öss yüzünden ara werdik napmalıyım?

benim erkek kardeşim üniversiteye hazırlanırken zırt pırt arayan, kontrol eden canı isteyince gezdirilmek isteyen bir sevgilisi vardı. kardeşim ilişkisine ara vermedi ama hayatına uzun bi süre ara vermek zorunda kaldı. kendine gelinceye kadar çok şeyi kaybetti...

bırakın şu genç çocukları da çalışsınlar.

inanın ole biri değilim ben ole buluşalım falan trip atma falan yapmasdım hatta sınawa gireceği için herşeyi alttan alıodum çalışması için baskı yaptığım bile oluyodu yani

ara vermek sözünü hiç anlamam..iki insan seviyorsa seviyordur arası mı olur bunun..ki zaten seven insan herşeyini programlar hem gezer hem ders çalışır makine değil ya 7/24 çalışsın haftasının 1 saat bile olsa ayırır.. asıl bence insan sevdiğini görmeyince kafası onla meşgul olur konsantre olamaz acaba naptı fln.. bana göre tabi.. hiç görüşmemektense 10 dk bile olsa telde konuşabilir..

ara vermek sözünü hiç anlamam..iki insan seviyorsa seviyordur arası mı olur bunun..ki zaten seven insan herşeyini programlar hem gezer hem ders çalışır makine değil ya 7/24 çalışsın haftasının 1 saat bile olsa ayırır.. asıl bence insan sevdiğini görmeyince kafası onla meşgul olur konsantre olamaz acaba naptı fln.. bana göre tabi.. hiç görüşmemektense 10 dk bile olsa telde konuşabilir..

bende bole düşünüorum mafoldumben ama işte

canım bence bu ayrılmak için,ara vermek için bi bahaneden başka hiçbir şey olamaz
bi kere sevdiğin yanındayken,onunla mutluyken, onunla sürekli iletişim halindeyken,kafan daha sakindir dimi,daha güzel ders çalışırsın
oysa ayrıyken için içini yer, acaba şu an napıyo vs.. ikide bir telefona bakarsın, aramasını beklersin.. kafan sürekli onunla meşguldur.
birlikteyken össye olsa olsa olumlu bi katkın olur yani. haa daha az görüşürsünüz,konuşursunuz o ayrı.
mesela benim sevgilim ben kazandığım sene kazanamadı össyi
ben üniversitedeyken o kendine öyle bi program yaptı ki,hem çok çalışıyodu,hem ara verdiğinde yarım saat görüşüyoduk,bu ona öyle iyi geliyodu ki,her ara verdikten sonra daha bi hevesle sarılıyodu derslerine..
çünkü yanındaydım ve ona destek oluyodum,onunda kafasında sürekli geleceğimiz iyi olsun düşüncesi vardı.
şimdi kazandı ve senin sayende diyor
ara vermek çözüm değil
iyi günde kötü günde elele olmak için yola çıkmıyo muyuz
bu zorlu bir süreç ve bu süreçte sevgililer birbirinin yanında olup birbirlerine destek olmalılar

inanın ole biri değilim ben ole buluşalım falan trip atma falan yapmasdım hatta sınawa gireceği için herşeyi alttan alıodum çalışması için baskı yaptığım bile oluyodu yani

Bi de öğretmen liseliyim demişsin . Ben de aölde okuyorum sakın ha sakın 24 puana güvenme artık o da kalmadı zaten her şey aleyhimize işliyo . Ben hukuk istiyorum , sen de öğretmenliğe güvenme tamam mı :) Beni dinlersin umarım olumunekankayizsmile

eet kesinlikle ayrılmak istio we bugun konuştuk zamanında ona bikaç yalanım olmuştu we bana karşı yaptığı bi hareketten dolayı onu aldatmıştım bna bunlar yüzünden dedi bunlar aylar onceydi ama beni affetmişti we eskisinden iiydik gerçekten şimdi senden bna hayır gelmez dio

hım yorumları okumadım ama..

çevremde öss için bir yıl bi araya gelmeyen çiftler vardı
ara veren sanki zamanı donduruyorlardı
sonuç hepsi öss kazandı

ama birde sevgilim aşağı sevgilim yukarı diyenler vardı.
dakka başı sms msn muhabbetleri tel elde..
akıl hep sevgilide nerde ne yapar..
çoğu kazanamadı..

bence haklı sevgilin niye mi
ben ikinci grupta idim ilk yıl kazanamadım bu yıl sevgilime soğuk davrandım ders çalıştım açıkçası pek takmadım kazandım..haa ara verilseydi proföser olur muydum bilmiyorum ama arkadaşına hak ver..
tel.i sessize al arama sms varmı diye bakmak içinde eline alma derslerine yoğunlaş sende sınava giricekmisin bilmiyorum ama..bi süre sonra ders çalışmak zevk verir hale gelecek..
ki eğer GERÇEKTEN seviyorsa bir yıl önemli değil..

cnm benim bana sorarsan çok da üzerine gitme bu gibi durumlarda bırak kendi çözsün içinde,sen açıklamalarını yapmışsın, affettim desede eski olayları demekki unutamamış içinde. sessiz kal, kendi haline bırak,düşünsün güzelim , hem bu süre zarfında biraz kafa dinlersin ikinizede zaman ver dediğini yap, üzme kendini onun yaptığı gibi sende geleceğini düşün , senden önemlisi yok unutma yerimseniben

eet kesinlikle ayrılmak istio we bugun konuştuk zamanında ona bikaç yalanım olmuştu we bana karşı yaptığı bi hareketten dolayı onu aldatmıştım bna bunlar yüzünden dedi bunlar aylar onceydi ama beni affetmişti we eskisinden iiydik gerçekten şimdi senden bna hayır gelmez dio

doğru diyor:1ninca:

cnm benim bana sorarsan çok da üzerine gitme bu gibi durumlarda bırak kendi çözsün içinde,sen açıklamalarını yapmışsın, affettim desede eski olayları demekki unutamamış içinde. sessiz kal, kendi haline bırak,düşünsün güzelim , hem bu süre zarfında biraz kafa dinlersin ikinizede zaman ver dediğini yap, üzme kendini onun yaptığı gibi sende geleceğini düşün , senden önemlisi yok unutma yerimseniben

belirtmek isterim o rahat durmadığı için yaptım bilmem anlatabildim mi?

ama soleyenler war gerçekten insan hiçbişi asla yapmam dememeli çünkü onu mutlaka yapıoCADIARZU

tabiki asla yapmam dememeli haklısın güzelim
ama genede dikkat etmeliyiz davranışlarımıza ,karşıdaki buna gerçekten değerse yani
sen sakin ol, sıkma canını olurmu
umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda

tabiki asla yapmam dememeli haklısın güzelim
ama genede dikkat etmeliyiz davranışlarımıza ,karşıdaki buna gerçekten değerse yani
sen sakin ol, sıkma canını olurmu
umarım herşey yoluna girer en kısa zamanda

inş ole olur gerçekten intaharın eşiğindeyim tek aklıma gelen pişmanlık we acı:çok üzgünüm:

inş ole olur gerçekten intaharın eşiğindeyim tek aklıma gelen pişmanlık we acı:çok üzgünüm:

Silkelen ve kendine gel..
Kimin için neyin ugruna intiharın eşigindesin
Daha hayatla yeni yeni tanısıyorsun bi kaç sene sonra gülüp geçersin bunlara..
Tamam üzülebilirsin ama intiharın eşiginde olmak ne demek yahu

Back
X