- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi yenibirdilek
-
ayy benim babamda biz küçükken bizi uyandırıp annemizi bize şikayet ederdi. evet haklsıın desek anamıza daha cok bağırırdı haksızsın desek bize de bağırırdı. sussak gene bağırırdı.Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Bende öyle düşünüyorum ama bunun kabul etmesi zor zira kendisi dahiliye Dr na bile gitmez ihtiyaç oldugundapsikoljik bir rahatsızlığı var bence
profesyonel bir destek alması lazım
Bende öyle düşünüyorum ama bunun kabul etmesi zor zira kendisi dahiliye Dr na bile gitmez ihtiyaç oldugunda
Aynen işte böylemaalesef kayınpederimde eşiniz gibi hayatının neredeyse tamamını eşi ve çocuklarıyla küs geçiren biri
bunca yıldan sonra hasta olduğu anlaşıldı psikolojik tedavi oluyor ilaç kullanıyor
aslında hastaneye yatması gerekiyormuş ama kabul etmemiş
maalesefki olan eş ve çocuklara oluyor
düşünsenize hayatınızın tamamını sürekli size küs bir adamla geçiriyorsunuz
bayramlar küs tatiller küs hayat küs geçiyor
maalesef olan size oluyor
Ahhhhhh Ahhhhhh bir anlatsam varya ya kimseylede paylaşamıyorum o kadarda bunaldım ki sormayin11 yıl nasıl dayanabildiniz bu düşüncesiz adama?
Ahhhhhh Ahhhhhh bir anlatsam varya ya kimseylede paylaşamıyorum o kadarda bunaldım ki sormayin
Esiniz ne burcuBende yengeç burcuyumama hiç küsme huylarım yok fazlamı sabırlıyım ne
Burçlardan pek anlamam ama Mart 4 balık burcuEsiniz ne burcu
Çok merhametli esprili ki beni çok güldürür saatlerce oturup sohbet etmez ama battaniye gazete tv üçlüsünü seven sevdiğini pek söyleyemeyen ailesine asla bana laf söyletmeyen bir adamdirbarışık olduğu zamanlarda nasıl biri
Çok doğru aslindaGitmek icin bahane ariyorsa bshane yaratmadan da gidebilir. Biri mi var hayatinda? Yoksa insan huzurunu durduk yerde niye bozmak istesin.
Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
Lütfen bana bir akıl verin ben bu bencil saygısız ota boka küsen adamla ne yapicam 11 yıldır evliyiz kendinden nefret ettirdi yine 1 haftadır küsmüş ben şok hata kimde yine bende neyse akşam yemeyi yapmışım oturdu yemeye o yerken çocuklarda yattı bende mutfaktayım bu büyük çocuğa seslenmeye başladı yavrumuz uyumuş neyse bu çocuğu uyandırdı annene söyle bana yumurta yapsın beyimiz doymamış allahım çıldırmak üzereyim çocuğu uyandırmak ne ya şimdi ben bu adamı ne yapayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?