Otel kaçamağı :/

ne kadar çirkin bir yorum yazmışsınız.
kendini paketlemek nedir ?
ne yani çiftler birlikte olduklarında partnerlerine kendilerini paketletmiş mi oluyorlar.
bunun saygıyla saygısızlıkla zerre alakası yok.
merak etmeyin ilişkileri okadar basit bir ilişki değil.
ha oyle yada boyle bıze ne ? ahkam kesmeye ne de meraklsıınız.
sapla samanı karıstırmayın.
kızın sorduğu şey bambaşka.

bence kimseden güç almayın sabahtanb beri benimle mesajlaşıyorsunuz bu mesajı daha bu saatte algılamanız şaşırtıcı,yine de size de yazayım mesajdaki ironiyi algılayamadı iseniz sonraki mesajlarımı da okuyun.
neye göre mesaj yazıyorsunuz vallahi pes.

Aynı level de değilsiniz anlatmak için yorma kendini bence

Ben kimlikle kalmistim esimle sevgiliyken. Isimiz bitince de cikmistik kimse de dur ya daha karpuz kesecegidik diye durdurmadi bizi
Buyuk otellerde ise kayit olduktan sonra girip cikarken kimse donup bakmiyor zaten sevgilisi kayit olsun ciksin odasina sonra caktirmadan beraber cikarlar.
Ayrica bir arkadasim ekolu gibi geldi konu bana hadi hayirlisi

onu da düşünmüş. ama kamera vs.. olur dıye endişeli.
o yüzden sıcak bakmıyor

Kamera varsa arkadaşınız için mi var? Bütün herkes onu mu takip edecek?
Hadi ailesi öğrendi geldi sordu adamlar hemen kamera görüntülerin mi açacak ailesine? Çok güldüm ya..

Erkek arkadaşı 1 saat önceden kayıt yaptırsın çıksın sonra beraber girsinler.
Ya da birlikte görünmek istemiyorsa erkek arkadaşı kayıttan önce önceden oteli arayıp "misafirim sonra gelecek bilgi vermeden direk çıkabilir mi" diye sorsun?

ben şunu anlamadim niye otel odasi gece kalmali da degil ? ailesi gorur diyemi ayni sehirdeler mi ? cafedede dogum gunu kutlaniyor ha ileriye gidip hediye vereckse hakli

arkadasin pesinde fbi var sanki mubarek. Herkes adim adim ne yaptigini takip ediyor sanki...

işte arkadaşım da bu yuzden cekınıyor.
devlet memuru genc bır kadın.
emnıyet vs.. işin içine girer mi ailemin kulağına gidermi dıye endişeli

Yahu o otellere günde kaç yüz kişi girip çıkıyordur..
Kırk yılda bir olay olacak da emniyet otelin giriş çıkış kaydını isteyecek. Ayrıca istese de arkadaşını bağlamaz ki. Çok mu film izliyorsunuz siz?

Gitsin keyfine baksın işte. Bu şekilde gerilecekse hiç gitmesin insan gerginlikten özel zamanları zehir eder kendine..

Türkiyede toplumsal baskıların vücut bulmuş hali: Otel Korkusu. Gerçekten trajikomik.

Burdaki bazı çirkin, hadsiz yorumlardan bile toplumdaki bu ikiyüzlü, insanları sıkıştıran ahlak anlayışı hemen seziliyor. 33 yaşında bir kadın otele gidip sevgilisiyle güzel bir gece geçirecek diye maruz kaldığı bu kaygı çok acı..

Arkadaşınıza şunu söyleyebilirim: kendine güvensin, kimliğini de versin ve kaygılanmasın. Her iki kişi de kimliğini vermek zorunda, özellikle büyük ve bilindik oteller mutlaka alıyor zaten.

Onu bilmiyorum ama,bu adamdan ayrılır da başka biriyle ilişkisi olursa o kişi de "hele bir bakayım otel kaydı var mı?" Derse bir takım tanıdıklar vasıtasıyla şlak diye çıkıyor ortaya haberiniz olsun.( Misafirlere de kayıt yapıldığını varsayarak söylüyorum)

Bunu kim yapar ya abartmayin.

mesajdaki ironiyi algılamıyorsanız polemiğe girmeyelim sonraki mesajlarımı okuyun .
Aslına bakarsanız ironiyi gayette iyi biliyor birine benziyordunuz.
Sonraki mesajları okumadim,alıntıladığım yorumu tek okudum
İroni ise canıma minnet,böyle bir konuda haksiz çıkmayı pektabii isterim.

Valla benim sevgilim (hala sevgilim) yaşadığım şehre geldiğinde otelde kalmıştı, ben de 1 hafta boyunca misafir olarak onun odasına girebiliyordum ama tabii ki ücretliydi. Kimlik istememişlerdi benden. Bu arada 19 yaşımdaydım. Arkadaşın bir de 33 yaşında. Sorun çıkmaz, ama neden arayıp sormuyorlar? Yine de başbaşa özel bir şekilde doğum gününü kutlayabilecekleri daha birçok başka mekan var. Özelden yardımcı olabilirim :)

Kimliksiz asla olmaz boyle birsey. Bu sefer erkek arkadasi suclanir kacak iceri aliyormus gibi.

Kediydi o kedi.. Otel odasında saksı yoktuysa demekki..

Iki taraf da bekarsa isteyen istedigi yere gidebilir , istediğini yapabilir bence cekinmek yersiz. Ama sorulara yanit gerekirse,

B bircocukannesi

Eger kaliteli bir yere gidilecekse kimlik istenir.

Ve bu gbt kayıtlarında bile cikabilir. Tanidik bir polisle bu ya da benzeri durumlar öğrenilebilir. Gizli kalmasi gereken bir durumsa ve basiniz derde girecekse yapmayin.

Ornek;

http://m.haberturk.com/yasam/haber/1089899-mahkeme-kararini-verdi-otel-kayitlari-silinecek

Gunluk kiralik ev denmis kesinlikle hata olur. Haberlerde neler görüyoruz. Guvenlik zafiyeti bir yana surekli baskin haberleri var. Durduk yere fuhustan sabikaniz olmasin.

Ornek;

http://m.haberturk.com/turkiye-genelinde-gunluk-kiralik-evlere-operasyon-1795011

Erkegin buldugu evde de dikkatli olun. Kamera vs cok yaygin. Santaj malzemesi oluyor sonrasi. Bu sekilde hayati kararan insanlari gordukce uzuluyorum. Her zaman oldugu gibi fatura hep kadina kesiliyor ve bu adil degil. Erkek boburlenirken kadin...

Sonuc;

Dogum gunu kutlamasi icin bunca riske degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…