- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi bircocukannesi
-
En bahtsız Gülben Ergen'di.
Sen tut kaçamak yap oteli önce Çeçenler sonra polis bassın ( :
Bizde onu diyoruz işte aynen öyle. Kimliğini de verdi diye hemen annesi babası onu basmazKimse kimseyi itham etmesin, zira buna kimsenin hakkı yok. benım bıle !
sadece sorulan sorulara cevap verilseydi yeterdi. ahlak bekçiliği yapılsın istemedi bu kız.
Bekar, genç ve ne istediğini bilen bir kadın var karşınızda. sevişmenin nesi ayıp nesi ahlaksızlık.
Bana öyle geldi
Niye gece kalmıyor
Neden bu kadar korkuyor
Ailesi yaşlı başlı insanlardır nerden bilecekler otelde kaldığını
Bunu bu kadar takması evli olduğunu düşündürdü
Artı bu arkadasım olayınada inanmıyorum ..
Biz de zaten hamamda bir gece kalmadık,sınırlı vakit vardı. Onu da keselenmek için kullanmadık, ama kullanabilirdik de 4-5 saat içerisinde yemek de yenilir havuza da girilir. Evet konu sahibi söyledi ama doğal değil mi iki kişinin başbaşa özel bir günde sevişmesi? Demek istediğim isteyen sadece restaurantı da kullanabilir. Bunun safça olan bir tarafı yok :)
Günlük ev kiralasinlarHanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
kımlık ıstenırse zaten mecburen verecegım dıyor.Kimliğini versin ne olacak anlamadım ailesi nereden öğrenecek yani
Kimse kimseyi itham etmesin, zira buna kimsenin hakkı yok. benım bıle !
sadece sorulan sorulara cevap verilseydi yeterdi. ahlak bekçiliği yapılsın istemedi bu kız.
Bekar, genç ve ne istediğini bilen bir kadın var karşınızda. sevişmenin nesi ayıp nesi ahlaksızlık.
Kimse kimseyi itham etmesin, zira buna kimsenin hakkı yok. benım bıle !
Devlet memuru ötele giriş çıkış yapamaz diye bi şey Yok ki?kımlık ıstenırse zaten mecburen verecegım dıyor.
kızın cekındıgı nokta sorusturmaya gırermıyım dıyor. kendısı devlet memuru.
malum son yıllarda olaylar olaylar. ailesi duysun ıstemıyor. tek derdı bu. yoksa yasa dışı işleri falan yok
evlı falan da degıl. amma abartıldı konu ya
4 buçuk saatlik oda alamaz arkadaşınız. Saatlik oda yasaktır, ancak o şekil otellerin kayıt dışı odalarında kalabilirler, orası da narkotikten ahlak masasından falan baskın yer demedi demeyin.kımlık ıstenırse zaten mecburen verecegım dıyor.
kızın cekındıgı nokta sorusturmaya gırermıyım dıyor. kendısı devlet memuru.
malum son yıllarda olaylar olaylar. ailesi duysun ıstemıyor. tek derdı bu. yoksa yasa dışı işleri falan yok
evlı falan da degıl. amma abartıldı konu ya
Ben de bu dusunceye kiziyorum. Ailesi öğrencek diye bu kadar korkuyorsa girmesin bu islere. Cok cirkin geliyor bana nerden tutsam elimde kaliyor. Valla ne hali varsa gorsun bir sey diyemeyecegim.şunu dıyor
herhangı bır sorusturmaya maruz kalırsam, evıme polıs vs.. gelırse yada herhangı bır sekılde duyulur aılemın kulagına gıderse cok uzulurum dıyor.
Tamam kızmainanıp inanmamak size kalmış. burda birşeyleri kanıtlama çabasına da girmem.
heee ola ki konu beni konum olsaydı sanalda kim kimi tanıyor.
kendı adıma konu açar sorardım.
Yabi kimliksiz kalınması imkansız zatenTamam kızma
Kimlik sorarlar ama
Tabi iyi bir otelse
Ben sevgilimle kaldım ordan biliyorum
Benimde kimliğimi sordular
Hem gizli, hem saklı, hem endişeli bayağı heyecanlı bir macera! Olacağı kesin.Hanımlar Merhaba
konuyu bir arkadaşım adına açıyorum. kendisi de yorumlarınızı okuyacak. sizden akıl istiyor
Arkadaşım memur 33 yaşında 3 yıl önce boşanmış bir kadın.
yaklaşık 1 yıldır görüştüğü bir erkek arkadaşı var. ara ara sohbet ederiz. az çok ilişki boyutunu biliyorum diyebilirim. bu kişi ile evlilik düşünüyorlar. zaten yakın zamanda ciddi adımlar atacaklarmış.
şimdi sormak ve öğrenmek istedikleri şunlar.
benim bu konuda hiçbir bilgi sahibi olmamamdan ötürü yorum yapamadım. bilemiyorum yani. sizlere danışmamı istedi. lütfen yargılamayın, sadece arkadaşım bilgi istiyor.
bu arkadaşım erkek arkadaşının doğumgünü için otel de özel bir kutlama düşünüyormuş.
daha önce hiç bu tarz bir yere gitmemişler. başbaşa olabilecekleri bir ortam yaratıp özel bir gün yaşamak istiyor.
otel konusunda endişeleri var.
sırasıyla söylediği gibi aynen aktarıyorum sizlere
1. otele önce erkek arkadaşı giriş yapacak. (erkek arkadaşı konum olarak daha yakın)
ondan yaklaşık 1 saat sonra da arkadaşım otele giriş yapacak ama kimlik bilgisi vermekten korkuyormuş.
şuan ailesi ile yaşadığı için vukuatı olmamasına rağmen boyle endişeleri var.
2. kımlık vermeden mısafır olarak gırıs yapabılırmıyım acaba dıyor ?
3. Bırde gece konaklamayacaklar, 4,5 saat kalacaklarmış. gece konaklamamak sorun olur mu diyor.
aslına bakarsanız cok sorusu var ama bu kadarına bana yetti.
evet yetkililer dışında kimseyle paylaşılmaz diye biliyorumEski bir resepsiyonist olarak yaziyorum.
Arkadasiniz odaya cikacaksa ikisinden de kimlim bilgileri alinir. Fakat bilgiler kimseyle paylasilmaz.
Kesinlikle paylasilmaz.evet yetkililer dışında kimseyle paylaşılmaz diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?