Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın ama gerçekten artık hayatımda bi başkası olamas ona çok alışmıştımsenağlama inanın ço çaresizim siir yazmaya werdim kendimi anca ole oyalanıom
bana saçma geliyor böyle sınav yüzünden ara vermek
biz de bu sene sınava gireceğiz ama ara falan vermiyoruz daha az konuşuyoruz 4-5 saat konuşacağımıza yarım saat konuşuyoruz
bana bahane aramış gibi geldi kusura bakmayın sizi üzmek istemem ama:sinifsinif:
17 yaşındayımişte seneye bende öss ye girircem
sonun ayrılık olur illa demiyorum. onların öyle olmuştu, siiznkini bilemem :teselli:off offf ya ben de çalışcam artık yapcak bşi yok bilmiorum son ayrılık mı olur ama ben onu çok sewiorum ya:1no2: ben uniyi sorun etmiorum öğretmen lisesinde okuduğum için ek puan falan girerim yani bide yadiremiom ya ayrılığı ayrılmayı onca aydan sonrasenağlama
inanın bende hiç bilmiorum. onun ailesi biraz fazla baskıcı we öss yi çok takıntı yaptı bence bu bi engel değil bunu farkedeceğini umuryorum şimdide üstüne gitmicem zaten köşeye çekilip gizemli kadını oynucam zemuszemus bna çok bağlıdır bensiz olamaz buna eminim
sonun ayrılık olur illa demiyorum. onların öyle olmuştu, siiznkini bilemem :teselli:
seninle mi ilgilenecek geleceğini mi kuracak
takıntı yapması normal değil mi
iyi yapmış eski sevgilin
aşk meşk peşinde koşacağına geleceğini düşünmüş
dilediği mesleğe ulaşır umarım
üniversiteye gidince görürsün sana bağlılığı.hele bir kazansın senin yüzüne mi bakar
laelaelaelaelae
seninle mi ilgilenecek geleceğini mi kuracak
takıntı yapması normal değil mi
iyi yapmış eski sevgilin
aşk meşk peşinde koşacağına geleceğini düşünmüş
dilediği mesleğe ulaşır umarım
üniversiteye gidince görürsün sana bağlılığı.hele bir kazansın senin yüzüne mi bakar
laelaelaelaelae
haklısın ama gerçekten artık hayatımda bi başkası olamas ona çok alışmıştımsenağlama inanın ço çaresizim siir yazmaya werdim kendimi anca ole oyalanıom
çok acımassızsın yamafoldumben o dürüsttür ve beni sevdiğini biliorum
naptın sen ya? başta dediklerin tamam da sondakilerde hatalısın. yasakkelime
hangi kısım hatalı ?
laelaelaelaelae
ayıp etmişsin.
sempatiksalakcinni ay çok üzüldüm şimdi
ne yazsaydım ayıp olmazdı :uhm:
derdin ne senin hayatım? malum gününde falan mısın?
:roflol: