Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bu konuda çok dikkatliyimdir mesela asla kişisel hesabıma tanımadığım erkek kabul etmem çok yakinlarim vardır çok az kişi erkek sayısı da azdır profil fotom olmaz nick im bile isim soy isimli değildir lakabimdir priw gibi sık sık foto da atmamadam gözüne bakiyordur ya da birine gozunu atacaktir, selfie modunda cikmissindir
ben de simit falan yediysem telefon kamerasindan disime bakarim.
malesef gunumuzde herkesin elinde her an telefon var - herkes internette yayin yapiyor ne kadar istemesen de denk gelebilirsin - bu kadar sinirlenmeye gerek yok
dekolte dedigin sonucta secip begendigin - disarida giyindigin bir elbise. oyle ya da boyle insanlarin kadrajina girmen cok olasi.
bir kere havaalaninda pasaport kontrolde o zamanki sevgilim, simdiki esime eslik ediyordum, mıç mıç veda modundayiz. onumuzdeki kadin acti telefonu "arkadaslar bu ne kalabalik, su an sabihada igne yere dusmuyor su kuyruga bakin" diye hepimizi cekti, koca kafasinin tam arkasinda ben varim. uzun uzun bir suru story cekti , bir de tanimjyroum fenomendir falan biri görür havalimanda elin adamiyla, bosu bosuna sacmalik yani.
gicik oldum kadina. o kuytuktaki herkes sizin kadrajiniza girmek zorunda degil. o gunden beri gicigim sokakta yururken - insan icinde videosunu gordugum fenomenlere vs.
sizi anliyorum, ama malesef bu cagin da olayi bu. kimse sizi kameraya kaydetmese bile yanlislikla cam kapiya carpsaniz kamerayi izleyenler cekip instaya atarlar. ya da gerici bir sosyal medya kanalinin "su sehrin haline bak, su kadinlardaki ciplakliga bak" videosu yayinlanip tonla kufur yiyebilirsiniz, ya da elije mikrofon alan biri soru sorar "ilgilenmiyorum" dersin, birilerine komik gelir caps yapar, gif yapar videonu her yerde gorursun, indirimden urun alirken kavga edersin siccin filminde basrol verirler:)
yani bu devirde onun teleofnunda varim bunun telefonunda varim olayi - ne kadar sinir de bozsa kavga etmeye degmez.
kotu niyetli biri bile olsa (ki gozu sismis adamin belki damlalidir flu goruyordur. gunahini almak istemem) sizij o gun bulustugunuz arkadasiniz resminizi kendi herkese acik sosyal medyasina atinca abazanin biri kaydedip dekoltenize zoom girip 31 anilarinda kullanmak uzere telefonunda saklayabilir.
malesef devir boyle bir devir.
Yok video uzun değildi kısaydı ben hemen fark ettim Allah'tan ama dediğim gibi kadrajda bir anlık sadece kendimi gördüm ama video amblemi var ya kırmızı tuş ona basmamisti yani videoya çekmiyordu fotoya çekiyordu şimdi şimdi detayları hatırlıyorumhanımlar ön kameradan dişe bakmak normal de adam uzun uzun kayıt almış. niye kayıt alır bir insan yüzünde bir şeye bakacaksa?
Olabilir umarım da öyledirGözünde sıkıntı varsa muhtemelen gözüne ön kameradan bakmak isterken siz de kameraya girmişsinizdir. Bir tek yerinden kalkıp ön tarafa gitmesi tuhaf geldi bana ama siz fark ettiğimi anladı diyorsunuz ya, belki o da çekinip gitmiştir.
