- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.968
- 133
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
Hanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
mülakatta sorulmuyor elbette yapmayın..kamuda çalışıyorum bir çok mülakata girdim evvelinden hiç özel bir soru ile karşılaşmadım sistem bu denli değişmiş olamaz diye düşünüyorum velhasıl marsta mı yaşıyorum diye düşünüyorum şu an gerçekten şaşkınım
mısafır olarak gırecegım ama benden de kımlık alırlar mı dıyor. otele sormaya da cekınıyor.
ara sor ne var dıyorum ama cok endıselı. heyecan da var.
aılesıyle yasadıgı ıcın duyulmasından korkuyor acıkcası.
Eger konu bir arkadasim diyerek sizin konunuz degilse neden siz arayip ogrenmiyorsunuz?
yani birinden birini seçecek o zaman her türlü çözüm sunuldu sonuçta. bence misafir olarak gitmesi daha kötü, oteldekiler bişey demeyebilir ama fark edip de nereye gidiyorsunuz derse bi bakıp çıkıcam mı diycek bence çok rezil olur o zaman asıl.bunuda düşündü ama otel fıyatları bayağı bir uçuk olduğundan şuanda maddi durumu ona el vermiyormuş.
Yıl 2010 Antalya da 5 yıldızlı bir otelde 1 hafta eğitimimiz var ,çantam çalındı otelde tüm maaşım gitti içindeydi bankada bırakma huyum yoktu (ki şimdide nakit taşımam o günün eseri),Emniyete gittik olay yeri inceleme ekipleri geldi koca otelde sadece bir adet kamera var,neden sorusunun cevabı ;burası büyük bir müessese belli kesimden önemli kişiler arkadaşlarını dostlarını eşlerini getirir,özel hayata müdahale edemeyiz bu sebeple kamera yok.mülakatta sorulmuyor elbette yapmayın..
güvenlik soruşturması yapılıyor.
en basit taramada kaldığınız otel, hastane kayıtlarınız..
TC Kimlik uygulaması bu açıdan kolayca verileri topluyor
Kadının bence kendisine saygısı var,ne istediğini bilen bir kadın ammavelakin kadınların kendi hemcinslerine saygısı yok. Kendini paketlesin göndersin nedir allah aşkına,ne kadar bayağı düşünceler bunlar. Gözlerim kanıyor okurken.sayın birçocukannesi hanımefendi, bekar 33 yaşında olgun kadın arkadaşınız sevişmek için kendine aksiyon aramasın ,muhtemelen erkek arkadaşının bir evi vardır ,doğum günü hediyesi olarak kendini paketleyip hediye etmeyi düşünüyorsa mekana ne gerek var ,bunu pek muhterem erkek arkadaşının evinde de yapar.4-5 saat oda tutmak nedir Allaseniz
sizin bir şey olmaz yargınıza güvenemiyorsa tahmin edersiniz ki burada tanımadığı binlerce kişiye de pek itimat etmeyecektir.
zevkler tartışılmaz kendimce eleştirimi de şuraya iliştireyim müsaadeniz ile
Edit:Bir kadının kendine saygısı olması taraftarıyım.Bana değişik geliyor.tam aklımdakileri yazamıyorum yani.Malum sosyal platform kimse kimseyi tanımaz etmez.
yasa gereği artık her yerde kimlik vermek zorundasınızGünlük kiralık daireler var, internete yazın hangi konumdan istiyorsanız orda ev ayarlarlar.
mesajdaki ironiyi algılamıyorsanız polemiğe girmeyelim sonraki mesajlarımı okuyun .Kadının bence kendisine saygısı var,ne istediğini bilen bir kadın ammavelakin kadınların kendi hemcinslerine saygısı yok. Kendini paketlesin göndersin nedir allah aşkına,ne kadar bayağı düşünceler bunlar. Gözlerim kanıyor okurken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?