osibulebin zayıflama hikayesi:)

sabah:

omlet
rezene

öğle:

saltanat kayığı

ayran

sonra:

bissürü türk kahvesii
küçük eticinlerden 4 5 taneee

Offf kızlar bugün çok tatlı kaçamakları yaptım bi ısırık gofret iki kare çikolata bi yemek kaşığı bal meyveli bar offf off vicdan azabı çekiyorum şuan

yemeğin çok güzel görünüyor canım,afiyet olsunşefimmmm tarif istiyoruzzzz.acaba karnıyarık gibi birşeymi ki?????

yedim yedim yedimmm ve yarın tartı günü hayırlısı diyorum,başkada birşey demiyorum

yarın yarışa falan hazır değilim ben, hafta sonu bırak diyeti nbozmayı, normal bi insanın yemesi gerektiğinden bile fazla yedim
hafta içi ne güzel bozmamıştım hiç((

bu arada neden o topuklularla dar kotlarla fotoları göremiyoruz acaba:)))
çok merak ediyorum, 57 olmuşsun ya:)))

canım bnde çok yedim ya
valla bugün eşime çek nete koyucam dedim
tabiiii bir de elimle çekeyim sen de nete koy dedi

bu nasıl güzel bişey ya tarif istiyoz hemen yaaa bu arda ben bu arada bugün cozuttum yaa

teşekkür ederimmmmm

olsun hepimiz cozutmuşuz zorisimbuldumdaki yarışta toparlarız inşallah

tarifffff:

köftesi için:

• kıyma
  • rende küçük soğan
  • baharat
  • yumurta
  • ekmek içi
bunları yoğurup kayık şekli verdim
bir bardak su koyduğum tepsiye dizdim
fırına attım

içi için:

• mantarı soteledim

köfteler pişince mantarı kayıkların içine doldurdum
üzerine kaşar dilimleri yerleştirip
kaşarlar eriyene dek fırında kaldı
ve sonuç

saltanat kayığı

afiyet olsunnnn

Offf kızlar bugün çok tatlı kaçamakları yaptım bi ısırık gofret iki kare çikolata bi yemek kaşığı bal meyveli bar offf off vicdan azabı çekiyorum şuan

oo canım bunlarla vicdan yapma
afiyet olsun
bnm yediklerimi bir görsennnnnn

iyi akşamlar kzlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzz

osibulıbe benım sayfaya gel resim yukledım yorumunu bekliyom baacım

ay bende itiraf edeım bugun lise arkadaımlar beraberdim bende çok yedimmmmm

ama bir saat yürüşümnü yaptım yazdım sakınca yok demiiiii

kaç gündür bakıp çıkıyordum yazamadım hiçç...kızlarım saolsunlar çook akıllılar son günlerde çıldırmaya beş kala

Yasemincim fotolarına baktıım..süper görünüyorsun...darısı banaaaaa...
bugün bende cozuttum..yazamam bile yediklerimi sevmiyorum hafta sonunuuuuuu...yarın kaç ton çekicem bakalım

Ben dogumda emzirme doneminde aldigim tum kilolari 3 ay icinde verdim hic zorlanmadim sadece spor yaptim ciddi anlamda profesyonel ve kalori alimima dikkat ettim basla birak az ye spor yapmadan cok zor
ilk dogumdan sonra az yedim gitmedi,diyet yaptim gitmedi kiziyordum ama cok kolaymis yeterki insan istesin kafaya koysun 3 ayda eridim yani darisi sizlere

gecen yaza incecik girmistim herkes soruyordu bu yaz kafaya koydum 48 kilo ile giricem :) spor ve yesil cay birazcik ac kalmak bilinmeyen denklem degilki dayanabilen verir dayanamayan sayfa sayfa care arar :)

Osibuleb kupaların çok şirin. Canım kahve çok icmiyor musun?

günaydın cnm

sabah erken kalktım sporumu yaptım

kilo bildirimimi yapıp okula kaçıyorum

gecen hafta:70.9
bu hafta:70
giden:900

aslında gecen hafta 68.9 du ama hızlı verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu geri aldım üzgünüm ama kendim ettim kendim buldumm

sonunda bnde çabalarımın sonucunu aldım
57

yani yerimde sayıyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…