- 18 Kasım 2007
- 2.264
- 137
- 363
- 40
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.361
teşekkür ederim canım aynen bizede ondan verdi geçen sene makineyi eve aldık lazım olur diye iyiki almışız keşke lazım olmasaydı ama oldu çok yükseldi ateşi bu sabaha karşı yine götürdük 39 olunca çünkü antibiyotiği içmeyi reddediyor acımsı bi tat bırakıyor boğazda denedim dünki dr zinnat verdi ve hava vermeyi kestirdi allahım anlamıyorum yaa biri ver diyo öbürü kes diyor bu akşamda 38.5tu ateşi calpol verdim 37.8 az öncede 37.2oldu ama öksürük bitiriyor uyuyamıyor çocuk napıcaz bilmiyorum öksürüğü kesmek doğru değil diye biliyorum içindekileri atsın diye ama bu kadarıda iyi değil yaacok cok gecmiş olsun kızlar havalar cok kötü valla soguk canım igne falan vermedı daha etkılı oluyo bende hava verıyodum ıcıne ventolın pulmıcort atıyordum hastanedede böyle yaptırıyolar doktorlar gecmiş olsun cokkk kıyamam ya cocuklar hasta oldumu hersey duruyo sankı cok gecmiş olsun ıkınızıde bebişler grıp sorma zaten o tam bı salgınbizim oglan iyi Allaha şükür saclarını kestırmısler dedesı 2 numara tutmuslar bende üzüldüm bıraz< babiş bana kızıyo hem cocugunla ılgınenıyoz hem azar işitiyoz napalım uzar zaten hemen ögretmenlerınıde alıstı hersey yolunda cok şükür tekrar tekrar gecmiş olsun kızlar Allah baska dert vermesin
öksürüklü ve ateşli bir geceden merhaba nazdencim çok hastayız oğlumda bende öyleki öksürürken kusmaya başladık ciğerlerimiz dökülüyo sanki...canım benim maşallah ona taklitte yaparmış ne kadar güzel sen sizin adınıza uyarla tabii doğrusu bu ama çok tatlı söylemiş...benim oğlumda 100 e kadar saymayı öğrendi aslında çoktan beri sayıyordu ama takılıyordu şimdi eksiksiz sayıyo ingilizce günaydın demeyi adını söylemeyi öğrenmiş anaokulunda,kırmızı ışıkta beklenir anne geçmek çok tehlikelidir yeşil ışıkta karşıya geçilir değilmi anne diyo evet anneciğim diyorum oda evet anne haklısın sen büyüksün anneciğim diyo bana çok kibar çok
çok teşekkürlerr canımm paylaştığın için
selam kızlar çokmasumcum nasıl oldunuz düzeldinizmi bizim küçük bey ateşi yok artık çok şükür hala öksürüyor ama en azından tıkanıklığı geçti balgam sökebiliyor gece rahat uyudu sayılır annem beni ekti ve gelmedi ama arkadaşlar saolsun biri bugün geldi bi kuaföre gittim azcık kendime geldim yarında dostum can arkadaşım gelecek ben arkadaşlarla buluşmaya gidicem saolsunlar onlarda olmasa kafayı yememek mümkün değil şimdide minişim ateşlendi öksürük var diye götürdüm sabahtan ama ateş yoktu az önce baktım vardı aaay bana bişeyler oluyor bayılıcam
oğlum iyi maşallah öksürük biraz var ama onada razıyım ateş çok kötü çünkü benimde çok buağazlarım ağrıyo midem bulanıyo öksürürken..benim anneminde teyzesi vefat etti kaç gündür orda gelmedi bize bende ona küstümyakın olsak keşke bende bakardım çocujlara ne olacakki insan bunalıyor gerçekten kaşımı bıyığımı kendim almaya başladım evde saçımı zaten kendim boyuyorum ne zamandır kestirmek istiyorum vakit bulamıyorum herşey koştüra koştura yapıyorum çocuk okuldayken ev işi yemek saatle yarışıyorum resmen çok zor allah yardımcımız olsun..küçüğede büyükten geçmiştir canım yaa dikkat et ona hemen ilaca başla antibiyotik delisi oluyoruz kışın
bugün karnemizi aldıkşaka tabiiki karne değilde gelişim raporu hazırlmışlar hepsi güzel sadece kalem tutma makas faaliyeti gerektiren çalışmalarda desteklenmesi gerekiyor demiş öğretmenimiz, onun dışında sosyal,konuşmayı çok seven işbirliği yapan temizlik kurallarına uyar demiş sevgisini öğretmenine ve arkadaşarına sıkça belli eder demiş atatürk konulu etkinliklerde çok başarılıymış böyle işte kızlar
oh iyi sevindim senden hiç ses çıkmadı bu akşamda küçüğü götürdük geniz akıntısı nedeniyle öksürüyormuş antibiyotik verdi ama ateş olursa başlıycaz
başınız saolsun canım valla bende çok pis küstüm arkadaşlarım olmasa napardım bilmem bu arada sorucam unutuyorum ne boya kullanıyorsun numarası kaç bende bikaç seneye kadar kendim boyuyordum ama röfle olunca mecbur gidiyorum ama diplerim istediğim gibi olmuyor valla sorma yaa her işimiz koşturmacayla yoksa yetişemiyorum bende bazen mağaza geziyim diyorum sanki atlı kovalıyor ne oluyoruz yaa diyorum bi yavaşla ama alışmışım yine aynıyım
olsun canım oda karne maaşallah başarılarının devamını dilerim
ben 1 yıldır falan kendim boyuyorum canım röfle yaptırıyorum senede 2 kere falan dipler uazyınca nevacolorun bal köpüğünü alıyorum kuaför tanıdığım var o önermişiti bana bu markayı çabuk akmıyo hemde ucuz yani
boya oturunca yine röfle gibi oluyo şu anda saçım bal köpüğüne boyalı mesala diplerim yine uzadı ama röfle gibi duruyo boyamıycam bir iki ay sonra boyarım artık..mağaza gezmeyi unuttum artık oğlum okuldyken yol boynca 2,3 mağaza var oralara takılıyorum şimdi :)
sağol canım darısı a..a paşaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?