- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
33 yaşında kadın kime ne yaa gayet normal şeyler bunlar , çekinme bacım sen git istediğin gibi takıl sevgilinle bişeycik olmaz merak etme
Edepsizle ne alakası var bu denli özgür iradesi varsa bu kadar neyin korkusu var kimliğini gösteren 33 yaşındaki kadının evini arayıp kzıınız burda diyecek bir sistem varda benim mi haberim yok.bu sebeple yapıyorum bu eleştiriyi zaten.Birilerine edepsiz derken ....neyse .Korkacak bir şey yok 5 yıldızlı kaliteli bir otelde gitsin isterlerse bir süre lobide otursunlar ardından da sevgilisinin tuttuğu odaya çıksınlar. zaten kalmayacakları için bir sıkıntı olmaz. ondan da kimlik istemezler.
her girene sen niye geldin diye sorulmaz böyle yerlerde. orası devlet kurumu değil otel sonuçta.
evet sevgilisiyle odada sevişecekler 33 yaşında koca kadının kukusuna karışmaya kalkan edepsizler var bu forumda resmen. size ne ya?
hanımefendı acık acık yazdım. özel bir gun olsun ıstıyorlar. başbaşa olabilecekleri özel anlarını yaşayabilecekleri bir ortam ıstıyorlar. dana nasıl acık yazabılırım ? dogum gununu boyle kutlamak ıstıyor kadın. nesini anlamadınız
Edepsizle ne alakası var bu denli özgür iradesi varsa bu kadar neyin korkusu var kimliğini gösteren 33 yaşındaki kadının evini arayıp kzıınız burda diyecek bir sistem varda benim mi haberim yok.bu sebeple yapıyorum bu eleştiriyi zaten.Birilerine edepsiz derken ....neyse .
net yazacağım vallahi net olduğumu düşünüyorum bu kadının bilmem ne tarihinde bir adamla bir otel odasında konaklamasının güvenlik soruşturması ile alakası nedir,bazı kurum ve kuruluşların (kolluk kuvvetleri vs.)nişanlı evli ya da dul olmamak diye bir ibaresi var ama bekaret olacak yok efendim kimseyle beraber olunmayacak gibi şartları yok.siz farkında değilsiniz belki ama var. otel kayıtları saklanır yıllarca ve güvenlik soruşturması vs gibi durumlarda çıkarılıyor bu yüzden kayıt vermek istemiyor konu sahibi..
otelde bihter ile behlül bile bir şey yaşamak istememişti.o sahne geldi aklıma behlul böyle olmaz olmamalı diyordu bihtere .o geldi aklıma
net yazacağım vallahi net olduğumu düşünüyorum bu kadının bilmem ne tarihinde bir adamla bir otel odasında konaklamasının güvenlik soruşturması ile alakası nedir,bazı kurum ve kuruluşların (kolluk kuvvetleri vs.)nişanlı evli ya da dul olmamak diye bir ibaresi var ama bekaret olacak yok efendim kimseyle beraber olunmayacak gibi şartları yok.
sorum şu güvenlik soruşturması veyahut başka bir sebebin otelde geçirilen bir gece ile alakası nedir?
not:süregelen bir boşanma davası yoksa tabi
net yazacağım vallahi net olduğumu düşünüyorum bu kadının bilmem ne tarihinde bir adamla bir otel odasında konaklamasının güvenlik soruşturması ile alakası nedir,bazı kurum ve kuruluşların (kolluk kuvvetleri vs.)nişanlı evli ya da dul olmamak diye bir ibaresi var ama bekaret olacak yok efendim kimseyle beraber olunmayacak gibi şartları yok.
sorum şu güvenlik soruşturması veyahut başka bir sebebin otelde geçirilen bir gece ile alakası nedir?
not:süregelen bir boşanma davası yoksa tabi
wallahi çok doğru dediniz.
kimlik alsalar ne olacak ki? ailesinden biri polis mi herhangi bir şey sorgulatır mı? normalde otel kimlik bilgilerini polis dışında kimseye veremez zaten. gereksiz bir heyecan bu yaşta biri için
otelde bihter ile behlül bile bir şey yaşamak istememişti.o sahne geldi aklıma behlul böyle olmaz olmamalı diyordu bihtere .o geldi aklıma
Ya bu düşünce çok saçma gelmişti bana, otelde sevişmek çok mu ayıp ya da aşktan uzak? Balayı neden otelde geçiriliyor o zaman :/ Bir de otelde sevişme git amcanın bahçesindeki serada saksıları kıra döke seviş çünkü öylesi daha erdemli. Ah behlül ah belliydi senden bi halt olmayacağı
cok gulduk
Selamlar arkadaşınıza :) İçi rahat olsun lütfen, durumu açıklarsa otel kayıt almayabilir. Böyle bir duruma şahit olmuşluğum var... Sevgiler
bence öyle bir durumda bile ailenin pek haberi olmaz. yani çok ender bir durum olacak birlikte kaldığı adam kaçakçı fln çıkacak o da bir gece otelde kaldığı için başı belaya girecek. küçük bir ihtimal. yine de endişe ediyorsa günlük kiralık evlerden tutsun. ama onlardan düzgün olanları da kimlik istiyor. sorun çıkmaz bence nereye kadar böyle dikkatli davranacak ki sevgilisiyle tatile gitmeyecek mi.şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?