- 10 Şubat 2010
- 1.612
- 1.551
- 333
- Konu Sahibi Camille_claudel
-
Hiç çıkışta ödeme olur mu? Asla kabul ederler mi?
Rezervasyonunuzu yapın, girişte de odeyin.
Korkmayın, hicbirsey olmaz.
Hatta isterseniz arkası asma kilitli odalar var, araya araya onlardan bulabilirsiniz.
Ben çokça defa otelde kaldım, hatta bir kere Ankara'da ulusta bir otelde kaldım (otel mi kerhane mi belli değildi,kapıda iş bekleyen travestiler vardı, iki yan binası pavyondu
Ama oralari bilmediğim için önceden ödeme yapmıştım. Onda bile en kotu rahatsız edici durum yaşamadım, düşün
Iyi akşamlar hanımlar
Annemle birlikte istanbula gidiyoruz. 10 günlüğüne gezmek için. Ben daha önce 6 ay orada yaşadim ama yurtta kaldim. Sorunumuz şu ki; annem otelde kalmaktan korkuyor. Önceleri teskin ettim cünkü saçma geliyordu ama yavaş yavaş ben de korkmaya basladim. Annemin korkuları biz iki kadınız başımıza bişey gelmesin? Ya odamıza girerlerse biz uyurken ya bişey yaparlarsa gibi.
Yani 6 ay yaşadım orada ben ama kız yurdundaydım simdi ben de bisey olur m7 diye dusunuyorum ama aklimda diyor ki polisi var askeri var elimizde telefonumuz var bir de koskoca otelde tek biz olmucaz ya diyor ama bilemiyorum.
Bir diger sorumsa ben ilk defa bir otelde kalicam ve isler nasil yurur bilemiyorum. Telefonda rezervasyon yaptim ve odemeyi gelince yapicam dedim. Ben giris yaptigimizda komple odemeyi yapmayi dusunuyordum ama babam cikis yaparken öde diyor.
Tavsiyelerinizi tesellilerinizi bekliyorum:)
Burda onemli olan otel canim. Oyle ucra koslerde ucuz oteller sikinti tabi. Guvenlikli oteller dolu. Onlarda kalablrsnzIyi akşamlar hanımlar
Annemle birlikte istanbula gidiyoruz. 10 günlüğüne gezmek için. Ben daha önce 6 ay orada yaşadim ama yurtta kaldim. Sorunumuz şu ki; annem otelde kalmaktan korkuyor. Önceleri teskin ettim cünkü saçma geliyordu ama yavaş yavaş ben de korkmaya basladim. Annemin korkuları biz iki kadınız başımıza bişey gelmesin? Ya odamıza girerlerse biz uyurken ya bişey yaparlarsa gibi.
Yani 6 ay yaşadım orada ben ama kız yurdundaydım simdi ben de bisey olur m7 diye dusunuyorum ama aklimda diyor ki polisi var askeri var elimizde telefonumuz var bir de koskoca otelde tek biz olmucaz ya diyor ama bilemiyorum.
Bir diger sorumsa ben ilk defa bir otelde kalicam ve isler nasil yurur bilemiyorum. Telefonda rezervasyon yaptim ve odemeyi gelince yapicam dedim. Ben giris yaptigimizda komple odemeyi yapmayi dusunuyordum ama babam cikis yaparken öde diyor.
Güzel bir otel de kalırsanız niye birşey olsun öğretmen evi var Beyoğlu nda o olabilir çok korkuyorsanızIyi akşamlar hanımlar
O kafar kötüsü söyleyip korkutmaknistemedim açıkçası kadın filmindeki saray apartmani bile çıkabilir .aklıma gelmedi değil neyse yinede konu sahibi istanbulu kötü tanımasınGalata derken Tarlabaşı çıkmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?