Otel kaçamağı :/

şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.

Valla birsey olmaz deriz ama belli mi olur?
Devlet memuruymus.

Zaten cok da cekiniyor arkadasiniz.

Bence riske atmasin.

Ama bence birsey olmaz

bunuda düşündü ama otel fıyatları bayağı bir uçuk olduğundan şuanda maddi durumu ona el vermiyormuş.

İstanbul’da yaşıyor küçük bir şehir de değil. Kimlik isteseler ne olacakmış ki?
33 yaşında bir de evlenmiş boşanmış birisinin böyle kaygılar içerisinde olması çok acı.

Valla birsey olmaz deriz ama belli mi olur?
Devlet memuruymus.

Zaten cok da cekiniyor arkadasiniz.

Bence riske atmasin.

Ama bence birsey olmaz

Bende birşey olmaz diyorum.
ya da bilgim olmadığından birşey olma ihtimali vermıyorum.
ama kararlı. bacaklarım tıtreye gıtreye gıdecegım dıyor

Bence Otel seçimi çok yanlış hele bir bayanın Otel de rezervasyon yapıp sevgilisini oraya cagirmasi çok çok yanlış resmen gel burda birlikte olalım daveti gibi geldi bana. .. Cinsel ilişki için Otel tercih edilmiş gibi düşündün yazıyı okuyunca. .
neden başka bir yerde kutlama yapmıyor???

Istanbulda olan bir cinayetten sonra cok sıkı guvenlik onlemleri alinmistir diye dusunuyorum.
Yoksa otel musterisi gibi girip odaya cikabilir ama arkadasiniz yakalanir bence :)
Otel neden gece kalmadiniz az biraz daha otursaydiniz demez.Bu arada iki kisilik odeme yapmasi gerekir bu durumda yakalansa dahi rezil olmaz.

zaten karsılıklı olarak bırbırlerını arzuluyorlarmış. ve ılk kez birliktelık yaşayacaklarmış.
ve evet açık açık özel anlarımızı yaşayalım dıyerek arkadaşım bunu planlıyor. sevişmenin nesi kotu nesi yanlış.
dogru yada yanlışını tartısmıyoruz burada.

anlamadık nasıl bır acıklama yapabılır hanımefendı ?

Size şöyle söyleyeyim, boşanma davası sürdüğü için otelde sevgilisi ile kalmasının kendi aleyhine olacağını ve kayıt alınmamasını istemişti kadın. Otel sahibi de kabul etmişti. O zaman bayağı ayıpladığımızı hatırlıyorum hatta, o yüzden aklımda kaldı bu olay. Yani durumun size zarar verebileceğini biraz utana sıkıla da olsa açıklarsanız kabul edebilirler demek istedim.

Yani arkadaşlar ne kadar abarttınız. Kadın gelmiş 33 yaşına 3 sene önce de boşanmış
Şimdi sevişmek istiyor olabilir yani.Bunun için bunları didiklemeyi bırakında Otellerle ilgili bilgisi olanlar yazısında 33 yaşında ki ablamızın içi ferahlasın.

Bu arada bizim ailece kaldığımız otele misafirlerimiz geldiğinde otelden kimse kimliğini sorgulamamışti. Tabi kafesinde oturmuştuk gerçi odaya da çıksaydı kimse görmezdi herhalde.

bizim durum ozaman daha basıt desenize.
boşanalı 3 yılı geçti. ailesine karşı mahçup olmak ıstemedıgı ıcın zaten sıkıntısı.
gerçekten o kişi için zor bır durum olmuş.

Bir atasözü var. Öksüz hırsızlığa çıkınca ay akşamdan doğarmış. Hiç böyle riskli şeylere girişmesin.
Şundan dolayı diyorum. Otele girerken biri görür, tesadüf otelde çalışan biri tanıyordur, otelde yangın çıkar, polis basar... Uzar gider. Bu tür olumsuzluklarda doğacak sonucu göğüsleyebilecekse devam etsin. Ama anladığım kadarı ile bayağı korkusu var. Sonuçta başı belaya girme korkusu varsa vazgeçsin.

Ben evlenmeden önce beraber tatil yaptık. Ailemin haberi olmadı. Ama olsa da açıklayabilirdim. Yani utanmak dışında korkacağım bir durum olmayacağı için rahat davrandım. Ama arkadaşınız bu kadar sorun ettiğine göre başının belaya girmesinden korkuyor. O yüzden vazgeçsin. Madem evlenecekler sabredip evlenince yapsın.

yorumunuz ıcın cok tesekkurler.
ben şahsen arkadaşımı kınamıyorum.
dogru yada yanlıs olarak degerlendırmek ıstemıyorum asla
sonucta kişinin kendi tercihi.
33 yaşında olgun bir kadın. elbette sevişmek isteyebilir. erkek arkadaşını arzulayabilir.
kimsenin ahlak bekçiliğini yapamam.

kamuda çalışıyor.
kamuda artık en ufak şeflik sınavı için bile mülakat var.
bu ne demek?

hiç bir ayıp yok ortada. Koskoca kadın ne isterse yapar kime ne? Ayrıca bence çok romantik bi plan.

Ortaya çıkacağını düşünmüyorum, ancak yine de içi rahat edecekse ayrı ayrı 2 oda tutsunlar. Birinde buluşsunlar

bencede en mantıklısı o ama tuzlu oluyormus

bizim durum ozaman daha basıt desenize.
boşanalı 3 yılı geçti. ailesine karşı mahçup olmak ıstemedıgı ıcın zaten sıkıntısı.
gerçekten o kişi için zor bır durum olmuş.

Bana yazdınız sanırım. Otel sahibini tanıyorduk, butik bir otel olunca tatilimiz boyunca kim kimdir necidir konuşuluyordu biz de olaylara hakim olduk biraz. Kadın eşinden yıllardır kurtulmaya çalışıyormuş vs. O yüzden anlayış gösteriyorlardı. Siz de açıklayabilirsiniz diye düşündüm. Ama ohal durumunda kabul edilir mi emin değilim... Artık çoğu şey daha sıkı kontrol altında malum. Bir de otelin büyük olması. En iyisi arkadaşınız önce danışsın işini sağlama alsın

kamuda çalışıyor.
kamuda artık en ufak şeflik sınavı için bile mülakat var.
bu ne demek?
kamuda çalışıyorum bir çok mülakata girdim evvelinden hiç özel bir soru ile karşılaşmadım sistem bu denli değişmiş olamaz diye düşünüyorum velhasıl marsta mı yaşıyorum diye düşünüyorum şu an gerçekten şaşkınım

Birlikte olduğu insanın güvenilir birisi olduğu mu düşünmüyor ? Durduk yere niye soruştursunlar ki bu kadını ? Kimliğini versin hiç bir problem olmaz kaçakçı falan değillerse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…