- 9 Şubat 2016
- 75
- 34
- 3
- 38
- Konu Sahibi yenibirdilek
-
Bende yengeç burcuyumyengeç burcu olan erkek kardeşimi kısaca anlatırsak bu başlık en uygunu
Kusen insanları kendi haline birakirim ben kusmem kuseni de sevmem aman kirilmasin diye de kendimi kasamam ne hali varsa gorsun
Naz.kadina yaraşır ama erkekler daha nazli bu devirde, kac yasina gelmis olgunlasamadiysa bu saatten sonra bir cacık olmaz bi de doymamis kalk kendin yap ay sinir oldum yaa
evlerden ırak bu tipler.benim de eşim evliliğimizin ilk yılında küserdi böyle devam edersen bu işş biter deyince küsme huyunu bıraktı.tehdit eter yeter kendini gerçekleştirenemiş zavallılardan bıktık beLütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Ne yumurta yaparım ne konuşurum.Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Söylene Söylene yaptım ya kendimede çok kızıyorum dır dırını dinleyemem gece gece diye ama tabağı önüne atar gibi attım hiç gıg demediyaptınmı yumurtayı bu soruyu hiç ceevaplamamışsınyenibirdilek
sen böyle yaptıkça daha çok küser alıştırmışsınSöylene Söylene yaptım ya kendimede çok kızıyorum dır dırını dinleyemem gece gece diye ama tabağı önüne atar gibi attım hiç gıg demedi
O kadar kolay mı kiBoşan bence.
AminnnnnnnnnHer şeye küsen adamda hiç çekilmez yaaa.
Allah size bolca sabır versin.
Kendi kendine küser kendi kendine barısırben olsam yemek dahi yapmam duymamazlıktan gelirim o küsüyosa konuşmuyorsa iki katını yaparım... bu küslüklerde ilk konusmaya calisan taraf siz misiniz bu adam böyle şımarmış
Kendi kendine küser kendi kendine barısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?