Ota boka.. küsen adam

yenibirdilek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2016
75
34
3
38
Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim

Gerçekten çocuğu uyandirmasi tuhaf bayağı çocukça bi hareket size bi yumurta yap diyemiyor ama yaptığiniz yumurtayi yiyor ilginç..umarim düzelir bu çocukça hareketleri..

Kusen insanları kendi haline birakirim ben kusmem kuseni de sevmem aman kirilmasin diye de kendimi kasamam ne hali varsa gorsun
Naz.kadina yaraşır ama erkekler daha nazli bu devirde, kac yasina gelmis olgunlasamadiysa bu saatten sonra bir cacık olmaz bi de doymamis kalk kendin yap ay sinir oldum yaa

Vallahi yüzünü görmek istemiyorum şimdi konuşmakta istemiyorum çünkü kendisi ses yükseltmeyi oldukça seviyor yarın ona okkalı bir mesaj atmak istiyorum önerisi olan var mı şöyle ders niteliğinde

11 senede degismeyen adam bundan sonrada degismez huyu suyu oturmus boyle biri demekki

Vallahi yüzünü görmek istemiyorum şimdi konuşmakta istemiyorum çünkü kendisi ses yükseltmeyi oldukça seviyor yarın ona okkalı bir mesaj atmak istiyorum önerisi olan var mı şöyle ders niteliğinde

Ne yapila bilikrki Adamin huyu boyle.11yildan sonra deyismesi biraz zor gozukuyor.

Valla sabır sabır ve tabiki dağılmış bir aileden geldiğim için yuvanın dağılma korkusunun etkisinde var ama artık yeterrrrrrrrrr

abarttiginizi dusunerek sinirlerima hakim olmaya calisiyorum.
uyuyan cocugu uyandirim annen bana yumurta yapsin dedi oylemii...

zikkimin kokunu ye denir oylesine bir yumurtasinida kendi yapamamismi koskoca adam hem kusuyor hemde yumurta pisiremiyor mu.

sadece cekip sakince konuşun. size kusmesi size nekadar deger verdiginin gösdergesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…