öss yüzünden ara werdik napmalıyım?

muhrezan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
93
0
46
Niğde
sewgilimle öss yüzünden ara werdik 9 aydır birlikteydik we öss yüzünden bi sene ara wermemizi istedi bi sene onu beklememi soledi ilk günler yine nette falan konuşuyoduk ufak bi kaza geçirmiş bi sakatlığı yoktu ben de dostane bi aramak istedim ama bana çok sert dawrandı ikide bir arayıp durma dedi bende yüzüne kapattımsonra beni bikaç kez aradı tekrar kapattım msneden bana msj atmış bi sne bole olması gerek falan die onu beklicem ama şimdi napmalıyım hiç bilmiom biri bana yardım etsin lütfenbilmiyorumkismile

Allah Allah, çok ilginç yaa; zamanında ben de össye hazırlandım hiç böle bişey demedim, sen ona beni 1 sene bekle deseydin o bekler miydi merak ettim; hayır yani "artık ders çalışıcam, çok fazla konuşamayız" falan dese anlayışla karşılardın heralde... 1 sene rafa kaldırmak ilginç olmuş biraz...

Yav şu zamane gençleri ne garip.
Delimisiniz kuzum siz. ÖSS yüzünden ara vermek de ne??

Kendinize gelin lütfen. hey yarebbim yaaakannehir

inanın bende hiç bilmiorum. onun ailesi biraz fazla baskıcı we öss yi çok takıntı yaptı bence bu bi engel değil bunu farkedeceğini umuryorum şimdide üstüne gitmicem zaten köşeye çekilip gizemli kadını oynucam zemuszemus bna çok bağlıdır bensiz olamaz buna eminim

aman canım öss bahanesi olmuş olr mu öyle şey

ayy ne sinir olurum erkeklere ya:oklava:

bilmiorum artık bende çok sinirliyim erkeklere onu bi elime geçirsem waryaaa kötükedihüso nese 10 gün sonra onla aynı yurtta kalıcaz orda onu sinirinden çatlatmayı düşünüom ole bi süslencem ole bi güzel olcam ki orta yerinden çatlasınnaniknanik :jeyyar:

Harbiden ilginçç yaa hey allhım ilişkide ara vermek de neyin nesi ya hiç anlamam bu tip şeyleri kardeşim ilişki ya devam eder yada biterr..!!Ara verme bahanesidir..Öss neden buna engel olsun ki tam tersi birbirinize destek olmalıyızdınız diye düşünüyorum..Yanlış mı??

haklısın ama gerçekten artık hayatımda bi başkası olamas ona çok alışmıştımsenağlama inanın ço çaresizim siir yazmaya werdim kendimi anca ole oyalanıom

haklısın ama gerçekten artık hayatımda bi başkası olamas ona çok alışmıştımsenağlama inanın ço çaresizim siir yazmaya werdim kendimi anca ole oyalanıom

aman canım senind edüşündüğün şeye bak

daha hayatına kimler girer çıkar bilmezsin

bir erkeği hayatın merkezi yapmamalısın o sensiz nasıl yaamını südüyorsa sende hayatına devam ediceksin

hiçbir erkek için ağlamaya değmez

kaç yaşındasın bu arada?

bana saçma geliyor böyle sınav yüzünden ara vermek
biz de bu sene sınava gireceğiz ama ara falan vermiyoruz daha az konuşuyoruz 4-5 saat konuşacağımıza yarım saat konuşuyoruz
bana bahane aramış gibi geldi kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama:sinifsinif:

bana saçma geliyor böyle sınav yüzünden ara vermek
biz de bu sene sınava gireceğiz ama ara falan vermiyoruz daha az konuşuyoruz 4-5 saat konuşacağımıza yarım saat konuşuyoruz
bana bahane aramış gibi geldi kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama:sinifsinif:

