Otelde mi sevgilimin evinde mi ?

Alkolsüz bir içecekti karışık meyve suyu. Örnek gösterdim sadece bu değil lüks bir restauranda 100 euro bi yemeğe verir mesela.
Ne desem ki... 100 € yemek lüks degil ki, daha ziyade bistrot/brasserie tarzi bir mekanin fiyati. 😆

Ay saçmalamayın artık ya. Bir kişi 100 euro az mı yemeğe. Bu sitede kafayı yiyecegim artık.
Ben Paris'in en elit semtindeki restoran fiyatlarini baz aldim. Sacma olan ne? Kisi basi antre-yemek-tatli Michelin restoran menüsü 400 eurodan basliyor, mesela.

Ben Paris'in en elit semtindeki restoran fiyatlarini baz aldim. Sacma olan ne? Kisi basi antre-yemek-tatli Michelin restoran menüsü 400 eurodan basliyor, mesela.
Ay adam parisin elit semtinde yaşamıyor ama. Alelade bir akşam yemeğine de 100 gayet fazla. Her sevgiliyle çıkmaya da 800 veriyor herkes zaten de 100u beğenmiyorlar.

Ay adam parisin elit semtinde yaşamıyor ama. Alelade bir akşam yemeğine de 100 gayet fazla. Her sevgiliyle çıkmaya da 800 veriyor herkes zaten de 100u beğenmiyorlar.
Siz de alelade dediniz ; konu sahibi 100 euro hesabi lüks olarak nitelendirmisti. Ben begenmiyorum da demedim ki, lüks degil dedim.

Onu da verir ki. 100 euro da az değil zaten.
Ay iyice asabımı bozuyor bu yorumlar ya. İnsan haftada 1 2 disarda yiyor zaten, 200 verse her seferinde minimum 1500 Euro eder. Gerçekten ne diyeceğini şaşırdı insanlar. Ben almanyada gayet lüks yemeğe 150 euro veriyorum 2 kişi.

Ay iyice asabımı bozuyor bu yorumlar ya. İnsan haftada 1 2 disarda yiyor zaten, 200 verse her seferinde minimum 1500 Euro eder. Gerçekten ne diyeceğini şaşırdı insanlar. Ben almanyada gayet lüks yemeğe 150 euro veriyorum 2 kişi.
Tabi 150 euro 2 kişi için iyi bir rakam ben de geçen ay Berlindey dim. Böyle verdikki çok lüks bir Fransız restaurantıydı.

Siz de alelade dediniz ; konu sahibi 100 euro hesabi lüks olarak nitelendirmisti. Ben begenmiyorum da demedim ki, lüks degil dedim.
Yani lüks kişiden kişiye değişiyor demekki. Bana göre 100 euro verdiğim restaurantlar lüks örnekte verebilirim size ki zaten brasserie lüks benim için.
Siz heralde 1000 euro ödediğiniz yere lüks diyorsunuz

Ay iyice asabımı bozuyor bu yorumlar ya. İnsan haftada 1 2 disarda yiyor zaten, 200 verse her seferinde minimum 1500 Euro eder. Gerçekten ne diyeceğini şaşırdı insanlar. Ben almanyada gayet lüks yemeğe 150 euro veriyorum 2 kişi

Berlin Paris'e kiyasla bedava, hersey 3te 1'i orada.
1500 euro ne ki? hersey goreceli, 1500 euro'ya paris merkezde 30 m2 studyoda oturabilirsîiz ancak, mesela....

Yani lüks kişiden kişiye değişiyor demekki. Bana göre 100 euro verdiğim restaurantlar lüks örnekte verebilirim size ki zaten brasserie lüks benim için.
Siz heralde 1000 euro ödediğiniz yere
Yemeğe veriyor mesela ama kıyafete vermiyor. Ne bileyim telefona vermiyor. Yada mesela 2-3 kez ödrme yaparken ben de veriyim dediğimde bir dahakine sen verirsin diye belirtiyor. Yani tam cimri değil yarım cimri🙂
Siz heralde 1000 euro
Tabi 150 euro 2 kişi için iyi bir rakam ben de geçen ay Berlindey dim. Böyle verdikki çok lüks bir Fransız

bir dahakine sen ödersin demesini takmayin, o laf genelde karsidaki gocunmasin mahcup olmasin diye söylenir. Bir dahakini mesela ben "ismarliyorum" diyerek sen ödersin.

Back
X