iste sen atmazsin o gun bulustugun kankan atarAy ben bu konuda çok dikkatliyimdir mesela asla kişisel hesabıma tanımadığım erkek kabul etmem profil foton olmaz nick im bike isim soy isimli değildir lakabimdir priw gibi sık sık foto da atmam
Herkese açık hesapların zaten full fake dolayısıyla bu amca da özellikle öne geçince beni huzursuz etti .. Teşekkür ediyorum
Ay evet eğer günahını aldıysam inşallah hakkını helal eder bana ama aşırı stres oldum ve üzüldüm kendimden büyüklere normalde öyle davranmam ama bu ülke beni temkinli olmaya itiyor Allah'ın izniyle ehliyet işini bi halletsem de kurtulsam toplu taşımadan vallahi rahatlayacagimiste sen atmazsin o gun bulustugun kankan atar
artik herkesin elinde kamera herkes paparazi.
kapali bir arkadasim var, ankarada onunla kadinlar havuzuna gitmistik rahat rahat yuzmek icin. adi ustunde kadinlar havuzu, o da rahatca mayosunu giydi, yuzuyor, gunesleniyor. sonra farkettik ki kadinlar selfie cekiyor, arkadaslar birbirini cekiyor, birj atlarken video cekiyor...yani kim bilir nerede paylasacaksin senin videona ip kadar bikinimle ben niye gireyim, tesetturlu bir kadin neden girsin?
tüm tadimiz kacti.
ben de nefret ediyorum ama herkesle kavga edemezsin. velev ki kavga ettin, 3. bir kisi sizi kameraya ceker aksam kendiji show haber whatsapp ihbar hattinda bulursun
adama da üzüldüm. eger oyle bir niyeti yoksa cok agrina gitmistir, senin gibi o da uyuyamamistir bu gece![]()
iste sen atmazsin o gun bulustugun kankan atar
artik herkesin elinde kamera herkes paparazi.
kapali bir arkadasim var, ankarada onunla kadinlar havuzuna gitmistik rahat rahat yuzmek icin. adi ustunde kadinlar havuzu, o da rahatca mayosunu giydi, yuzuyor, gunesleniyor. sonra farkettik ki kadinlar selfie cekiyor, arkadaslar birbirini cekiyor, birj atlarken video cekiyor...yani kim bilir nerede paylasacaksin senin videona ip kadar bikinimle ben niye gireyim, tesetturlu bir kadin neden girsin?
tüm tadimiz kacti.
ben de nefret ediyorum ama herkesle kavga edemezsin. velev ki kavga ettin, 3. bir kisi sizi kameraya ceker aksam kendiji show haber whatsapp ihbar hattinda bulursun
adama da üzüldüm. eger oyle bir niyeti yoksa cok agrina gitmistir, senin gibi o da uyuyamamistir bu gece![]()
Teşekkür ederimHiç de rezil olmadın. Çok iyi yapmışsın. Kendini korumak adına aksiyon alman gayet normal.
Vallahi cok iyi yapmissin. Helal olsun sanaBugün otobüse binmiş çarşıya gidiyordum. Daha sonra önüme yaşlı ve gözü yaralı ( şiş) bir adam oturdu. Ben kulaklık takmış müzik dinliyordum. Daha sonra bu adam telefonunu çıkardı ben o zamana kadar müziğe dalmıştım sonra kafamı bir çevirdim ki telefonun kadrajinda saniyelik kendimi gördüm. Sonra adam kadrajdan benim kendimi gordugumu anladı hızlıca kendine çevirdi telefonun ekranını yakinlastirdi ve gözüne bakmaya başladı
Sonra tabi bende huylandim. Bir sinir bastı acaba benimi cekti diye. Üstümde de hafif dekoliteli bir kıyafet vardı bundan dolayı da iyice iskillendim
Sonra adama dik dik bakmaya başladım adamın sırtı bana dönüktü tabi önümde oturuyor
Sonra kalkıp yer degistirdi otobüsün önüne gitti oturdu ama benim içime kurt düştü bir kere dayanamadım kalktım arkasından
