osibulebin zayıflama hikayesi:)

çok geçmiş olsun canım

kızlar slmlar

geçen hafta:60.600

bugün:59.600

fark:1 kilo
hedef:51

not:cumaya göre+100

kilo veren herkesi tebrik ediyorum

çok geç kaldım herkesten özür dilerim.
geçen:75.7
bugün:76.1

fark:+400gr üzgünüm.

aslında 74.7leri çok net görmüştüm ama koruyamadım malesef.

çok geç kaldım herkesten özür dilerim.
geçen:75.7
bugün:76.1

fark:+400gr üzgünüm.

aslında 74.7leri çok net görmüştüm ama koruyamadım malesef.

aa olur tatlım öyle şeyler ama kızdım sondan birinci ben olacaktım ikimiz de +400 olmuşuz sondan birinciliği paylaşmışız

şaka bi yana artık eksilmenin vakti geldi de geçiyo bile böyle olmaz çığırımdan çıktım artık offfff:84:

şunu düzeltelimm...ben 74.7 lerden yukarı çıktığıma göre hem en çok kilo alan hemde sonuncuyum ne yazıkki.ama peşinizden geliyorumm. :)) yani +1.4kg (2 mart-11 mart arasındaki değişim) offf 9 günde ne yapmışım ben böyle?gitmiş 15-20 günlük emek.

canım 2 gündür giremedim yeni cevap yazabiliyorum..teşekkürler sen o kadar kilo vermişsin eminim mart sonuna kadar daha fazlasını verirsin..benim göğüslerimde çok büyüdü iki tane top taşıyo gibiyim hiç sevmezdim büyük göğüsü inşallah sonra eski hallerine dönerler
bu arada araba sormuşsun bizimkide chicconun bi modeli dışarda henüz kullanmadık ama ev içinde çok kullanışlı sıkıldığında ev içinde tur atıyoruz ana kucağını hiç sevmedi bunda da eh işte daha fazla kalıyo en azından..yürüteci bizim dr önermedi çoğu dr de önermiyo canım sen bi araştır istersen..

neyse çok fazla demoralize olmaya etmeye gerek yok kendimizi midemiz aynı biz aynıyız irademiz de aynı hemencik toparlanıp normale dönelim

moral bozukluğu ancak moral bozukluğu getiriyor çünkü bu vücut bize her zaman lazım

Son düzenleme:
pazar günü biraz fazla kaçırdım tartıya yansır die düşündüm ama pek yansımamış umarım bundan sonrada yansımaz

Başlangıç 63,5
Geçen pazartesi 62,1
Bugün 60,5
Fark -1600
Hedef 55
Tarih haziran

kızlarrrr ikinizde harikasınız kutluyorum sadece derderiko kaldı
o da kilo bildirimi yapsın
sonra ilk 3ü açıklayacağımmmmmm
ama ikiniz de garanti ilk 3tesinizzzzz

Kızlar elma sirkesi kuru deneyen oldu mu.annem bi ara epey zayiflamisti onunla.emzirmeye zararı var mı.deneyen var mı.işe yarar mı acaba.

Kızlar elma sirkesi kuru deneyen oldu mu.annem bi ara epey zayiflamisti onunla.emzirmeye zararı var mı.deneyen var mı.işe yarar mı acaba.

yok canm bn öyle denemedim:44::44::44:
nasıl oluyor ki öyle?

bn sirkli su içiyorum ama emzirmeme etkisi olmadı

Bir bardak ılık suya bir yemek kaşığı sirke bir tatlı kaşığı bal.sabah akşam içiyordu onu.

sabah:

ballı kakaolu sıcak süt

sonra:

omlet
tam tahıllı
rezene

sonra:

mercimek köftesi
yeşil çay

sonra:

Türk kahvesi
3 gofret

akşam:

köfte
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…