Otel kaçamağı :/

Kadın evli
Biriyle yatıcak
Burdan çaktırmadan nasıl yaparım diyor
Bütün oteller kimlik ister
Odaya çıkıcak sonuçta

Bu da biraz bahtsız bedevi durumu yalnız..

Çok teşekkürler.
arkadaşım kararlı heyecandan geberiyo
Allah yarcımcıları olsun

Felaket senaryosu
Nerde sevişçek bu insanlar

Neden saf yürekliymiş? Olamaz mı? Biz sevgilimle otelin hamam kısmını kullandık sadece başbaşa mesela :)

başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.

3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.

Bu cümleler bana yetti ama sizi bilemem.. Zira konu sahibi daha sonra detay da verdi

Oteller saatlik olarak oda kiralamazlar. Çünkü yasak. Restaurantı spayı fitness salonunu... istedikleri gibi ücreti dahilinde kullanırlar, bunlar için kimlik ile kayıt yaptırılmaz. Ama oda alamazlar bir kaç saat için. Gecelik konaklayacaklarsa eğer o zaman kimlik ibraz etmek zorunda. Eğer hakkında arama/yakalama emri yok ise korkacağı hiç bir şey yok. Kimsenin ailesine gidip kızınız burda kaldı diyecek hali yok, zira 33 yaşında yetişkin bir kadın.

Biz de zaten hamamda bir gece kalmadık,sınırlı vakit vardı. Onu da keselenmek için kullanmadık , ama kullanabilirdik de 4-5 saat içerisinde yemek de yenilir havuza da girilir. Evet konu sahibi söyledi ama doğal değil mi iki kişinin başbaşa özel bir günde sevişmesi? Demek istediğim isteyen sadece restaurantı da kullanabilir. Bunun safça olan bir tarafı yok :)

Felaket senaryosu
Nerde sevişçek bu insanlar

Sevismesinler

Bir suredir evdeyim ve tv izliyorum surekli. Bende senaryo cok da yazmaya usendim. Ustelik hepsi "yasanmis oykulerden esinlenilmis"

33 yasinda kadinla sevgili olan erkegin kendine ait ya da bulabilecegi bir evi vardır heralde

Kadın evli
Biriyle yatıcak
Burdan çaktırmadan nasıl yaparım diyor
Bütün oteller kimlik ister
Odaya çıkıcak sonuçta

hanımefendı bu ne bıcım bır ıtham ya
bekar bır kadın var ortada ve kımsenın gunahına gırmeyın lutfen !
evlı degıl kendısı. 3 yıl evvel boşandı.

hanımefendı bu ne bıcım bır ıtham ya
bekar bır kadın var ortada ve kımsenın gunahına gırmeyın lutfen !
evlı degıl kendısı. 3 yıl evvel boşandı.
Bana öyle geldi
Niye gece kalmıyor
Neden bu kadar korkuyor
Ailesi yaşlı başlı insanlardır nerden bilecekler otelde kaldığını
Bunu bu kadar takması evli olduğunu düşündürdü
Artı bu arkadasım olayınada inanmıyorum ..

Aa doğru. Ben bu önemli noktayı unutmuşum. Sevgilim 1 hafta kalmıştı otelde. Saatlik bizi de almazlardı. Öyle oteller var, fakat onların durumu da ortada :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…