bilmiom ya bazen banada ole gelio ama diom ozman neden bekle desin falan die bide bi sene uzun bi zaman bide hiçbi sorunumuz yoktu yani hatta çok bağlandığını solüodu beni hergün camda görmek istiodu bilmiom noldu bole:çok üzgünüm:

niye 1 sene onu bekleyecekmişsin ki
aranız soğuyabilir o sürede
hiçbir şey eskisi gibi olmayınca da üniversiteden birini bulabilir :oklava:
saçma geldi bana açıkçası
konuşmalarını azaltın ama hiç konuşmamazlık da olmasın
istemiyorsa da kendi bilir

bilmiom ya bazen banada ole gelio ama diom ozman neden bekle desin falan die bide bi sene uzun bi zaman bide hiçbi sorunumuz yoktu yani hatta çok bağlandığını solüodu beni hergün camda görmek istiodu bilmiom noldu bole:çok üzgünüm:

ilginç cidden canım hem sorununuz yokken 1 sene ara vermek
çok uzun bi süre
herşey eskisi gibi olmayabilir
hakkınızda hayırlısı olur inşAllaha.s.

evet olayı zamana bırakcam zaten on gün sonra onla aynı ortamda yüz yüze bi konuşcam artık olmassa kendi bilcek insan herşeye alışıo zamanla

ilginç cidden canım hem sorununuz yokken 1 sene ara vermek
çok uzun bi süre
herşey eskisi gibi olmayabilir
hakkınızda hayırlısı olur inşAllaha.s.

eet tatlım ya ben on gün sonra onla aynı yurtta olucam orda konusucam uzun uzun boleken bole daha az görüşürüz ama senn solediğin çok mantıksız falan tabi yanıma yaklaşınca once bi müddet ondan kaçıcam küsüm yani :umursamaz:akannehir

Sevgilin Geniş Aile'yi çok izliyo herhal, :delphin:
Orda da Pırıl Zek'e ara verelim dediydi ya o bakımdan dedimşakkıdı

Ne bu kızlarımızın çekisi bilmem, askere gidicem bekle! iş bulmam lazım bekle! işi buldum düzen kurmam lazım bekle! şimdi de yeni versiyon çıkmış öss girdi bekle!akannehir
Hep kızlar bekliyor, erkekler neyi bekleyecek, hiçbişey

Takma güzelimi takıl sen kafana göre, daha çok gençsin, uğraşmaya bile değmez:hulya:

Sevgilin Geniş Aile'yi çok izliyo herhal, :delphin:
Orda da Pırıl Zek'e ara verelim dediydi ya o bakımdan dedimşakkıdı

Ne bu kızlarımızın çekisi bilmem, askere gidicem bekle! iş bulmam lazım bekle! işi buldum düzen kurmam lazım bekle! şimdi de yeni versiyon çıkmış öss girdi bekle!akannehir
Hep kızlar bekliyor, erkekler neyi bekleyecek, hiçbişey

Takma güzelimi takıl sen kafana göre, daha çok gençsin, uğraşmaya bile değmez:hulya:

ayy ne güldüm geniş aileye ya:)):roflol:

ee tabi herşeyiyle biz bekliyoruz ama karşı taraftan malesef değeri göremiyoruz yani
şöyleki erkeklere söylemiş olsadın eminim kabul etmezlerdi etseler bile hayatına kesin biri girerdi yani:(

hem daha 17 yaşındasın boşver hiç böyle şeylerle kafanı yorma ama çok gençsin daha kimler çıkar karşına şöle 20-2 yaşlarında anlarsın erkek arkadaşının bahne aradığını

insanın gözü kör olabiliyor göremiyor hiçbir şeyi ama inanki bu kadar kör olmamalısın

sanırım biraz fazla üzdüm galiba ama gerçektenn bunlar böyle yani.

hep bole ya napalım erkekler işte haklısınız insan daha kaç kez 17 olabilir ki işte duygusallığım başımın belasıeyvahedigeldismile

Back
X