- Konu Sahibi bircocukannesi
-
şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
bence öyle bir durumda bile ailenin pek haberi olmaz. yani çok ender bir durum olacak birlikte kaldığı adam kaçakçı fln çıkacak o da bir gece otelde kaldığı için başı belaya girecek. küçük bir ihtimal. yine de endişe ediyorsa günlük kiralık evlerden tutsun. ama onlardan düzgün olanları da kimlik istiyor. sorun çıkmaz bence nereye kadar böyle dikkatli davranacak ki sevgilisiyle tatile gitmeyecek mi.
ya da çok sorun yaşayacaksa ayrı oda tutsunlar, biraz fazla para verirler sadece ilerdeki soruşturmalarda da işim vardı orda kaldım der adamla bağlantısı kanıtlanamaz.
Valla birsey olmaz deriz ama belli mi olur?
Devlet memuruymus.
Zaten cok da cekiniyor arkadasiniz.
Bence riske atmasin.
Ama bence birsey olmaz
Bence Otel seçimi çok yanlış hele bir bayanın Otel de rezervasyon yapıp sevgilisini oraya cagirmasi çok çok yanlış resmen gel burda birlikte olalım daveti gibi geldi bana. .. Cinsel ilişki için Otel tercih edilmiş gibi düşündün yazıyı okuyunca. .
neden başka bir yerde kutlama yapmıyor???
anlamadık nasıl bır acıklama yapabılır hanımefendı ?
Yani arkadaşlar ne kadar abarttınız. Kadın gelmiş 33 yaşına 3 sene önce de boşanmış
Şimdi sevişmek istiyor olabilir yani.Bunun için bunları didiklemeyi bırakında Otellerle ilgili bilgisi olanlar yazısında 33 yaşında ki ablamızın içi ferahlasın.
Bu arada bizim ailece kaldığımız otele misafirlerimiz geldiğinde otelden kimse kimliğini sorgulamamışti. Tabi kafesinde oturmuştuk gerçi odaya da çıksaydı kimse görmezdi herhalde.
kamuda çalışıyor.Edepsizle ne alakası var bu denli özgür iradesi varsa bu kadar neyin korkusu var kimliğini gösteren 33 yaşındaki kadının evini arayıp kzıınız burda diyecek bir sistem varda benim mi haberim yok.bu sebeple yapıyorum bu eleştiriyi zaten.Birilerine edepsiz derken ....neyse .
hiç bir ayıp yok ortada. Koskoca kadın ne isterse yapar kime ne? Ayrıca bence çok romantik bi plan.
Ortaya çıkacağını düşünmüyorum, ancak yine de içi rahat edecekse ayrı ayrı 2 oda tutsunlar. Birinde buluşsunlar
Size şöyle söyleyeyim, boşanma davası sürdüğü için otelde sevgilisi ile kalmasının kendi aleyhine olacağını ve kayıt alınmamasını istemişti kadın. Otel sahibi de kabul etmişti. O zaman bayağı ayıpladığımızı hatırlıyorum hatta, o yüzden aklımda kaldı bu olay. Yani durumun size zarar verebileceğini biraz utana sıkıla da olsa açıklarsanız kabul edebilirler demek istedim.
bizim durum ozaman daha basıt desenize.
boşanalı 3 yılı geçti. ailesine karşı mahçup olmak ıstemedıgı ıcın zaten sıkıntısı.
gerçekten o kişi için zor bır durum olmuş.
kamuda çalışıyorum bir çok mülakata girdim evvelinden hiç özel bir soru ile karşılaşmadım sistem bu denli değişmiş olamaz diye düşünüyorum velhasıl marsta mı yaşıyorum diye düşünüyorum şu an gerçekten şaşkınımkamuda çalışıyor.
kamuda artık en ufak şeflik sınavı için bile mülakat var.
bu ne demek?
Bana pek doğum günü gibi gelmedi.olgun insanlar bulusabilrlerde bu sıkıntı niye??Kamera olsa ne olacak doğum günü kutlamıyor musunuz
Bana pek doğum günü gibi gelmedi.olgun insanlar bulusabilrlerde bu sıkıntı niye??Kamera olsa ne olacak doğum günü kutlamıyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?