oslemkumsal Diyet Günlüğü

Yoktum 2 gündür o yüzden şimdi yazıyorum...

29 Mayıs 2010 Cumartesi

Sabah:1 kepekli ekmek,1 domates,1 salatalık,1 kk peynir,1 fincan karışık bitkisel çay
Öğlen: Yok
Akşam: Yoğurtlu semiz otu,yarım dilim kepekli ekmek,salata,6-7 kaşık pilav
Aralarda: Bolca Erik,1 Dondurma

-------------------------------------------------------

30 Mayıs 2010 Pazar

Sabah(öğlen): Yarım közlenmiş patlıcan,1 kk peynir,domates-salatalık,Yarım bardak meyvesuyu
Akşam: Izgara tavukkanat(4 adet),2 tane pirzola,salata,2 bardk kola
Aralarda: Erik

P.S: Spor olarak yürüyüş yaptım akşamları az biraz öyle gezinti niteliğinde.Akşamın da da çok kaçırdım ama bu hafta içi dengelicem onu sporla artık...

31 Mayıs 2010 Pazartesi

Sabah: 1 bardak şeftali meyvesuyu,1 kk peynir,Yarım dilim kepekli ekmek
Öğlen: Dışardaydım o yüzden tavuklu sebzeli dürüm,1 kutukola
Akşam: E bi zahmet yemicem artık tabi ki
Spor: Avm içersinde alışveriş telaşı yüzünden bolca yürüyüş:)
Aralarda: 1 kutu kayısı meyve suyu

canım benim, kararından ötürü seni kutluyorum ama şunu da belirtmek isterim ki, kesinlikle öğün atlama ve ara öğünlerde mutlaka bir meyve, bir dilim kepekli ekmek peynir veya ayran ile iki galeta yemelisin.
abartıya kaçmadan sık sık ve az az ye, böylece metabolizman daha hızlı çalışır.
benim daha önceleri gittiğim diyetisyen her öğün 2 ince dilim (1 dilim 25 gr.olmalı) ekmek yememi özellikle söylemişti.1 dilim ekmek yerine 2 yemek kaşığı pilav yada makarnada yiyebilirsin.ben bu şekilde 30 kg.verdim.
sana abla olarak tavsiyelerim, kızma sakın, sevgiler ve başarılar opuyorumnanaktan

Hayır tabi ki neden kızayım asıl tşk ederimm önerilerini paylaştıgın için...
Bugün ki menüme gelince...

1 Haziran 2010 Salı

Sabah: Yarım dilim ekmek,yarım kk peynir
Öğlen: Pirinç lapası
Akşam: 2 Kepçe şehriyeli Çorba,Yarım dilim kepekli ekmek
Aralarda: Kurukayısı(1),Badem(5-6)
Spor:--Sıcaklardan canım hiç yapmak istemiyo bu ara.Regl imde yaklaştı üstümde bir mayısıklık ondan olsa gerek...

2 Haziran 2010 Çarşamba

Öğlen: 2 kepçe Çorba
Akşam: Güveçte mantarlı Alabalık,Salata
Aralarda: Kayısı,Türk kahvesi ve çay

Hayır canım regl olamadım bi türlü şişkin hissediyorum cok o yüzden tartılmıyorum bir atlatayım onu bi sonra artık...

tatlım o şişkinliğin sonunda regl olacaksın ve sonra bi tartılacaksın aaa diyeceksin tartı yanlış bu kadar gitmiş olamaz sonra bi daha çıkacaksın veeee sonuç DOĞRU 2 kilo vermişsin!!güzel haberlerini bekliyoruz:)

aynen cnmm cok gecikti zaten iice sinire yemeğe bağladım kendimi spor da yapamıyorum bir halsizlik üstümde geçsin bitsin artık yaaaa:sinifsinif: :2: cokacimcoook :enbuyukkk:

3 Haziran 2010 Perşembe

Sabah: Yarım dilim normal ekmek,yarım kk peynir,salça
Öğlen: Kumpir,Kola
Akşam: Yemicem tabi ki de!!!
Aralarda: Kayısı(2),1 şişe elmalı soda,Kiraz(az),Çilek(az)

canım anladığım kadarıyla senin öğlen yemeklerin çok düzensiz. yediğin kumpirin yarısını yesen? kola yerine de normal bi maden suyu içsen olmaz mı? o kadar uğraştın canım dayan. dezavantajı avantaja çevir at 2 kilo daha üstünden? istemez misin?

4 Haziran 2010 Cuma

Sabah: 1,5 Dilim Ekmek,1 Domates,1 orta boy közlenmiş patlıcan,1 kk peynir,2 zeytin
Öğlen: Pirinç lapası,Domates-Salatalık
Akşam: Pirinç lapası yiyeceğim tekrar
Aralarda: Kiraz,Nescafe 3übirarada

nasılsın tatlımopuyorumnanaktanregl olmadın dimi daha bende bekliyorum dört gözle olmayı:gitmeirinç lapası regl öncesi vücuttaki ödemi atıyor ondan mı yiyorsun bebişimmopuyorumnanaktan

aynen hayatım olamadım gecikti bende şişkinliğe karşı bugün ve yarın pirinç lapası yapayım dedim...

aynen hayatım olamadım gecikti bende şişkinliğe karşı bugün ve yarın pirinç lapası yapayım dedim...

iyi yaptın hayatım benim de günüm yarın yada pazartesi artık eli kulağında bekliyorum bakalım bende şiştimm ya hiç sevmiyoru bu dönemiiikötükedihüsobir atlatırsak kimse durduramaz bizi artık inşallaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…