- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
sayın birçocukannesi hanımefendi, bekar 33 yaşında olgun kadın arkadaşınız sevişmek için kendine aksiyon aramasın ,muhtemelen erkek arkadaşının bir evi vardır ,doğum günü hediyesi olarak kendini paketleyip hediye etmeyi düşünüyorsa mekana ne gerek var ,bunu pek muhterem erkek arkadaşının evinde de yapar.4-5 saat oda tutmak nedir Allaseniz
sizin bir şey olmaz yargınıza güvenemiyorsa tahmin edersiniz ki burada tanımadığı binlerce kişiye de pek itimat etmeyecektir.
zevkler tartışılmaz kendimce eleştirimi de şuraya iliştireyim müsaadeniz ile
Edit:Bir kadının kendine saygısı olması taraftarıyım.Bana değişik geliyor.tam aklımdakileri yazamıyorum yani.Malum sosyal platform kimse kimseyi tanımaz etmez.
bence kimseden güç almayın sabahtanb beri benimle mesajlaşıyorsunuz bu mesajı daha bu saatte algılamanız şaşırtıcı,yine de size de yazayım mesajdaki ironiyi algılayamadı iseniz sonraki mesajlarımı da okuyun.ne kadar çirkin bir yorum yazmışsınız.
kendini paketlemek nedir ?
ne yani çiftler birlikte olduklarında partnerlerine kendilerini paketletmiş mi oluyorlar.
bunun saygıyla saygısızlıkla zerre alakası yok.
merak etmeyin ilişkileri okadar basit bir ilişki değil.
ha oyle yada boyle bıze ne ? ahkam kesmeye ne de meraklsıınız.
sapla samanı karıstırmayın.
kızın sorduğu şey bambaşka.
Aynı level de değilsiniz anlatmak için yorma kendini bencebence kimseden güç almayın sabahtanb beri benimle mesajlaşıyorsunuz bu mesajı daha bu saatte algılamanız şaşırtıcı,yine de size de yazayım mesajdaki ironiyi algılayamadı iseniz sonraki mesajlarımı da okuyun.
neye göre mesaj yazıyorsunuz vallahi pes.
onu da düşünmüş. ama kamera vs.. olur dıye endişeli.
o yüzden sıcak bakmıyor
arkadasin pesinde fbi var sanki mubarek. Herkes adim adim ne yaptigini takip ediyor sanki...Kamera varsa arkadaşınız için mi var? Bütün herkes onu mu takip edecek?
Hadi ailesi öğrendi geldi sordu adamlar hemen kamera görüntülerin mi açacak ailesine? Çok güldüm ya..
Erkek arkadaşı 1 saat önceden kayıt yaptırsın çıksın sonra beraber girsinler.
Ya da birlikte görünmek istemiyorsa erkek arkadaşı kayıttan önce önceden oteli arayıp "misafirim sonra gelecek bilgi vermeden direk çıkabilir mi" diye sorsun?
işte arkadaşım da bu yuzden cekınıyor.
devlet memuru genc bır kadın.
emnıyet vs.. işin içine girer mi ailemin kulağına gidermi dıye endişeli
arkadasin pesinde fbi var sanki mubarek. Herkes adim adim ne yaptigini takip ediyor sanki...
Bunu kim yapar ya abartmayin.Onu bilmiyorum ama,bu adamdan ayrılır da başka biriyle ilişkisi olursa o kişi de "hele bir bakayım otel kaydı var mı?" Derse bir takım tanıdıklar vasıtasıyla şlak diye çıkıyor ortaya haberiniz olsun.( Misafirlere de kayıt yapıldığını varsayarak söylüyorum)
Sonraki mesajları okumadim,alıntıladığım yorumu tek okudummesajdaki ironiyi algılamıyorsanız polemiğe girmeyelim sonraki mesajlarımı okuyun .
Aslına bakarsanız ironiyi gayette iyi biliyor birine benziyordunuz.
Manyak az mı memlekette :/Bunu kim yapar ya abartmayin.
aklindaki bu pimpiriklerden o gecenin tadini da cikaramaz bence...Lanet olası federaller
Vallahi ben bu kadar gerilsem ay yok vazgeçtim der oturur bir restorantta yemeğimi yer evime giderim uslu uslu..
Kimliksiz asla olmaz boyle birsey. Bu sefer erkek arkadasi suclanir kacak iceri aliyormus gibi.Hanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
Ya bu düşünce çok saçma gelmişti bana, otelde sevişmek çok mu ayıp ya da aşktan uzak? Balayı neden otelde geçiriliyor o zaman :/ Bir de otelde sevişme git amcanın bahçesindeki serada saksıları kıra döke seviş çünkü öylesi daha erdemli. Ah behlül ah belliydi senden bi halt olmayacağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?