öss yüzünden ara werdik napmalıyım?

aizin benle uğraşmaktan başka işiniz yok mu acaba gerçekten sizin yorumlarınız çok acımasız we ben bunları duymak istemiomyasakkelime

eet kesinlikle ayrılmak istio we bugun konuştuk zamanında ona bikaç yalanım olmuştu we bana karşı yaptığı bi hareketten dolayı onu aldatmıştım bna bunlar yüzünden dedi bunlar aylar onceydi ama beni affetmişti we eskisinden iiydik gerçekten şimdi senden bna hayır gelmez dio

yok canım

bu günümü sana adadım

kıymetini billülülülülülü

şaka mısın sen ? yalan söyledim aldattım diyorsun. böyle birine kim inanır. kim güvenir de hayatına alır ondan hayır bekler:delphin:

ne duymak istiyorsun ? " elbet bir gün yaptığı hatayı anlayıp sana geri dönecek. yalanlarını aldatmanı özler." :1ninca:

bak sana bir tavsiye. bundan sonra konu açarsan hangi çerçevede yorum isteyeceğini belirt emi güzelim. kimse hatalarını yüzüne vurmasın pışpışlasın seni. duymak istediklerini duyar yanlışlara devam edersin ve mutlu olursun:3:

yok canım

bu günümü sana adadım

kıymetini billülülülülülü

şaka mısın sen ? yalan söyledim aldattım diyorsun. böyle birine kim inanır. kim güvenir de hayatına alır ondan hayır bekler:delphin:

ne duymak istiyorsun ? " elbet bir gün yaptığı hatayı anlayıp sana geri dönecek. yalanlarını aldatmanı özler." :1ninca:

bak sana bir tavsiye. bundan sonra konu açarsan hangi çerçevede yorum isteyeceğini belirt emi güzelim. kimse hatalarını yüzüne vurmasın pışpışlasın seni. duymak istediklerini duyar yanlışlara devam edersin ve mutlu olursun:3:

umarım bi gün sizde çok pişman olacagınız bişi yaparsınız we solediklerimi anlarsınız

Canim biraz gerilmis burasi ama:)
Bende bi kac bisi soliyim. Hata yapmissin bunu onceden belirtseydin daha iyi olurdu. Ilk basta butun sucu erkek arkine attim bu ne nane molla ya yaz tatili eminim gunduz calisip gece geziyodur diye icimden gecirmistim:emir_bebek:
Ama aldatmandan dolayi buyuk bir yikima ugradigina eminim ve calismak yerine buna saatlerce aglamis bile olabilir. Ve simdi oss var son senesi sen onu bidaha uzersen nolucak?
Hayattini erteleyecek bunu yapmak yerine calismayi tercih etmis sen onu bir kez daha yaralamadan once. Bence mantikli onun acisindan dusunuldugunde.
Sende eger cok seviyorsan zaten beklersin. Onun baska birisiyle birseyler yasayacagini dusunmuyorum bu yil icinde zaten. Calismak icin gitmis cocuk.
Bunu bende erkek arkadasima yapiyorum su an okuduysan eger actigim konulari. Benimde cok canim yandi bu sene son senem sora universite. Artik yeter dedim ama gec kaldim sanki biraz.. olsun nerden donersen kardir:)
Bence rahat birakin bir sure kafasini karistirmayin hayatiyla da oynamayin derim evet bu o kadar onemli...

canım yorumların tamamını okumadım ve son durum nedir bilmiyorum ama bn çiftlerin ara verelim olayını anlamıyorum bana çok saçma geliyor ya tamamen bitmeli yada her koşulda devam etmeli. öss sürecinde daha az görüzüşrnz olur bter ara vernce birbiinzi merak etmiyecekmısınız yasaklı gbı arayıp sormayacak mısız blmıyorm bana ayrılık için bahane gbi geldi bu bnm düşüncem tabi . umarım hakkınızda hayrlısı olur

