saclarim o kdr kuru ki anlatamam kupkurular uclaari da bu yuzden kiriliyor surekli kestirmek istemiyorum cunku cok yavas uzuyorlar ve ben uzun saci da severim.
illa boyasız saçlar için mi kullanılıcak
haklısın yaa ... bencede ben alcm banne ya kullanmassam ablama veririm =)cnm ne bılıyım yanı ben degısıklık sevıyorum sampuan konusunda .. otacının kucuk boyunu al ıstıosan olmadı ıhtıyacı olan bırılerıne verırsın hem 3ytl .
benım otacı kullanmamın sebebı bıtkısel seylerın bana kozmetıkten daha ıyı gelmesı . yanı 16yasındayım ve suslu bı kız oldugum ıcın cok kozmetık kullanıorum . bu yasta cıldıme fln zarar vermek ıstemıorum yerimseniben yıne de karar senın ..
arkadaşlarrrrrrrr a.s.
aldım ve yıkadım
sonuç: MükemmeLLLLL (=
ay saçım bir güzel olmuş her dakka sizin gibi aynadayım saçıma bakmaktan gozlerimi alamıorum maşallah
çam terebentin le bagdem yagıda koydum süper oldu ya kesinlikle alın valla bu biter bitmez 500ml olanını alcam
canım çok saol çokkkkkkkkkkkk a.s. a.s. a.s.
bende sana teşekkür ederim cnm bnm ya düpermiş dedgm gibi 3üncü yıkamamdada süper oldu hemde en önemlisi saç uçlarım kırılmadıı düm düz oldu sanki kesilmiş gbi :O
ben bi kapak çam ter. koydum 1. kapak tatlı bagdem yagı koydum sulandı biraz ama sonuc cok guzel valla şampuanım bitince büyügünden alıcagım hemde bunn içindeki dimeticone bildigimiz dimeticone değilmiş "peg -8 dimeticone " ne demek oldugunu bilmiorum ama bu dierlerindenden farklı yani saçıma hiçde zarar vermedi sular kesik olmasa yine yıkıcam ama :)))
otacı 10 bitkiliyi bende denedim..bitti..şimdi tresana geçtim..inanın tresan daha iyi ısırgan otlu şampuanı.içine her zaman attıklarımıda attım..çam ter. badem yağı bephantene evigen ampül...saçlarım tresanla daha güzel ve sağlıklı görndü kızlar...
teranda iyi fakat kuru saçlara iyi gelmiyo dahda kurutuyo yağlı saçlı bayanlar daha memnundur bu üründen
saçlarıda gürleştiriyo fakat kullanamam benim saçlara yaramaz çok kuru ve boyadan yıpranık yokmu bana şamouan tavsiye eden arkadaşlar lütfen ama market şampuanları dışında bana tavsiyerlede bulunursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?