Ota boka.. küsen adam

Her şeye küsen adamda hiç çekilmez yaaa.
Allah size bolca sabır versin.

Rolleri değiştik : kadınlar her daim güçlü, erkekler her daim nazlı oldu bu devirde.

evlerden ırak bu tipler.benim de eşim evliliğimizin ilk yılında küserdi böyle devam edersen bu işş biter deyince küsme huyunu bıraktı.tehdit eter yeter kendini gerçekleştirenemiş zavallılardan bıktık be

En nefret ettiğim erkek tipi : küsen.
Ben olsam muhtemelen yumurtayı değil de kafasını kırardım.
Hem bana küsecek hem benden iş bekleyecek.
Neden bu kdar dötünü kaldırdın bu herifin.
Onun hareketler nasılsa sen de aynı doğrultuda devam et.

benimle konuşmayan, benim elimden bir şey yemesin mümkünse.Hele hele de uyuyan çocuğumu kaldırmak gibi aşırı çocukça ve yaşa yakışmayan tarzda hareketler edecek, yani bilmiyorum da yumurtayla beraber o tava kafasında patlardı herhalde, dengesiz midir nedir yahu?

Ne yumurta yaparım ne konuşurum.

Gerçekten yok artık ya !!!
Nasıl bir baba ya nasıl kıymış uyuyan çocuğu uyandırmaya
Ne için 1 yumurta haşlamasını söylemesi için çok mu zor muş yavrusunun uykusundan daha mı kıymetliymiş
Kalkıp koysaymış hepi topu br yumurta ya !!!!

ben olsam yemek dahi yapmam duymamazlıktan gelirim o küsüyosa konuşmuyorsa iki katını yaparım... bu küslüklerde ilk konusmaya calisan taraf siz misiniz bu adam böyle şımarmış

Öküz! Size konuşamıyorsa da kendi kalkıp 2 yumurta kıramıyor mu? Çocuğuna vicdan göstermeyen adam, karısına hiç göstermez. Uyuz oldum yine.

psikoljik bir rahatsızlığı var bence
profesyonel bir destek alması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…