Canim biraz gerilmis burasi ama:)
Bende bi kac bisi soliyim. Hata yapmissin bunu onceden belirtseydin daha iyi olurdu. Ilk basta butun sucu erkek arkine attim bu ne nane molla ya yaz tatili eminim gunduz calisip gece geziyodur diye icimden gecirmistim:emir_bebek:
Ama aldatmandan dolayi buyuk bir yikima ugradigina eminim ve calismak yerine buna saatlerce aglamis bile olabilir. Ve simdi oss var son senesi sen onu bidaha uzersen nolucak?
Hayattini erteleyecek bunu yapmak yerine calismayi tercih etmis sen onu bir kez daha yaralamadan once. Bence mantikli onun acisindan dusunuldugunde.
Sende eger cok seviyorsan zaten beklersin. Onun baska birisiyle birseyler yasayacagini dusunmuyorum bu yil icinde zaten. Calismak icin gitmis cocuk.
Bunu bende erkek arkadasima yapiyorum su an okuduysan eger actigim konulari. Benimde cok canim yandi bu sene son senem sora universite. Artik yeter dedim ama gec kaldim sanki biraz.. olsun nerden donersen kardir:)
Bence rahat birakin bir sure kafasini karistirmayin hayatiyla da oynamayin derim evet bu o kadar onemli...

elbette çok haklısın tatlım ama bu olayın üstünden 6 7 ay geçti tabiki onu anlıyorum ama onun bana soylediği ağır bi sözün karşılığında bi inat uğrunaydı aldatma dediysem sadce başka bi sehirdeki biriyle telefonda konuştum tam olarak sewgili olarak bile değil biliorum we onu gerçekten sewiorum bi yılı bırak ömür boyu olsa beklicem bunu oda bilio bn gerçekten bu konuda karalıyım ondan başkası olmucak:1closedeyes:

kusura bakma ama ne yalanlar söyledin bilmiyorum sırf o sana hakaret etti diye onu aldatman mı gerekiyordualsanaalsanasmile
bence sen zamanında yapmışsın en büyük yanlışı büyük konuşmıyım ama benim sevgilim aldatsa beni bir daha yüzüne bakmam ne kadar sevsemde o an benim için bitmiştir
güven kalmaz ki ilişkide aldatma olmuşsa sevgilin seni çok sevdiği için affetmiş olabilir ama sonra görünen ki o ki pişman olmuş seni affettiğine bir bahane bulup ayrılmak istemiş bahanede öss bahanesi...
bir arkadaşımız ne güzel demiş sevgili dediğin iyi gününde kötü gününde yanında olur diye bencede öyle
bende kpss ye gircem ama kalkıpta sevgilime görşmeyelim demiyorum çok saçma bence bir insan 7/24 saat ders çalışmaz ki

güzel bir atasözü var bilir misin?

"itin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış"
:delphin:

güzel atasözüymüş....aradı beni we benden özür diledi bensiz olmadığını benden haber alamayınca deliye dönmüş we beni özlemiş şimdi günlük düzenli olarak konuşuyoz tabi oncesinde biraz tawır yaptım bi iki gün sonra ii oldu çok mutluyum kaydirigubbakcemile3 bi güzel atasözümüz daha wardır bilir misiniz ağaçtan maşa aptaldan paşa olmazzalsanaalsanasmile

Bosver güzelim bekleme ..
Yani cok saçma bir gerekce bence..
İnsan herseyi dozunda yasadıgı sürece normal hayatına ilişkisine devam edebilir..
Ona cok alıstım demıssın inan hayatında olmayışınada alışırsın..
Bekleme sonunda sana hayır demesı daha cok üzer emin ol ;)

sorman bile saçma..
kesinlikle bekleme
seven erkek bir sene sevdiğinden ayrı dayanamaz birkere..
belli ki sevmiyor..
ay bir hafta filan ara verelim ilişkimizi tartalım dese neyse..
bir sene ara verelim sonra kaldığımız yerden devam ederiz..
böyle saçmalık olmaz gerçek sevgide..
gerçek sevgi arıyorsan bekleme derim..
hoş ben bir sene sonra seni arayacağını kaldığımız yerden devam edelim diyeceğini de sanmıyorum..
öss yi kazanıcak belki uzak bir yere gidicek , ozaman tamamen unutucak..
böyle diyen insandan bu beklenir çünkü..

son gelişmeleri okumamışım şimdi okudum
aradı demek..
akılı çocukmuş..
gezdi eğlendi belkide bir kaç halt yedi,
nasıl olsa yedekte beni bekleyen biri var diyerek,
şimdi döndü dolaştı yine geldi..
ben olsam şimdi de ben tekmeyi koyardım..

Back
X