dinle devlet işi bir arada olsunki inandırıcılık artsın,müslümanlığın itibarı düşmüş önemli değil değilmi keseler dolsun yeterki..eveeeet bu da şart
dinle devlet işi bir arada olsunki inandırıcılık artsın,müslümanlığın itibarı düşmüş önemli değil değilmi keseler dolsun yeterki..
3. köprü yapımında işçiler iş bırakmış paralarını alamadıklarından..sarydı falan derkn para kalmadı demekkesinlikle.. double yolları olupta yolsuzluk çeken bir ülkeye bunların öğretilmesi şart ! hepimizin kafasına bir ampul şart !
3. köprü yapımında işçiler iş bırakmış paralarını alamadıklarından..sarydı falan derkn para kalmadı demek
madem köprü yaptıracaksın işçilerin parasını versene önce,sarayı yaptırıp içine kurulmakla olmuyor..onlarda evine ekmek götürecek..ee tok açın halinden anlamaz tabii..sorun değil yeni bir yolsuzlukla kapatırlar açığı.. bak bugün de zaten 17 ARALIK !!!
bende öyle düşünüyorum. zorunlu seçmeli olsun ama ortalamayı 100 yapan bir ders olmasın insanlara matematik gibi öğretirlerse ki hala şu matematiği yanlış öğretiyorlar,matematik geyiklerinin yanına osmanlıca geyikleri yaparlar.anadolulisesinde okurken,zorunlu seçmeli dersimizdi Almanca lise sonda lise birde öğrendiğim kadar zahmetli olmamıştı daha zevkli gelmişti kafam rahattı kaygım azdı hocanın notu boldu,öğrendiklerimiz derdimizi anlatmaya yeterdi.illa dersin tarihine inmemiştik.Benim öğrencilerim var Osmanlıca öğrettiğim kimisi eski tapu okumak için, kimisi açık öğretimden edebiyat okuyor ve Osmanlıca dersini geçebilmek için özel ders alıyor. Sadece bir tanesi merakı olduğu için, hobi olarak öğreniyor. Ve en keyifli dersi onunla yapıyoruz. Mecburen öğrenenler için öğrenmek külfet, benim için de onlara öğretebilmek..
Yani söylemek istediğim Osmanlıca bir ders olarak var olsun, okutulsun bence ancak seçmeli ders olarak ve sadece öğrenmek isteğinde olan, merak eden çocuklara. Hepsine birden bunu dayatmak çok gereksiz ve büyük bir külfet olur onlar için.
madem köprü yaptıracaksın işçilerin parasını versene önce,sarayı yaptırıp içine kurulmakla olmuyor..onlarda evine ekmek götürecek..ee tok açın halinden anlamaz tabii..
ne doğalgaz kısması..açamayn var oy veripte yardım kömürleriyle ısınan var..halbuki asgari ücretler artsa yardıma muhtaç olmayacaklar..düşünemiyorlar demekkitok açın halinden anlamaz ama bunlar çok iyi anlıyor numarası yapıyoronlar saraya lüksün israfın en dibine giderken onları alkışlayan şakşakçılar evlerine doğalgazı kısmaya gidiyor.. hey benim ülkem ne hallerdesin bir görsen !!!
kız Osmanlıca demişken bilal,Sümeyye Erdoğan abd de karma okullarda eğtim görmüşler ve İngilizceleri çok iyimiş..Osmanlıcaları ne alemde acabatok açın halinden anlamaz ama bunlar çok iyi anlıyor numarası yapıyoronlar saraya lüksün israfın en dibine giderken onları alkışlayan şakşakçılar evlerine doğalgazı kısmaya gidiyor.. hey benim ülkem ne hallerdesin bir görsen !!!
kız Osmanlıca demişken bilal,Sümeyye Erdoğan abd de karma okullarda eğtim görmüşler ve İngilizceleri çok iyimiş..Osmanlıcaları ne alemde acaba
kız lafta olmasın o..bu da sorumu canım, Osmanlıca onların ana dili
sümmeyye erdoğanın İngilizcesi çok iyi olduğundan babasının gezilerinde Robert de niro ile bile sohbet etme fırsatı olmuş..hey gidi hey..zenginliğin gözü körolsunbu da sorumu canım, Osmanlıca onların ana dili
bende öyle düşünüyorum. zorunlu seçmeli olsun ama ortalamayı 100 yapan bir ders olmasın insanlara matematik gibi öğretirlerse ki hala şu matematiği yanlış öğretiyorlar,matematik geyiklerinin yanına osmanlıca geyikleri yaparlar.anadolulisesinde okurken,zorunlu seçmeli dersimizdi Almanca lise sonda lise birde öğrendiğim kadar zahmetli olmamıştı daha zevkli gelmişti kafam rahattı kaygım azdı hocanın notu boldu,öğrendiklerimiz derdimizi anlatmaya yeterdi.illa dersin tarihine inmemiştik.
sümmeyye erdoğanın İngilizcesi çok iyi olduğundan babasının gezilerinde Robert de niro ile bile sohbet etme fırsatı olmuş..hey gidi hey..zenginliğin gözü körolsun
midem bulandı nedense..Şimdi bunlar güya "Osmanlıcı" ya..."Ecdadlarının" miraslarına sahip çıkacaklar ya...Dedelerinin mezar taşlarını okuyacaklar ya...Aha da böyle sahip çıkıyorlar işte:
http://www.sabah.com.tr/yasam/2014/12/08/osmanli-sehzadesine-buyuk-saygisizlik
http://www.milliyet.com.tr/osmanli-sehzadesinin-kemikleri-200-euro-istanbul-yerelhaber-512286/
Bizim milletin gözünü boyamak kolay tabi.Osmanlıca polemikleriyle gündemi bulandıracaklarına önce "ecdadının" mezarına sahip çıksınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?