Telefonunu açar mısın amca bakmak istiyorum dedim galerini de aç dedim sinirli ve sertçe adam da benim huylandigimi fark etmişti zaten tabi dedi hemen açtı gösterdi bir video ve fotoğraf ikisinde de adam gözünü çekmiş ama benim sinirim geçmedi ( bu arada adam kalkarken galerisini gördüm video ve fotoraf vardı az önce cekilmis bu da beni iskillendirdi video da ben mi varım diye düşündüm) adamın şüpheli haraketlerinden yine de bir yandan yanlış mı anladım dedim
Neyse kontrol ettim iyice videoya da sonuna kadar baktım rahatladım yerime geçtim oturdum bu sefer de amca bana laf attı
Kalbinizi değiştirin ben öyle şey yapmam vs. dedi
Bende ben sizi kişisel olarak tanımam etmem kadrajda kendimi gördüm ve bunu kontrol etmek zorundaydım önümde alenen bir toplu taşıma da video kaydı almaniz doğru değil felan dedim millet döndü bize bakıyor tabi sonra duragimda indim
Şimdi de yanlış mı yaptım kendimi Rezil mi ettim adamın günahını mi aldım yoksa haklı mıydım karar veremiyorum? Düşüncelerinizi merak ettim
Teşekkür ederim umarım yoktur varsa da ders olmuştur umarim kiVallahi cok iyi yapmissin. Helal olsun sanazamaninda toplu tasimada yasadigim seyler aklima geldi resmen.
Adamin boyle bir niyeti varsa da bir sure cesaret edemez kesin.
Yorumunuz için teşekkürler fakat amca bey bana bakmadı telefonun kadrajinda kendimi gördüm ve bunu üzerine fark edince şüpheli hareketleri tuzu biberi oldu . Tüm sinirime rağmen yine de dibine kadar gittim ve kibarca sadece ikimizi muhattap alarak açmasını rica ettim hiç olay yapmadım olası risklerin farkında olduğum için ama kontrol etmekte zorundaydım sonucta özellikle toplu taşımalarda neler olduğunu biliyoruz ki toplu taşımalarda hiç iyi anılarımda yoktur dolayısıyla evet bir genç kız olarak temkinliyim ve kendimi doğal olarak önemsiyorum niçin onemsemeyeyim ? Enini sonunu düşünmeden davranmam tabi ki videoyubda gördükten sonra da amcaya durumu mantıklı ve sakin bir şekilde izah ettim doğru şeyi yaptığımı düşünüyorum çünkü emin olmasam şüphe duyup kendime kizacaktim hepimizi birazcık dikkatli olmalıyız anlayış tek taraflı olamazBabam boyle alingan birine denk gelip utandirilir diye odum kopuyor, cidden, babami oldurur yani boyle bir utanc.
Eminseniz amenna ama emin olmadiginizda su yaslilarin üzerine gitmeyin, biri cikar kalp krizi gecirir sonra ayikla pirincin tasini, cek dur vicdan azabini.
Gecende instada bi kadin parka cocugunu goturmus, parkin yanindada çardaklı yesil alan varmis, bir surude cardak, bi tane amca cocuk parkina donuk oturuyor diye olay cikarmis bunu anlatıyordu, insanlarin kendini bu kadar onemsemesini cidden anlayamiyorum.
Bakin taciz edilmek baska sey bana dogru dondu, bana bakti gibi anlik seylerle insanlar tacizci diye rahatca itham etmek baska birsey. O nuansi duzgun ayarlayamazsaniz sucsuz gunahsiz insanlari linc ettirirsiniz. Ayrica bazi erkekler sapik diye iyi erkeklerin bi gunahi yok, bazi erkekler sapik diye nasil onu yetistiren analar diye lafa girmiyorsak, sadece hemcinsi sapik diye baska erkekleride itham altinda bu kadar rahat birakamayiz.
Sınır en iyisidir, tacize ugrarsaniz tabiki her turlu deliligi yapmaktan geri durmayin.
