Şampuan ve Saç Kremleri otacı 10bitki özlü şampuan

saclarim o kdr kuru ki anlatamam kupkurular uclaari da bu yuzden kiriliyor surekli kestirmek istemiyorum cunku cok yavas uzuyorlar ve ben uzun saci da severim.

benım de kuru cnm ve gun asırı yıkıorum cunku dıplerı bıraz yaglanıo . bı de ben sacımı cok ellerım sureklı elım sacımda son zamanlarda bnm de sacımda cok kırık var ve kestır kestır 1yıldır gına geldı . bu sampuan sac canlandırıcı ozellıgıne sahıp . bı de bıtkısel seylere cok ılgı duyuyorum :asigim: bunu alırken yanında bı sampuan daha aldım st ives'n jojobalı .. sanırım onu sımdılık kullanmıcam . ha bı de bıopon dıye bı maske de aldım onu da yarın kullanıcam etkılerını yazarım a.s

illa boyasız saçlar için mi kullanılıcak

ben duydugum kadarıyla bıtkısel sampuanlar boyalı sacları kece gıbı yapıyomus ( tresan ısırganotlu fln .. ) tabı kı oyle bı zorunluluk yok ama bnm annem de zamanda kullanmıs ve kece gıbı olms sacları :sm_confused: belkı bu oyle yapmaz cunku ıcınde dimethicone ( silikon var ) .. karar sıze kalmıs a.s

haklısın yaa ... bencede ben alcm banne ya kullanmassam ablama veririm =)
hemde bitkiselmiş zaten kötü bi etki yapıcagına inanmıorum
bizim ruhumuz cocuk canım =)))a.s.

ben kullandm hatta bitiyor..içine evigen bephantene badem yağı çam ter. flnda attım..saçın rengini çok akıtıyor ama sert keçe gibi yapmıyor..ben ondan sonra dfn krem kullanıyorum belki ondandır ama saçıma çok iyi geldi..düzeltti resmen..kokusu kötü bitek..ama yine dfnin güzel kokusu kapatıyor onu =) şimdi tresana geçecem bi ara kullanmıştm şimdi tekrar başlıcam alıp..

bende teyzemde kalıorum bi kaç gündür şimdi eve geldim gidicem tekrar bugun alıyım onu bagdem ve çam terebntinde koycam bakalım nasıl olcak =)

arkadaşlarrrrrrrr a.s.
aldım ve yıkadım
sonuç: MükemmeLLLLL (=
ay saçım bir güzel olmuş her dakka sizin gibi aynadayım saçıma bakmaktan gozlerimi alamıorum maşallah
çam terebentin le bagdem yagıda koydum süper oldu ya kesinlikle alın valla bu biter bitmez 500ml olanını alcam
canım çok saol çokkkkkkkkkkkk a.s. a.s. a.s.

cok ama cok sevındım cnm bnmm =))
ne kadar cam terebentın ıle badem yagı koydun acaba ??

bende sana teşekkür ederim cnm bnm ya düpermiş dedgm gibi 3üncü yıkamamdada süper oldu hemde en önemlisi saç uçlarım kırılmadıı düm düz oldu sanki kesilmiş gbi :O
ben bi kapak çam ter. koydum 1. kapak tatlı bagdem yagı koydum sulandı biraz ama sonuc cok guzel valla şampuanım bitince büyügünden alıcagım hemde bunn içindeki dimeticone bildigimiz dimeticone değilmiş "peg -8 dimeticone " ne demek oldugunu bilmiorum ama bu dierlerindenden farklı yani saçıma hiçde zarar vermedi sular kesik olmasa yine yıkıcam ama :)))

nasıl sevındım anlatamam =)
bnmde saclarım son zamanlarda baya kurumustu ama sımdı superr =)
hemde kırıklarım cokk azaldıı sırnaşık şey

otacı 10 bitkiliyi bende denedim..bitti..şimdi tresana geçtim..inanın tresan daha iyi ısırgan otlu şampuanı.içine her zaman attıklarımıda attım..çam ter. badem yağı bephantene evigen ampül...saçlarım tresanla daha güzel ve sağlıklı görndü kızlar...

sacında boya varmıydı cnm

var cnm..otacı çok akıtıyordu boyamı..tresanla daha 2defa yıkadım ama bi akma yok..ve daha geç yağlanıyor sanki mersinin nemli sıcağında olmama rağmen..

anladım cnm tresanın papatyalısının boyalı saclara ıyı geldıgını bılıorum..
ama genel olarak bıtkısel sampuanlar boyalı saclara ıyı gelmedıgınden akıtmıs olabılır =)

evet ondan değiştirme ihtiyacı duydum akıtmasa güzel bir şampuandı yoksa..
tresan daha iyi öneririm daha kalın ve çok gösterdi saçımı tam istediğim gibi saçım boyalı olmasına rağmen yumuşacık şaşırıyorum bu haline =p

teranda iyi fakat kuru saçlara iyi gelmiyo dahda kurutuyo yağlı saçlı bayanlar daha memnundur bu üründen
saçlarıda gürleştiriyo fakat kullanamam benim saçlara yaramaz çok kuru ve boyadan yıpranık yokmu bana şamouan tavsiye eden arkadaşlar lütfen ama market şampuanları dışında bana tavsiyerlede bulunursanız çok sevinirim

küçük bir kızken annem saçlarımı otacı şampuanı ile yıkardı.Şimdi Placenta kullanıyorum. Çünkü doktorum bu şampuanı reçeteme yazdı. Ama Otacı çok güzel. Piyasadaki bir çok şampuandan daha iyi.

valla cnm swiss formula'nın jojobalı sampuanı boyalı saclara ıyı gelıo annem kullanıyo hemde sacları roflelı..
bı de john frieda'nın her sac rengıne ozel sampuanları var , boyner'den temın edebılırsın..
boyalı saclara en ıyı bakım yapan sampuan ve yurtdısında cok unlu yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…