Otelde kalmaktan korkmak

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
6. Sayfada guncellendi

Iyi akşamlar hanımlar

Annemle birlikte istanbula gidiyoruz. 10 günlüğüne gezmek için. Ben daha önce 6 ay orada yaşadim ama yurtta kaldim. Sorunumuz şu ki; annem otelde kalmaktan korkuyor. Önceleri teskin ettim cünkü saçma geliyordu ama yavaş yavaş ben de korkmaya basladim. Annemin korkuları biz iki kadınız başımıza bişey gelmesin? Ya odamıza girerlerse biz uyurken ya bişey yaparlarsa gibi.

Yani 6 ay yaşadım orada ben ama kız yurdundaydım simdi ben de bisey olur m7 diye dusunuyorum ama aklimda diyor ki polisi var askeri var elimizde telefonumuz var bir de koskoca otelde tek biz olmucaz ya diyor ama bilemiyorum.

Bir diger sorumsa ben ilk defa bir otelde kalicam ve isler nasil yurur bilemiyorum. Telefonda rezervasyon yaptim ve odemeyi gelince yapicam dedim. Ben giris yaptigimizda komple odemeyi yapmayi dusunuyordum ama babam cikis yaparken öde diyor.

Tavsiyelerinizi tesellilerinizi bekliyorum:)

Son düzenleme:
Canım kapı kilidi vs vardır yani ben de otel butik otel gibi yerlere gittim başıma hiç birşey gelmedi çok şükür :)

Size tavsiyem gideceğiniz oteli iyi araştırın ve kullanıcı yorumlarını okuyun.

otel nasıl bir otel bilmiyorum korkularınız hakkında birşey diyemem , otele giriş yaparken kimliklerinizi isteyecekler fotokopi çekecekler ve ödemeyi alacaklar sona oda anahtarınızı vericekler.görevli bavullarınızı odanıza çıkartacak(bahşiş vermeyi unutmayın:)

Otel ararken baya baktım aslında ve aklįmın ucundan gecmiyordu boyle seyler ama iste annem icime kurt dusurdu. :)Umarim hic birimizin basina bisey gelmez

Yorumlara göre iyi bir otel ama yorumlarin fake olup olmadigini bilmiyorum. Yalniz merkezi bi yerde galata tarafinda.

Bahşişi unutmayım peki:) demek odemeyi bastan yapicaz

Yorumlara göre iyi bir otel ama yorumlarin fake olup olmadigini bilmiyorum. Yalniz merkezi bi yerde galata tarafinda.

Bahşişi unutmayım peki:) demek odemeyi bastan yapicaz

korkutmak istemiyorum . Ben bir istanbullu olarak galatada ise butik bir oteldir .Gece çok geç saate kalmayın otele girmek için biraz taksim sizi kıllandırabilir :)

Yahu bir otele yüzlerce kisi geliyor. Tek kadin siz degilsiniz, niye odaniza dalsinlar? Kapini kilitliyorsun, banyonu aliyorsun. Sonra azicik televizyona bakip uykuya daliyorsun. Sabah erkenden gezmeye gidiyorsun, sen ciktan sonra temizlemeye geliyorlar ve aksam yine temiz bir odaya geliyorsun. Kirli havlulari yere atin bu arada ki temizlensin.

Ve ödeme son günde yapilir, hani room service felan aldiniza bakarlar.

Iyi tatiller diliyorul bu arada

Sagolun icimi rahatlatiyosunuz vallahi. Ben de boyle dusnuyordum. Yabanci turist kadinlar tek baslarina gelip kaliyorlar biz niye lorkuyoruz diye ama iste annem de ilk dwfa boyle bir sey yaptigimiz icin endiseli haliyle.

Tek başıma otelde kaldım ama Hilton gibi otellerdi. Sıradan otel olsa korkardım sanıyorum :/

Bende kalın :)
Guvenılır Bı otelse korkmayın bısey olmaz Pansiyon tarzı bıseyse bende tırsarım

Evet orayi atlamistim ben. Yani en gec 8 dw falan doneriz diye dusunuyorum. O saatlerde istiklal falan kalabalik oluyor hala dimi?

tabi ki o saatlerde kalabalık hatta 12 ye kadar kalabalık, gec saatten kastım 1 2 3 gece yani .Korkmayın güzel bir tatil olur çantanıza kimliğinize sahip çıkın yeter kimse sizin iki kadın oldugunuzu anlamaz o kadar turist vaarken

Cok tatlisiniz:)

Simdi tekrar baktim 3 yildizli bi otel. Aksamlari biraz erken donersek bir sey olmaz umarim:/

Galata da demıssınız geceleri orası hem eglencelı olur hem de tehlikeli. Gezmek icin mi gelıyorsunuz

Dikkat edin ama çokta abartmayın.bir öğrenci gezisinde ucuz diye saçma sapan bir yerde kalmıştık ama tabi semtte onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…