Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

en buyuk hayalımdı cocukken araba kullanmak 14 yasında basladım abımle saolsun herseyını öğrettı 16 17 yasında kendım trafıge cıkabılcek kadar cesaretlı ve cıkıyordum da ALLAHA sukurler olsun tek bır kaza gecırmedım ALLAH gecırmeyıde nasip etmesın ınsallah en buyuk tutkum araba sürmek cok sevıyorum arabaya bıneyım kafamı alıp gideyım tüm stresım gider bırtek hamıle kaldıgım dönemlerde kullanamıyorum bende bas dönmesı cok oluyor gerı kalan zamanda en buyuk tutku ile kendınden emın sekılde sürüyorum erkeklerın yolda tacızlerıne ugradıgım oluyor benımle yarıs yapmak isteyenler oluyor kafam yerındeyse derslerını verıyorum yarıs isteyenıde paşa paşa yenıyorum saolsun abım o olmasa kım öğretırdı ehlıyetımı de 18 ine girer girmez aldım :) yakında halk otobüsü sürecem

ağaç yaş iken eğilir demişler, biz de kalaslaştığımız yaşta eğilmeye çalışıyoruz, inşallah başarırız.

Gayet gusel araba kullanıyorm bıraz hızlı ılk zamanlarr 2-3 defa carptım şimdi prof. oldum ama tek hayalim TIR kullanmakkk inş. gercekleşirr

vallahi eşimin dediğine göre minübüs kullanmak araba kullanmaktan daha kolaymış :)

desene arabada ustalaşınca bir minibüs hattında iş bulabilirim

bazen düşüyorum da ilk günler aynaları kontrol etmekten bile acizdim, insan kendindeki gelişimlerle gurur duyuyor valla

fakat şu taksi ve dolmuşlardan beter sorun motorsikletliler sanırım, her an her yerdeler:84:

ah kızlar, kafaya koydum artık valla erkekler bilir bu işi zaten dolmuşlarda şoförün vites harketlerini falan takip ediyorum alışmışım, kötü örnek oluyorlar bana

ayy sen aynı bana benziyosun sadece dolmuş mu kimin arabasına binsem gözetimim altında nerelerde hata yapıyolar şak diye anlıyorum :):) ama kırılmasınlar diye söylemiyorum.motosikletlilere bende sinir oluyorum trafikte en ummadık yerden çıkarlar birde uyuz uyuz giderler...

hehee, di mi ama, napiim eskiden bilmezken sorun yoktu, şimdi ustalaşıyoruz ya biz de en azından kimin arabasına daha güvenle binerim biliyorum valla artık

ah bir de hani cam açık olduğunda özellikle birden sol omzumda bir karartı gibi belirmezler mi kaskın içinden ne oldukları da belli olmuyor, allahtan tinercilerden vb korkuma zaten cam açma taraftarı değilim pek:18:

ay sakın sen benim arabama binme o zaman

ayy bende ılk ufak kazamı anlatıım barı
benım arabam yok ama esım cok yogun oldunda benım ısım varsa verıo saolsun
kızımı dr.goturucem esımınde ısı var arbayı verdı bende yanıma kuzenımı aldım
hastaneye gıdıoruz bırazda hızlıydım ogun nedense kendı kendıme bı havlara gırdım dıreksıyona gecınce:1e7:
kuzenımde muzık actı ben normalde acmam dıkkatım dagılıo dıe
grup 84 'bu aksam ölemedım....'
neyse hastanenın onundeyız dar bı yol karsıdan araba gelıo kenarda da 2tane adam yuruo ve ben hıcc yavaslamıorum
dusundum sımdı frene basmazsam carparım dıorum ama frene basmıorum veeee
adamın hafıfı ayagını ezıp koluna carpıorum frene bastım ama cok gec
tabı hemen ındım nooldu dıorum bıse var mı kolunu sıyırmıs ayna bıraz ama ben ayagından korktum
hemen hastaneye gırelım fılm cektırelım dıorum adam allahtan ıyı cıktı onemlı deıl dedı bıse yok sadece sıyırdı dedı
ama ben yalvarıorum fılm cektırelım dıe yok dedı hakkını helal ettı gıttı
tabı ben esıme hala anlatmadım bunu ogunden berı cok tedırgınım ama esım kullanırken bıle
kenarda yuruen bırını gorunce telaslanıorum carpıcak dıe
rabbım canımızıda malımızıda korusun

Ben canlı görünce panik oluyorum yani kedi, köpek, insan. Çok yavaşlıyorum diye kızıyordum kendime ama çarpmaktan iyi sanırım:18: Ben de radyo açmıyorum bu arada

Radyo açamıyorum ben de dikkatim dağılıyor. Ama çok seviyorum araba kullanmayı :) Daha yolun başında olsam da...

Ben canlı görünce panik oluyorum yani kedi, köpek, insan. Çok yavaşlıyorum diye kızıyordum kendime ama çarpmaktan iyi sanırım:18: Ben de radyo açmıyorum bu arada
bencede yavaslamak en ıyısı

Radyo açamıyorum ben de dikkatim dağılıyor. Ama çok seviyorum araba kullanmayı :) Daha yolun başında olsam da...

gercekten cok guzel bı duygu dıreksıyona gecmek ama dıkkat sart

radyo da açmıyorum fazla muhabbet de etmiyorum yavaş gitmiyorsam

kızlar bu arada arkaya bakarak park etme zor geliyor bana aynadan daha rahat ama arkaya bak diyorlar, off, o zaman da sol arkayı göremiyorum diye stres oluyorum.:84:

en son 19.10.2010 tarihinde yazmışım buraya =)
O günden bu güne hiiiiç birşey değişmedi. Hatta arabayı kullanmaya yeltenmedim bile
İstek var ama ne bileyim hala çok korkuyorum hatta eşim kullanırken bile aman yavaş sür demekten kendimi alamıyorum =)

ben de çok karışırdım araba kullanırken benimkine, ama artık kendim de trafikte kullanabildiğimi görünce rahatladım valla, sağ koltuğun keyfini çıkarıyorum artık:)

bilmiyorum önceki girişimlerinizi ancak bir tandığınızdan ya da netten tavsiye aldığınız bir hocadan ders almanızı öneririm. planlı programlı ders yapan hocalar, kurslar çok işe yarıyor, her gün farklı bir şey çalışıyorsunuz ve inanılmayacak kadar kısa sürede, araca, yollara hakim oluyorsunuz. yani ben olabildimse herkes olur bence:)))

en gıcık olduğum kadın sürücülerin dönüşlerde yolu geniş almayıp yolu mal gibi kapatması. karşıdan gelen dönemez sayesinde ama bakar mal mal..........kızlar kabul edelim ki kadınların çoğu bu konuda çok kötü .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…