acaba.
Bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke bir tatlı kaşığı bal.sabah akşam içiyordu onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?