Otelde ki ruslar :(

ne guzel hakaret etmissiniz koca bir topluma. ustune bir de zaten umrumda degil yazmissiniz. bide umsurunuzda olsa neler yapardiniz acaba?

Ay kizlar cok hossunuz, bir de 35 den sonra cokuyor diye moral mi veriyorsunuz kendinize hayir yani duyan da bizimkiler 60 a kadar tas gibi zanneder.. alemsiniz

Guzelleri yok degil mi var ama salt sarisinlik guzel olma sebebi degil. Marilyn Monroe dışında hiçbir sarisini begenmiyorum. Kumral ve renkli gözlü olunca is değişir. 35 yaşından sonra yas alan sadece onlar değil biziz de. Güzellik yaristiricagimiza zekamizi yaristirsak keşke. Maalesef ki artık sosyal medyanın da hunharca dayatmalari sonucunda tek tip bi güzellik algısı çıktı ortaya. Sonuç da durup dururken komplex yapan kadınlar...

Tabi tabi bazıları nasıl tatile gidip vıngır insanın dolu olduğu yerlerde bakmasın eşin demeyi nasıl başarıyorlar kendileri gözlerini kapatıp mi geziyorlar yada eşlerinin gözlerini kapatıp mi geziyorlar .herşeyi görüp kadınları göstermeyen gözlük mü icad edildi

yahu yapmayın gözünüzü seveyim.
yok daha neler
ayrıca eşiniz sizden güzel birini gördü diye soğuyacaksa o adamla da evli kalmayın zaten.

Üff bu sarışınlık ne çok özenilien birsey ya.
Her sarışın renkli gözlü premses görülüyor.
Bizde solaryuma girmek için ölüyoruz .benim saçlarım koyu kumral tenim açık .gayet güzel bulunurum çevremde.sarışınlıkla olsaydı ooo yani .
Sen neden böyle özgüvensizsin ?senle alakalı birsey .ben bir sürü Avrupa ülkesinde bulundum.orda sarışın çok diye esmerler dikkat çekiyor.rus erkekleri bizimkilerin ölüp bittiği kızlara bakmıyor bile.
Bide gerçekten güzel Rus kızları var ama hepsi de öyle güzel değil abartmayın.
Isveç norveç te çok daha güzel kızlar var .

o kadar tatile giderim bu kadar saçma düşüncelere hiç kapılmadım.

millete o kadar bakmayın ya karı-koca.rahatsız olurlar yazık

Bilinçli olarak ben gördüğüm yabancı erkeklere soruyorum .ne bu Rus muhabbeti diye?bixim erkeklerimiz ölüyor Rus kızı dşye bu genelleme bütün Avrupada da böyle mi diye?şimdiye kadar bir taneside evet öyle demedi .ne bileyim bir ispanyol bir italyan diyen oldu ama Rus diyen olmadı .heralde sarışınsa burdada var diye düşünüyorlar.aksine latin yada asyalı beğeniyorlar .Türk kadını diyen de pek duymadım oda tanınmıyoruz sanırım o yüzden ..durum böyle.

Konuyu hala güzellik, çökme üstünden ve mevzu direkt tek bir ırk üzerinden yürüse de, bu platformda açılan konular evliliklerin genel profil yapısını da yansıttığından, aslında işin özü biz kadınların özgüven sorunu olması diyebiliriz.
Seven, sadakat duygusu gelişmiş, evliliğine ve eşine bağlı biri ne soğur, ne de başka insanlar umurunda olur, isterse bir tabur güzellik abidesi kadının arasından geçsin.

biraz özgüven lütfen... rica ediyorum biraz özgüven...

hahahaha... bundan bahsettiğin iyi oldu :) kocam şu an alanyada bir arkadaşıyla tatilde :)

Hic kafana takma esin de bakabilir. Biz de bakiyoruz yeri gelince. Sonra da unutur gider. Sen de goruyorsundur daha yakisikli, daha karizmatik kasli adamlar belki ama esin ayri onlar ayri, ne alakasi var...

güzel ırk yapacak bişey yok:)
komplekse girmeyin desekte boş olur ister istemez girer insan
ben geçen bir arkadaşa oğlum rusla evlensin isterim dedim.
gözler portleyerek deli misin dediler.
neden ne güzel sarışın renkli gözlü torunlarim olur sulalede yok.herkes kara kaş kara göz dedim.
"onlar çok güzel olur.sen oğlunu katil mi edeceksin" dedi arkadaş.
"neden benim oğlum o kadar ozguvensiz bir adam mi olacak dedim"
yani kısaca bakış açısı ve bizde yarattığı algı ruslar hakkında içler acısı.
insanlar güzel ne yapalım yani
eşiniz sizi seviyorsa öyle düşünmez merak etmeyin.onları ilgi odaginizdan çıkarıp yok gibi davranın.farzedinki rusyadasiniz.her gördüğünüz rusa bakamazsiniz o zaman değil mi?
güzel ve keyifli tatiller dilerim.
tadını çıkarın:))

Rus kadinlara sallamasa fahise kocasini nasil aklayacak ama? Kocasi pirupak, Rus kadinlar silah dayiyor erkeklerimizin basina. Yoksa bizim erkekler cok sadiktir, yersen.
Bu dediğin Türkiye de olmuyor tabi ki olamaz da. Ama bunun Rusya da olduğunu biliyor musun?

Rus erkeklerinin hepsi çirkin falan değil.buraya varoş tipleri geliyor belki onu bilemem .gayet yakışıklı uzun boylu baby face tipler var .çirkinide vardır tabi .ama ortalamaya vursak Türkiye den fazladır yakışıklı sayısı ...

Ben tesettürlüyum ve tatile gittiğimizde bir çok yabancı yerli çok hoş hanımlar vardı. Gerçekten çok güzel hanımlar var maşallah . Ben bunun için hiç kompleks yapmadım. Eşim beni ben eşimi sevmişim evlenmişiz. Güzel bulabilir gayet normal ama benimle evliyse demekki beni seviyor.
Bu tarz geyikler bana çok saçma geliyor komplekse girmek ergen için olası ama sizin için olmamalı.
Yabancı hanımlarin yoğunlukta olduğu tatil inanın çok daha rahat geçmişti . Çok sempatik güleryüzlü ve geçimliler.
Dillerinİ bilmediğimiz halde eşim ve çoğu bayan olmak üzere havuzda maç yapmıştık. O kadar kibarlarki eşime yanlışlıkla dokunsalar sorry diyorlardi.
Aynı dili konuşmadan çok güzel bayanlarla arkadaşlık yapmıştık .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…