osibulebin zayıflama hikayesi:)

mart ayı, dert ayı.
bütün programlar, etkinlikler, görevler üstüste geldi, acayip boğuldum,
bi de diyet , hepten tükendim gayrı.
diyetin ilk haftası benim kızlar, bilmeyenler için tekrarlayayım,
en çok ilk haftası zorlanırım ben, sonra 5 ay desen diyet yaparım yani,
Allahım yardım etsin, fenalardayım((

Ben günlük 1300 kaloriyi aşmamaya çalışıyorum çokmuki ?

o senin boy ve kilo oranına göre değişen bir sayı oluyor şekerim, hesaplamanın kolay bir yolu var

Bazal Metabolizma Hznz Hesaplayn - Diyet.com.tr Trkiye'nin Gncel Diyet Sitesi

bu linkten girip sayfanın aşağısında "bayanlar için" yazan bölüme bilgilerini doldur.
çıkan sonuç : senin gün içinde organlarının çalışması için ihtiyacın olan enerji miktarı.
çıkan sonucum 100kcal kadar fazlası diyet sırasında alabileceğin kalori miktarı.
Yani yaptığın tüm hareketler spor ve diğer enerji gerektiren işler için yağ depolarına başvuruyor vücut )

Çok teşekkür ederim canım hesaplattım 1400 çıktı ben 100 kcal eksik alıyormuşsum.

Çok teşekkür ederim canım hesaplattım 1400 çıktı ben 100 kcal eksik alıyormuşsum.

ne demek her zaman:)))
ben diyetisyene gittiğimde hafif hareketli bir yaşam tarzım ve işim var demiştim, boy ve kilo oranına göre yaptığı hesaplamada günlük ihtiyaç 1860 kcal gibi bişey çıkmıştı.
bana dedi ki: 1300 kcal lik bir diyetle ayda 4 kilo hedefle başlayalım demişti. sana gönderdiğim linkte de bana bazal metabolizma hızı 1200 gibi bir şey çıkıyor. 1300 lük diyet yapıyorum ben de:))
Allah hepimizin yardımcısı olsun:))

Amin canım benimde çok hareketsiz bir işim ve yaşam tarzım var sporu haftada 3 gün filan canım isterse yapıyorum sağlık sorunlarım yüzündenböyle oldum bende yoksa hep zayıf bi kızdım ben

kızzz nerelerdesin sen sabahtır bakıyorum temizlik günün müydü bugün koçişin mi izinliydi başka da bişi yoktur inşallah:18:

kızzz nerelerdesin sen sabahtır bakıyorum temizlik günün müydü bugün koçişin mi izinliydi başka da bişi yoktur inşallah:18:

Osibulebbbbb canım ii misin
Nereye kayboldun

kızlar kusura bakmayın

valla bugün nasıl geçti anlamadımmmmmm
ve yine sinir stressss

kusura bakmayınnnn

çoooooookk iyiyim ama
ailecek iyiyizzz (Allaha şükür)
teşekkür ederimmmm

kızlar kusura bakmayın

valla bugün nasıl geçti anlamadımmmmmm
ve yine sinir stressss

kusura bakmayınnnn

çoooooookk iyiyim ama
ailecek iyiyizzz (Allaha şükür)
teşekkür ederimmmm

ayy kız ne kusuru burda anamızdan bacımızdan çok birbirimizle muhabbet ediyoz haliyle merak ediyo insan

aman iyi olun da

Osibulep sanırım bir liste varmış beni de eklermisin arkadaşım listeye

Dünkü listem;

Kahvaltı = Büyük bir kase Yeşillik,12 adet Zeytin,1 dilim tambuğday ekmeği
Ara = Beşibiryerde
Öğle = Salata-3 Adet Tabuk But
Ara = Beşibiryrde - 1 avuç Kuru Üzüm
Akşam =1 Avuç Fındık - Rezene Çayı

01.03.2013 = 90.800 gr
15.03.2013 = 83,500 gr

tatlım yarışma kalabalıklaşsın daha bi çekişmeli olsun diye öneriyorum ben arkadaşlara, sormadım sana sakıncası yoktur umarım

osibuleb günaydın canım nasılsın
bebiş nasıl

ben artık mezun oldum kurtuldum yağ kütlelerimden

hoşgeldin canım pazartesi bildirim yapmayı unutmaaa

tatlım yarışma kalabalıklaşsın daha bi çekişmeli olsun diye öneriyorum ben arkadaşlara, sormadım sana sakıncası yoktur umarım

yok canım sen ben var mı
memnun oldum
tabi ki artarsak motivasyonumuz da artarr

şampiyon durmuyor
müsait olayım bütün geçmişleri okucam (nasipse),
öptüm hepiniziiiiiiiii

sabah:

tost
ballı süt

öğle:

fasülye
sarımsaklı yoğurtlu karnıbahar

sonra:

bissürü türk kahvesi
4 tane medine hurması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…