oslemkumsal Diyet Günlüğü

5 Haziran 2010 Cumartesi

Sabah: 1 Dilim kepekli ekmek,1 domates,1 yeşilbiber,1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 salata
Öğlen: Pirinç Lapası
Akşam: KFC Tavuklu Hamburger,Kola(1 brdk)
Aralarda: 1 Cornetto

6 Haziran 2010 Pazar

Sabah: 1 közlenmiş patlıcan,1 kk peynir,1 domates,1 salatalık,1 dilim ekmek
Öğlen: 1 Tabak Makarna
Akşam: 4 parça ızgara tavuk,1 közlenmiş kırmızı biber yine biraz közlenmiş patlıcan
Aralarda: Nescafe,Erik,Dut

7 Haziran 2010 Pazartesi

Sabah: 2 yumurtadan omlet,1 kk peynir,1 dilim ekmek
Öğlen: Sabahla arasında az fark oldugu için 1 kup dondurma
Akşam: 2 Kepçe mercimek,1 dilim kepek ekmeği,Yoğurtlu Patlıcan(6-7 yk)
Aralarda: Erik

canım başaracaksınnnnnn:) alkış koccaman bi alkış:) reglinin bitmesini senden önce ben istiyorum çok merak ettim çnküD:

8 Haziran 2010 Salı

Sabah(öğlen): 1 tane krep,1 brdk çay
Akşam: 2 Köfte,1 biber,1 domates,Kola(bi koladan vazgeçemedim ona yanarım )
Aralarda: Kayısı(2 tane),Kiraz(8 tane)

canım kilo çizelgen hayırlı olsun daha rahat takip edicez bu sayede seni:) hadi bakalım bitsin regl gitsin kilolarrrrr:)

aynen kızlar ama ben hala regl olamadım 2 hafta geçti iice sıkıntılardayım ya pöffffff

9 Haziran 2010 Çarşamba

Sabah: Midem bulandıgı için birşey yiyemedim
Öğlen: O açlıkla saldırdımm wala yemeklere birde dışardaydımm kaçırdım gene bugün. 1 tabak mantarlı makarna(artık nasıl yağlıysa bilemem),1 bardak limonata
Akşam: 4 parça ızgara tavuk
Aralarda: 1 brdk nescafe 3 übirarada,cafe crowndan coco star adlı içecek yine
Spor: Alışveriş merkezinde yürüyüş

10 Haziran 2010 Perşembe

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek,1.5 kk peynir,domates,salatalık,yeşil biber,haşlanmış yumurta(yarım),1 fincan karışık bitkisel çay

Öğlen: 2 kepçe yayla çorbası
Akşam: 1 yoğurtlu dolma,2 kepçe yayla çorbası yine
Aralarda: Kiraz,Çilek

tatlım şu reglini bir atlatsan hem süper olur mevsim dönümünde olduğumuzdan gecikmiş olabilir bendede oluyor bu dönemlerde ada çayı tavsiye ederim günde 1 veya 2 fincan olmasına yardımcı oluropuyorumnanaktan

evet yaa bi olmadı gitti tatlı yememek için zor duruyorum:) öneri dikkate alınacak ayrıca hayalcim saol

Geldım cnm geldım:) yazlıktaydım bıkaÇ gÜn yazamadım ama yarın devam yıne yazmaya..regl de oldum bıtsınn tartılıcam

en son yazdıgım perşembe gününden bu yana çok yedim ben yazlıkta yaaaa...özellikle de regl olucagımdan dolayı tatlı isteiğimi bayagı bir dondurma yiyerekk geçirdim ama şmdi pişmanım işte sabah kahvaltılarım güzeldi aynıydı ama öğlen ve akşamda kaçırdımm malasef neyseki regl oldum evime döndüm yine eski düzene devam etmeye başladım ayın 17 sinde 1 ayım dolucak ne kdr verdiğimi(ki acaba bu kdr yemeden sonra verdimmi o da meçhul) yazarım...hepinize mucx mucx fena halde motiveye ihtiyacım var bnmmmmmmmmmmm

15 Haziran 2010 Salı

Sabah: 1 Kase mantar çorbası(hazır)
Öğlen: 1 tabak makarna(sabah ve akşam ekmek yemediğim için yedim)
Akşam: Taze fasülye,yoğurt

nihayet tatlım sende kurtuldun şu reglden süperr:teytey:bu dönemde iştah artıyor özellikle tatlılara karşı ama birkaç günden birşey olmaz hayatım opuyorumnanaktanesi düzenine dönmüşsün hemen opuyorumnanaktanregldn sonra çok güzel sonuçlar seni bekliyor merak etme bebişimm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…