- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.341
çok sevindim canım dahada iyi olacak göreceksin evede al çalşıma odasında gördüklerinden ama öğretmene sor hangi materyallerle çalışıyolarsa onlardan alamaya çalış ben öle yapıyorum evi görsen eğitim odası gibiselam kızlar Masumcum gecmiş olsun canım benım arkadastada oldu öyle yag bezesıymıs Allaaha şükür ultrason falan yaptılar cnım ınsaallah öyle bişeydır Allah korusun bızı bende cok korkmustum sestellerımdekı nodulden patolojı ıyı cıktı Allahtan bugun gıdecekmısın doktora aman ıhmal etme canım bızde derste geldık grup bızdede sorun oldu bugun kımse yoktu yasına uygun ögretmenı dedı ben grup yerıne bıreysel verıcem dedı ıyı dedım bende zaten krese gıdıyor dedım daha ıyı olur bıraysel sonucta Nazdemcım annemın hakkını ben hıc ödeyemem ben gıdıyorum oglusa hep o bakıyo kres okul derken Allah razı olsun canım dılını cıkarttırdık bugun masaallah :) bizim dırek konusma egzersızlıgınden basladılar he bu arada bızım ögretmenının bransı işitme engelliler ve zihinsel engellıler ögretmenı ymıs öyle kızlar oglum cok şükür okulada alıstı ben evde neler yapabılırım tecrubelı anneler bana fıkır verın
selam kızlar nazdencimcim beni rüyanda görmüşsün kötü bişeymi olucak acabaallah hayır etsin diyelim ben bugün aile kadın merkezini aradım telde kadına söyledim ağrım var ve elimle sert fındık büyüklüğünde bişeyler geliyo dedim adet dönemi yakınmı dedi yakın dedim ben adet bitince gelin dedi meme röntgeni çekiyorlarmış ya adet sonrası daha güzel sonuç alınıyormuş haftaya gidicem artık umarım bişey çıkmaz kızlar annemde diyo ağrı varsa korkma diyo kötü bişey olsa ağrı yapmazmış sinsice ilerlermiş hayırlısı artık...nazden o bateriye kafan nasıl dayanacak geçen gün bizde a 1001 den bi oyuncak aldık almaz olsaydım hiç susmuyo yanından geçsen oyuncak ötüyo kafam şişiyo bütün gün..kızıldeniz nazdeme katılıyorum canım öğretmene sor evde neler çalışalım de onların oynadığı çoğu şey oyuncakçılarda var zaten alırsın sende özel eğitim yaparsın evde :)
sağolun kızlar evet masumcum cektır mamografını dogrusu her yıl cektırın dıyolar ama işte ınsan boşluyo ama sen cektır canım ıcın rahatlar nazdmecım sen nasılsın ıyımısın bızım bıreyselde konusma egzersızlerı yapıyolar ben zaten kapıda beklıyorum oyuncak oynamıyolar orda ufleme dıl cıkarma aa bb falan dedırtıyo grupta bugun kımse yoktu cocuk bıreysel gıbı verdı ögretmenı bu gecırmelı yapboz falan oynadılar öyle kızlar yaa nesse bakam artıkın sızın kafanızıda agrıtıyom gıbıme gelıyo ama ben bu egıtım ısınde cok heyecanlanıyom sizleri öptüm canlarım görüşürük masumcum inş. kötü bişey cıkmaz canım ıcını ferah tut
sağolun kızlar evet masumcum cektır mamografını dogrusu her yıl cektırın dıyolar ama işte ınsan boşluyo ama sen cektır canım ıcın rahatlar nazdmecım sen nasılsın ıyımısın bızım bıreyselde konusma egzersızlerı yapıyolar ben zaten kapıda beklıyorum oyuncak oynamıyolar orda ufleme dıl cıkarma aa bb falan dedırtıyo grupta bugun kımse yoktu cocuk bıreysel gıbı verdı ögretmenı bu gecırmelı yapboz falan oynadılar öyle kızlar yaa nesse bakam artıkın sızın kafanızıda agrıtıyom gıbıme gelıyo ama ben bu egıtım ısınde cok heyecanlanıyom sizleri öptüm canlarım görüşürük masumcum inş. kötü bişey cıkmaz canım ıcını ferah tut
ya akşam girmedinya heralde ondan gördüm rüyamda yok canım bende annene katılıyorum öbür türlü olsa sinsilik yapar ben burdayım demez ama tabiki yinede görün çok iyi olur
bateri aman allahım ikisi birden saldırıyolar ne gürültü anlatamam bide kendi gürültüleri kavga ediyolar sen çek elini diye birbirlerinin elini itiyolar allahım allahım güleyimmi ağlıyammı a 101 deki şu trafik araç sesleri çıkaranmı bende ondan almıştım susmuyoda susmuyo bazen saklıyorum bide vırvırvır telefon çalıyor diyen var bayılıcam