Yok su onemseme kismi size ozel degildi anlattigim park hikayesindeki kadinaydi.Yorumunuz için teşekkürler fakat amca bey bana bakmadı telefonun kadrajinda kendimi gördüm ve bunu üzerine fark edince şüpheli hareketleri tuzu biberi oldu . Tüm sinirime rağmen yine de dibine kadar gittim ve kibarca sadece ikimizi muhattap alarak açmasını rica ettim hiç olay yapmadım olası risklerin farkında olduğum için ama kontrol etmekte zorundaydım sonuca özellikle toplu taşımalarda neler olduğunu biliyoruz ki toplu taşımalarda hiç iyi anılarında yoktur dolayısıyla evet bir genç kız olarak temkinliyim ve kendimi doğal olarak önemsiyorum niçin onemsemeyeyim ? Enini sonunu düşünmeden davranmam tabi ki videoa gördükten sonra da amcaya durumu mantıklı ve sakin bir şekilde izah ettim
Önünde oturan amca ön kamerayı açıp seni niye ve nasıl çeksin çekebilmesi için telefonu kaydırması lazım ya hani e sende görürsün herhalde çektiğini.Yok video uzun değildi kısaydı ben hemen fark ettim Allah'tan ama dediğim gibi kadrajda bir anlık sadece kendimi gördüm ama video amblemi var ya kırmızı tuş ona basmamisti yani videoya çekmiyordu fotoya çekiyordu şimdi şimdi detayları hatırlıyorum
Sosyal anksiyete ondan korkuyorTelefonunu açar mısın amca bakmak istiyorum dedim
Video var . Videoyu ben fark etmeden çekmiş olabileceğini düşündüm . Galeride amca öne geçerken gördüm video ve resmi . Ama kadrajda kendimi fark ettiğimde video modunda değil foto modundaydi kamera. Dolayısıyla ben fark etmeden mi çekti acaba diye düşündüm. Birde kadrajda kendimi gördüğümde sadece ben vardım yani bildiğim tek ben baya çevirmişti ki benim fark ettiğini anlayınca telefonu gözüne öyle yaklaştırdı sonra yer degisti doğal olarak iskillendimÖnünde oturan amca ön kamerayı açıp seni niye ve nasıl çeksin çekebilmesi için telefonu kaydırması lazım ya hani e sende görürsün herhalde çektiğini.
Video kısaydı ama videoya çekmedi diyorsun
Fotoğraf desem dediğim gibi anlardın diye düşünüyorum.
Ben de ön kamerayı açıp yüzümde gözümde bişey var mı diye bakıyorum arkamda oturanı da hiç düşünmüyorum açıkçası çünkü amacım onu çekmek falan değil.
Anlık gelişen şeyler bunlar.
Bi kaç mesajın çelişkili galeride 1 resim 1 video vardı diyosun, videoya almadı diyosun gidip bakmışsın zaten olanlar varmış silinen bişey yada 3. Bir resim video da yok
O zaman ?
Valla sinirlendim bir anda gitsem ayrı dert gitmesem kendimi biliyorum kuruntu yapacağım kesin o yüzden kendime saçma sapan dert edeceğime sorayim amcaya dedim ddndndmdmSosyal anksiyete ondan korkuyor![]()
Aynen öyle evet çok teşekkür ederim. Toplu tasimalar da insanlar daha çok tetikte oluyor ve yanlış anlaşılmaya daha müsait bir alan açıkçası hani bir başka mekanda olsa belki bu akdar tedirgin olmam ama toplu tasimalar da hemen hemen her kadının kötü anısı vardır bence .iyi yapmışsınız. başkası olsa çıngar çıkarabilirdi, siz güzellikle konuşmuşsunuz. bir daha otobüste kendini çekmesin o da, kimseyi huzursuz etmemiş olur. biz kadınların her şeye hazırlıklı olmamız, sürekli kendimizi korumamız bekleniyor. öyleyse erkekler de olağan şüpheli oluyor yapacak bir şey yok. bu düzeni biz kurmadık.