Otelde mi sevgilimin evinde mi ?

ausgburg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
2.353
1.047
73
34
Arkadaşlar sevgilim yurtdışında yanına gidicem 1 haftalığına. Benim evimde kal diyor otele gereksiz para verme. Bir yandan evdeki halini görürüm iyi olue diyorum. Bir yandan da rahat edebilir miyim emin değilim. Ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar sevgilim yurtdışında yanına gidicem 1 haftalığına. Benim evimde kal diyor otele gereksiz para verme. Bir yandan evdeki halini görürüm iyi olue diyorum. Bir yandan da rahat edebilir miyim emin değilim. Ne tavsiye edersiniz?
Bu eski malum cimri sevgili mi ? O ise çok normal otele para verme demesi

Ben olsam sevgilimin evinde kalırdım. Gerçi mutfak alışverişini size kitleyebilir, önceki konularınızı hatırlıyorum.
Buzdolabındaki kutuların şişelerin üzerine isim yazmaya başlarsa kaçın.

Ben olsam sevgilimin evinde kalırdım. Gerçi mutfak alışverişini size kitleyebilir, önceki konularınızı hatırlıyorum.
Buzdolabındaki kutuların şişelerin üzerine isim yazmaya başlarsa kaçın.
Kaçmaz, evlenir bence.

Başlık mı kötü içim mi fesat 😯
Neden öyle dediniz
Neden sevgilinizin evinde kalmak istemiyorsunuz anlamadım. Neden rahat edemeyesiniz ki hiç mi arkadaşınızın evinde kalmadınız ömrünüz boyunca? Bir farkı yok bence. Sevgilim benim evim dururken yanında rahat edemem diyerek otelde kalsa eski sevgilim olurdu
bilmem daha önce yatılı kalmadım hiç sevgilimin evinde. Aslında arkadaşlarımda da genel olarak kalmam otelde daha rahatım aslıdna

Back
X