tesekkurler kızlar yaa deyip ben bı baslarmısım :) ben gerıde gelıyom bılıyonuz daha yenıyız özel egıtım merkezınde benı görecen ordan oraya dıger anneler bana bakıyo böyle saskın saskın NAZDEMcim senın dedıgın gıbı elişi falan yapılar kapıda bekleyen bı ben varım bide merkezde acun dıye cı cocuk var otizmli cok tatlı ya kız gıbı benim oğluş dersteyken bu cıktı yukarı ben oglanı bıraktım acunla oynuyom :d normaldede cocukları cok severım zaten yarında ders var sonra ben gene bilecige gıdecem daha tayın sonuclanmadı böyle gıdıp gelecem artıkın Allah baska dert vermesın kızlar dımı bizdede leptop var anam kafamı agrıttı Allahtan pili bitti almıyom legolarla yazı tahtalarınla oynuyoruz
kafamızı niye şişiriyosun bakıyım senaşk olsun ne istersen sor canım biz nazdemle engin tecrübelerimizle cevaplarız
evet canım trafik araç sesleri kaldırdım vallahi artık sakladım kafam kaldırmıyo sanada allah sabır versin canım benim yakın otursaydık keşke yardımcı olurdum bende sana
iyi olmaya çalışıyorum canım a..... hasta yine bronşit olmuş bugün dr gittik film çekildi bisürü ilaç yazdı hastanede hava vericez rahatlasın dedi ama o aletten eve almıştık biz hastanede durduramam ama siz ilaçları yazın ben evde uygularım dedim öğlenden beri verdim hala öksürüyor ama nihayet uyudu artık dayanamadı uykusuzluğa ilaç içirmekte sorun hemen kusuyor bende aç karnına veriyorum banyoda kusarda bari oraya kussun diye öle işte yoruldum
teşekkür ederim canım yaa valla çok kötü geçen ayda biliyosun hastalanmıştı ilerlemesin diye başlamıştık antibiyotiğe geçmişti ama yine bikaç gündür başladı bu sefer buharlı ilaç veriyorum film çekilirkende kıpır kıpır durmadı 2 kere çekti kız yine biraz oldu işte dr beğenmeseydi bi daha çekecekti hala öksürüyor karnı tokkende açkende kusuyor bişey farketmiyor dr söledim böle oluyor bende açken verip ardından yediriyorum dedim bişey demedi günde 6 kere hava vericem 1antibiyotik 3 tanede başka ilaç var sizede geçmiş olsun ağlamaya başladı bilecanım çok geçmiş olsun bizim bukadar vahim değil ciğer filmi mi çektiler kıyamam ben ona ilaçları aç karnına vermesen iyi olur bir yudum ekmek ver ağzına o bile kafiymiş doktor bana öyle demişti kıyamam ona ben..benim oğlumda öksürüyor güm güm korktum şimdi üst komşum çocuk doktoru benim ona çıkarttım baktı evde ilaçlarımız vardı onları için şimdilik dedi antibiyotikte vardı yedekte onada başladım
teşekkür ederim canım yaa valla çok kötü geçen ayda biliyosun hastalanmıştı ilerlemesin diye başlamıştık antibiyotiğe geçmişti ama yine bikaç gündür başladı bu sefer buharlı ilaç veriyorum film çekilirkende kıpır kıpır durmadı 2 kere çekti kız yine biraz oldu işte dr beğenmeseydi bi daha çekecekti hala öksürüyor karnı tokkende açkende kusuyor bişey farketmiyor dr söledim böle oluyor bende açken verip ardından yediriyorum dedim bişey demedi günde 6 kere hava vericem 1antibiyotik 3 tanede başka ilaç var sizede geçmiş olsun ağlamaya başladı bile
valla sorma yaa derdinide anlatamıyor sabah pek yemek istemedi neyseki dr gelince çorbaya hayır demedi akşamda muhallebi seviyor yedi ama uykuda öksürük başlayınca ne muhallebi ne balgam bişey kalmadı içinde yatak yorgan iyice bi boşalttı sorma yaa yemeyince sinir oluyorum hemen gözleri çöktü bile yavrumunay canım benim yazık onlar hiç hasta olmasalr keşke ya aslında kusması da iyi oluyor bir yandan balgam intahap da çıkıyo yemek yemeyincede deliriyor insan aç kalıyor diye çorba seviyora çorba içir ılık muahallebi falan puding seviyorsa pişir biraz sıcakken içir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?