Ota boka.. küsen adam

ayy benim babamda biz küçükken bizi uyandırıp annemizi bize şikayet ederdi. evet haklsıın desek anamıza daha cok bağırırdı haksızsın desek bize de bağırırdı. sussak gene bağırırdı.
bu yüzden her ne sebeble olursa olsun çocuk uyandıran kişilerden babam dahil nefret ederim. kocanda bunlardan birisi.
kâğıda yazsın isteklerini. yada küçük beyaz tahtalar var alın yazın birbirinize..
sıkıntı neyse bunu seninle paylaşmadığı sürece işin coookk zor. dag daga küsmüş nedeni belli değil
bu arada neden küsmüş sana belli mi ?

bu ne aptallıktır uyuyan çocuğu bunun için mi uyandırmış. lütfen bana o yumurtayı yapmadığını söyle. madem küs senin yaptıklarını da yememeli

Bende öyle düşünüyorum ama bunun kabul etmesi zor zira kendisi dahiliye Dr na bile gitmez ihtiyaç oldugunda

maalesef kayınpederimde eşiniz gibi hayatının neredeyse tamamını eşi ve çocuklarıyla küs geçiren biri
bunca yıldan sonra hasta olduğu anlaşıldı psikolojik tedavi oluyor ilaç kullanıyor
aslında hastaneye yatması gerekiyormuş ama kabul etmemiş
maalesefki olan eş ve çocuklara oluyor
düşünsenize hayatınızın tamamını sürekli size küs bir adamla geçiriyorsunuz
bayramlar küs tatiller küs hayat küs geçiyor
maalesef olan size oluyor

Aynen işte böyle (( peki teşhis ne konmuş acaba biliyormusunuz

Artık onun için çaba sarf etmiyorum akışına bırakıcam onun gibi davranıcam bu ne yaaa bakalım elmi yaman bey mi hep sabır hep sabır yeter tükendim

Gitmek icin bahane ariyorsa bshane yaratmadan da gidebilir. Biri mi var hayatinda? Yoksa insan huzurunu durduk yerde niye bozmak istesin.

sacmalıga bak sana küs oldugu için mi uyuyan cougu uyandırıp annene soyle yumurta yapsın dıyor bence eşin kusura bakma ama zıkkımın kökünü yesin

Uyuyan çocuk uyandirilirmi? Bencillik bu MERHAMET yok net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…