Otel kaçamağı :/

Kimse kimseyi itham etmesin, zira buna kimsenin hakkı yok. benım bıle !
sadece sorulan sorulara cevap verilseydi yeterdi. ahlak bekçiliği yapılsın istemedi bu kız.
Bekar, genç ve ne istediğini bilen bir kadın var karşınızda. sevişmenin nesi ayıp nesi ahlaksızlık.

Bizde onu diyoruz işte aynen öyle. Kimliğini de verdi diye hemen annesi babası onu basmaz

inanıp inanmamak size kalmış. burda birşeyleri kanıtlama çabasına da girmem.
heee ola ki konu beni konum olsaydı sanalda kim kimi tanıyor.
kendı adıma konu açar sorardım.

Ben anormal demedim ki?
Birbirini seven 2 kişi umuma açık olmayan istediği yerde sevişebilir. En doğal eylemdir bu. Günahı sevabı onları bağlar. Beni başka üyelerle karıştırmayın..

Günlük ev kiralasinlar

Kimliğini versin ne olacak anlamadım ailesi nereden öğrenecek yani
kımlık ıstenırse zaten mecburen verecegım dıyor.
kızın cekındıgı nokta sorusturmaya gırermıyım dıyor. kendısı devlet memuru.
malum son yıllarda olaylar olaylar. ailesi duysun ıstemıyor. tek derdı bu. yoksa yasa dışı işleri falan yok
evlı falan da degıl. amma abartıldı konu ya

Konu seks olunca dalarız hiç anlamayız..
Kk'nın kapısına bekçi dikecekmiş Kazen aile cüzdanı kontrolü için..

ben şunu anlamadim nesi ayip diyorsunuz sonra da ailesinden çekiniyor diyorsunuz niye cekiniyor anlamadim...diyelimki sevgilimle gittim beni yakaladilar ailemin karsisinda erkek arkadasimla dogum gununu kutladim diyemeyecekmiyim ...ailesi muhafazakar anladigim kadariyla bu ahlaksizlik degil diyemiyormu ? hani devlet memurlugu olayini anlarim hakli ..ama eve polis geldiginde kendini savunamiyormu ? ne var bunda sevgilisyle kalmak ayip mi ?

Devlet memuru ötele giriş çıkış yapamaz diye bi şey Yok ki?

4 buçuk saatlik oda alamaz arkadaşınız. Saatlik oda yasaktır, ancak o şekil otellerin kayıt dışı odalarında kalabilirler, orası da narkotikten ahlak masasından falan baskın yer demedi demeyin.

şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
Ben de bu dusunceye kiziyorum. Ailesi öğrencek diye bu kadar korkuyorsa girmesin bu islere. Cok cirkin geliyor bana nerden tutsam elimde kaliyor. Valla ne hali varsa gorsun bir sey diyemeyecegim.

Ki mesele bir seyler yasamak istemesi degil bunun ogrenilme ihtimalinden aşırı korkup hala bunun icin ugrasmasi. Arkasinda duramayacagi seyi yapmasın bi zahmet

inanıp inanmamak size kalmış. burda birşeyleri kanıtlama çabasına da girmem.
heee ola ki konu beni konum olsaydı sanalda kim kimi tanıyor.
kendı adıma konu açar sorardım.
Tamam kızma
Kimlik sorarlar ama
Tabi iyi bir otelse
Ben sevgilimle kaldım ordan biliyorum
Benimde kimliğimi sordular

Hem gizli, hem saklı, hem endişeli bayağı heyecanlı bir macera! Olacağı kesin.

Ben cok sık otel kullanan biriyim. Genelde iyi otellerdir. Tek kisilik ve cift kisilik fiyatlari farklidir otellerin o yuzden ikinci kisiden de kimlik sorarlar genelde. Ama cok kalabalik bir otelse kaynama ihtimali de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…