- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Alanyaya bende gıttım gercekten cok guzeller cogu sarısın hepsıde rus degıl ama masallah dıyelım .Ilk gıttıgım de kendımı cok kotu hıssetmıstım evlı degılım ama ınsan tuhaf oluyor boy pos ,guzellık hepsı var aman takma orası oyle bıyer turkten cok yabancı var eglencelerıne duskunler gece barlar sokagımı ne vardı ordan bır gectım hıc alısık olmadıgım nasıl eglenıyorlar yok boyle bır cılgınlık bıze gore degıl tabı cokta pahalı dogru duzgun gezememıstım.Anılarım canlandı :)Arkadaşlar şuan Alanyadayız. Rus turistlerin en çok olduğu bi otelde kalıyoruz. Otelin hemen hemen onda dokuzu rus. Bilirsiniz inanılmaz derecede kusursuz bi guzellikleri var. Burda resmen komplekse girdim. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum.
Gördüğüm zaman ben bile bakıyorum ama eşim bakınca çok kötü oluyorum. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum..
Ben siyah iri gözlü, beyaz tenli, siyah saçlıyım. Genelde beni begenirler ama ruslari görünce sarışınlıga çok ozendim. Resmen kompleks yaptım kendime. Eşim bana deli gibi aşık ondan eminim. Beni çok güzel bulduğunu da söyler.
Tabi ki eşim beni onlarla aldatıcak demiyorum.. yada ruslar eşime asılıcakda demiyorum. :) Ama şunu merak ediyorum eşim onlari gördükten sonra benden sogur mu? Keşke benim karım da böyle olsa diye aklından geçiriyo olabilir mi sizce?
Erkeklerde öyle sarısın sarısın hoş:)E bu rusların hepsinin cinsiyeti kadın mı? Hiç mi erkek rus yok orda? Rusların kızları ne kadar güzelse erkekleri de o kadar güzel. Irktan genden kaynaklı heralde. Biraz da eşiniz erkeklere bakıp bunalıma girsin madem öyle :)
Kız kaynar oralar ben olsam gıtmezdım esımle falan balayına gördum cunku oranın durumunu.Hanzo gibi bakmıyor tabi ki bakamaz öyle benim yanımda. Ama diyorum ki ben bile ister istemez bakıyorum. Oda aynı şekilde. Bakmasak bile görüyoruz yani her yerdeler. Bu kadar turist olduğunu bilsem zaten gelmezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?