oslemkumsal Diyet Günlüğü

Dün yazlıkta oldugum için yazamadım.

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Sabah: 1 Kase K Flakes(Sade)
Öğlen: Meyve ile geçti açıkmadım..
Akşam:Izgara Tavukşiş,Kola,1.5 Dilim Ekmek(normal)
Aralarda: Erik
Spor: --

P.S : Akşamında abarttım sanki biraz ekmek kola flnn ama olsun o kadar ya.Çikolata dondurma fln yemiyorum hiç ona şaşırıyorum.Ben ki çikolatasız yaşayamam derdim ama yaşanıyomuşşş:)

25 Mayıs 2010 Salı

Sabah: 1 Dilim yumurtalı ekmek,Domates,kk peynir,1 br. şekerli çay
Öğlen: Erik yiyerek geçti.
Akşam: Şu an yiyorum hatta=) 1 Kase Nesfit Meyveli
Aralarda: Erik, akşama da Yeşil Çay içerim tamamdır...
Spor: -- Yapamıyorum bacaklarım ağırıyor çok

26 Mayıs 2010 Çarşamba

Geç kalktım...

Öğlen:2 kepçe çorba,1 Dilim Kepekli Ekmek
Akşam:Sayısız yaprak sarma(dayanamadıgım şey napayımmm)
Aralarda:1 tabak Erik
Spor:-- Hala yok ağrım geçmedi daha

canım bende sarma ve dolmaya dayanamıyorum..ama gün içinde nerdeyse hiç yemek yememeişsindir..o sayısız sarmalardan da pek bi şey olmaz sanıyorum:)

umarım öyledir cnm ya eskiye nazaran gene az yedim ona şükür:)alıtım artık tutuyorum bende kendimi çok şükür.ekime kdr hiç değilse enaz bir 5-6 kilo versem iyidir.

canım benm ekime kadar sen kimbilir kaç 5-6 kilo vericeksin..bana sorarsan en kötü ihtimalle 10 kilo fln verirsin

inş. hayatım yaa aşkım askerde, izne gelicek o zmn feci sürpriz olur ona da hadi bakalım daha 2. haftanın içindeyim olucakolucak

cnm tartılmadım daha hiç regl dönemim yaklaşıyo zaten bir şişkinlik var korkuyorum ya veremediysem aldıysam da diye artık bittiği zaman tartılıcam.

27 Mayıs 2010 Perşembe

Geç kalktım yine o yüzden öğlen ile başlıyorum...

Öğlen(sabah): 1 Kase Nesfit
Akşam: 1.5 Kepçe Mercimek Çorbası,1 Tane Dolma,Yoğurt
Aralarda: Kiraz ve Çilek
Spor: --

bencede regl bitiminde tartıl hayatım vücut zaten su tutuyor en az 2 kilo fazla gösteriyor tartı !!! durduk yerde moralin bozulması boş yere opuyorumnanaktanregl bitiminde tartıl çift çift giden kiloları gör bak nasıl mutlu olacaksınkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanmenü gayet hafif ve güzel hayatım bu aradazemuszemus

ay hiç bilmiyodum ya regl döneminde fazla gösterdiğini.

canmmm sevgilin askerden dönünce tanıyamayacak seni çünkü dal gibi olacaksın incecik olacaksın olacağıızz:)

hehhe yok cnm regl olamadım bi türlü o yüzden şmdi fazla çıkarım falan die tartılmadım hiç bi gelsin bitsin ondan sonra

28 Mayıs 2010 Cuma

Sabah: Yarım dilim kepekli ekmek,kk peynir,1 Domates,1 Salatalık,1 fincan karışık bitkisel çay
Öğlen: 2 Kepçe Yoğurt Çorbası,Yarım dilim kepekli ekmek
Akşam: Yaprak Sarma,pasta(dayanamadım 1 dilimi götürdüm)
Aralarda: Acıkmadım bugün, birşey yemek aklıma gelmedi...
Spor: Mekik ve kalça eritme haraketleri yapıcam birazdan...

Son düzenleme:

menün gayet güzel hayatımopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5bende sabah öğle arası yemiyorum ama öğle akşam arası mutlaka yiyorum metabolizmayı hızlandırmak açısından aralarda 1 tane kayısı bile olsa at ağzına şekercimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…