Otelde ki ruslar :(

Sen uzun boylu,kaslı yakışıklı herkesin dönüp dönüp baktığı bir erkek görünce vayyy be Adama bak kocam da böyle olaydi diyormusun?
Bu eşine olan sevgini azaltirmi?

Bende şuanda Antalya'da tatildeyim benim de etrafım Rus dolu bi kere bile bu düşündüklerinizi düşünüp tatilimi zehir etmedim kocam bana aşık mı aşık seviyo mu seviyo gerisi vız gelir gözü çarpmışsa bile iç geçirdiğini düşünmedim hiç kendinize güvenin bunlar hep özgüven eksikliğinden oluyor tatilinizin tadını çıkarın

Ay tabi ki bakacak. Sen de bakacaksın. Sana da bakacaklar. Sana bakanlara da bakacak birileri mutlaka olacak. E herkes herkese bakacak ne var bunda!! Amma tuhaf amma sıradışı bi düşünce sistemine sahipsin ya. Kocan hayatında ilk defa mı senden güzel kadın gördü? Bunun için mi senden soğuyacak?
Keşke arkadaşım olsaydın da seni bi güzel silkeyelip kendine getirseydim. Sana tüm iyi niyetim ve samimiyetimle kızdım. Çık kız çabuk odadan!!!! Zamanını böyle şeyler düşünerek harcama.

İyi tatiller :)

Allah akıl fikir versin.
Bu kafadaysan nasıl Alanya gibi bir yere gidersin?
Oralarda rus daha çok. Antalya ve civarlarında. özgüvenin zedelenmiş olabilir tamam da eşinin ne olursa olsun sadece seni isteyeceğine karşı inancın zayıf demek ki.

bir de aşk öyle bir şey ki mesela şu anda bana kıvanç tatlıtuğ, burak özçivit gibi bir tip gelse yine de sevgilimin tırnağı olamayacaklarını düşünürüm.
çünkü çok aşığım. gözüm başkasını görmez. evet onlar sevgilimden kat kat yakışıklı fakat benim kalbimi titreten sevgilimdir.

erkekler için de böyle bu durum. aşıksa sana olay bitmiştir.

Alanyaya bende gıttım gercekten cok guzeller cogu sarısın hepsıde rus degıl ama masallah dıyelım .Ilk gıttıgım de kendımı cok kotu hıssetmıstım evlı degılım ama ınsan tuhaf oluyor boy pos ,guzellık hepsı var aman takma orası oyle bıyer turkten cok yabancı var eglencelerıne duskunler gece barlar sokagımı ne vardı ordan bır gectım hıc alısık olmadıgım nasıl eglenıyorlar yok boyle bır cılgınlık bıze gore degıl tabı cokta pahalı dogru duzgun gezememıstım.Anılarım canlandı :)

Yaz ne ki 365 günün 360ında gerard butler a bakıyorum bakmakla soğunacak olsa ben eşimden soğurdum

Baksın sen de bak güzele bakmak sevaptır eşin seni sadece güzelliği baz alarak mı eş olarak seçti ki güzel görünce senden soğusun

ayrıca her zaman senden güzeli ya da eşinden yakışıklı birileri olacak.
böyle diye herkes soğusun birbirinden o zaman.
daha güzelini buldum baybay desin.
saçma sapan düşüncelerden kurtul.

Erkeklerde öyle sarısın sarısın hoş:)

Hanzo gibi bakmıyor tabi ki bakamaz öyle benim yanımda. Ama diyorum ki ben bile ister istemez bakıyorum. Oda aynı şekilde. Bakmasak bile görüyoruz yani her yerdeler. Bu kadar turist olduğunu bilsem zaten gelmezdim.
Kız kaynar oralar ben olsam gıtmezdım esımle falan balayına gördum cunku oranın durumunu.

Ne güzel tatil imkanınız varmışki gitmişsiniz,Rus kadın kompleksi yüzünden odaya haps olup tatilmi zehir edilirmiş ,lütfen kendinizi gelin ve tatilinizin tadını çıkarın....Herkesin kendine göre bi güzelliği var sizden daha güzelleride olacak hep bunu değiştirmeyeceğinize göre ,silkelenin kendinize gelin derim..Ha kocam bakarmı ,iç geçirirmi derseniz ,dürüst olmak gerekirse dipleri düşüyor

Kabul ediyorum Rusların kadınları ve erkekleri güzel oluyor, her ırkın kendine göre bir güzelliği var ve bunu kompleks yapmanız çok anlamsız. Ayrıca siz hiç demediniz mi içinizden birisi için yakışıklıymış diye? öyle düşündüğünüzde de eşinizden soğudunuz mu?
O yüzden canınızı sıkmanız anlamsız...

Erkek milletinin ne dusuncegi belli olmaz da bu korkuyla da omur gecmez. Sogursa sogusun engelleyemeyecgim seyleri kafama takmam.

ah o kadar sanslisin ki su an senin yerinde tatilde olsam keske havuza denize girsem..tatile gitmeme daha cok var tadini cikarin tatilinizin ve eglenin lutfen ne olmis Ruslar varsa yani.insan kendine tatili zehreder mi bu sebeple yapmayin lutfen
eglenmeye bakin.hem ben de Ruslarla tatil yaptim oyle abartilacak kadar guzel degillerdi bence siz gozunuzde buyutuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…