- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.098
- 398
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
korkutmak istemiyorum . Ben bir istanbullu olarak galatada ise butik bir oteldir .Gece çok geç saate kalmayın otele girmek için biraz taksim sizi kıllandırabilir :)
Evet gezmek icin ama oyle gece hayati parti falan degil de daha cok turistik ve kulturwl bir gezi:) iste camiler carsilar vapur turlari falan :)
Haha umarim oyle olmaz:)Galata derken Tarlabaşı çıkmasın
Anladım o zaman erken donersınız dedigin gıbı.. Canım ülkem de otelde bile tedirgin kalıyoruz ne hale getirdiler be kadın olmak her anlamda zor işte
Aynen ben de bunu dusundum. Kadin olarak turkiyede her olasiligi dusunmek zorundayiz. Sadece subat ayinda 47 kadin katledilince geriye pek bi secenekte kalmiyor zaten.
Haha umarim oyle olmaz:)
Bence otel seçiminiz biraz yanlış olabilir. Sultanahmet ya da Ortaköy gibi yerlerden bi otel bulsanız daha iyi olur.
Ya da kamu misafirhanelerinden birini tercih edebilirsiniz.
Öğretmenevinde kalınıyor fakat polisevinde sivil kalamıyor. Emniyet mensubu, kamu görevlisi ya da emniyet mensubunun referans olduğu ve onaylanan Kişiler kalabiliyor sadece.Öğretmenevi ve polis evlerinde de katabilirsiniz normal vatandaş da kalabiliyor mesela biz Şişli öğretmen evinde kaldik
Anladım biz devlet memuru olduğumuz içn aldılar demek polisevineÖğretmenevinde kalınıyor fakat polisevinde sivil kalamıyor. Emniyet mensubu, kamu görevlisi ya da emniyet mensubunun referans olduğu ve onaylanan Kişiler kalabiliyor sadece.
Ulusta kaldysan tamamdir :)Hiç çıkışta ödeme olur mu? Asla kabul ederler mi?
Rezervasyonunuzu yapın, girişte de odeyin.
Korkmayın, hicbirsey olmaz.
Hatta isterseniz arkası asma kilitli odalar var, araya araya onlardan bulabilirsiniz.
Ben çokça defa otelde kaldım, hatta bir kere Ankara'da ulusta bir otelde kaldım (otel mi kerhane mi belli değildi,kapıda iş bekleyen travestiler vardı, iki yan binası pavyondu
Ama oralari bilmediğim için önceden ödeme yapmıştım. Onda bile en kotu rahatsız edici durum yaşamadım, düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?