Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

Alsef canım maşallah sana ben de senin gibi mnuelde direttim eşime o otomatik alalım diye ısrar etti ama ben de azimle manuel istedim,kaderimin eşi gbi benim eşim kendi usta şöför haliyle beni beğenmiyor e bende acemiyim yani beni kendi ile bir tutuyor şevk meselesi bi kırıldı mı bir daha yerine gelmesi zor maaleseff..

bende annemlere,markete gidip geliyorum tek başıma ..
ama ben alındı mı tam alınanlardanım ve şevkim gidiyo ..

özel ders muhabbetini sordum yorgun savascıya ama sende diyosun ki şevki kırarlar ben benim özel derse ihtiyacım olmadığını biliyorum ama bir de özel ders denemek istiyorum ..

canım 2 saat önce aldık hayırlısıyla,, henüz arabayı netten gördük fakat aldık 100de 90
pazartesi kapımda görücem kısmetse
hatta ilanı kaldırdık ama hemen kalkmıyor sanırım ilan,,
umarım sorun yaşamayız,,
yarım otomatik hiç düşünmediğim bir araç oldu ama eşim bana güven alışacaksın ve rahat konforlu diyor bakalım ona güveniyorum,,
çokta arabandan anlamadığım için
canım modelini sormuşsun 2009 fiat fiorino hayılrısı bakalım umarım alışırım dizel olmasıda avantaj diye düşünüyorum...

allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin hepimize,,

ben özel ders almadan çıkamam gibi geliyor çok karamsarım sanırım
birbirimizi gaza getirelim arkadaşlar yoksa çıkacağım yok biraz gaza gelmeye başladım sayenizde..

ben özel ders almadan çıkamam gibi geliyor çok karamsarım sanırım
birbirimizi gaza getirelim arkadaşlar yoksa çıkacağım yok biraz gaza gelmeye başladım sayenizde..

canım hayırlı olsun arabanızz:)

bencede birbirimizi gaza gerilelim alsefe attım mail adresimi ben :))) onun bizi gaza getireceğini umuyorum

bencede birbirimizi gaza gerilelim alsefe attım mail adresimi ben :))) onun bizi gaza getireceğini umuyorum

kizlar once biraz calisin kenar kose bir yerde hic daha once kullanmadi iseniz. ben 2 yildir istanbulda direksiyon salliyorum ilk ciktigimda cok korkuyordum ama zamanla alisiyor insan. bir de ikinci el olsa arac iciniz daha rahat eder, illa ki carpilacak cunku o araba. benim bir suru minik kazam var surtme gibi. korkmayin.

ayy bende facemimi yazsam size bol bol gazlaşırız..ayfer arda güler gazlanmak istiyorum

aynen canım çarpılacak çizilecek ama ufak sıyrıklarla kalır inşallah...

yeni arkadaşlar gelmiş, hoş gelmişler.

kazasız, belasız, dikkatli sürüşler herkese. sayımız artsın inşallah. araçlarımıza kavuşalım en kısa zamanda.

Arkadaslar ya üc hafta icinde ikinci kez kaza yaptim.Cok büyük seyler degil ama cok moralim bozldu.araba sürmek cok zevkli sey ama yapamiyorum galiba.Haa bu arada iki yildir arba kullaniyorum.

Arkadaslar ya üc hafta icinde ikinci kez kaza yaptim.Cok büyük seyler degil ama cok moralim bozldu.araba sürmek cok zevkli sey ama yapamiyorum galiba.Haa bu arada iki yildir arba kullaniyorum.

canım benim bozma sakın moralini aksine daha da azimle şevkle sürmeye devam et.sakın vazgeçme derim 2 yılına yazık olur yoksa ((

canım senin dediğine aynen katılıyorum ben neler yapmadım ki eşim işe gidince sabah erkenden arabayı alıyorum (o 6.30 da işe gidiyor ben 08.30) yollarda turluyordum,sonra bakkala m arkete,annemlere gitmeye başladım,daha sonra hamile kaldığımı öğrenince eşim sürmeme izin vermedi 2 ay araba kullanmadım 2 aydan son geçen hafta aldım unuttum sanmıştım ama unutulmuyomuş..:)) buna çok sevindim.
benim maalesef tek problemim eşim o beni çok kısıtlıyor ee benimde şevkim kırıldı mı daha kolay kolay yerine gelmez( bide kendisi ile beni kıyaslıyo ben haliyel acemi sayılırım o da usta şöför

yeni arkadaşlar gelmiş, hoş gelmişler.

kazasız, belasız, dikkatli sürüşler herkese. sayımız artsın inşallah. araçlarımıza kavuşalım en kısa zamanda.
hoş bulduk canım,ilk sayfa dışında diğre sayfaları okumadan direk konuya daldım:)

canım ümitsizliğe düşme,,geçmiş olsun,,
araba kullanırken heyecanmı oluyor acaba?yada dikaktsizlikmi yada karşı tarafın dikaktsizliğimi,,
benim başıma gelirse ki inşallah gelmez ama gelirse heyecandan gelir..

bugün arabama kavuştum,,ve ilk defa uzun yıllar sonra direksiyon başına geçtim ,,
eşimin büyük desteğini gördüm, çok sakin bir şeklide kullanmam yönünde beni ikna etti ve trafiğe çıktım
otomatik araba kullanmak çok zevkli vitesle işiniz olmuyor,,tabi benim gibi acemlier için yarında eğitmenle başlıyoruz inşallah, 2 hfta sonra eşim trafiğe yanlız çıkarsın diyor görücez bakalım,,,

hadi bakalım canım hakkında hayırlısı olsun... arabanızda hayırlı olsun:)))
otomatik vites mi arabanız?

merhabalar kızlar bu konuyu daha yeni gördüm nasıl kaçırmışım... benimde 6 yıllık ehliyetim var ama aktif olarak 3 yıldır kullanıyorum lastikleri kaldırıma sürtmakten başka bir kazamda olmadı bu zamana kadar çok şükür

erkekler bu konuda çok taraflı düşünüyorlar bence.

erkek arkadaşımın araba kullanması bana göre net daha kötü çünkü sürekli elinin altında araba yok onun benim gibi.
ama ona sorsan ben berbat kullanıyorum kendisi süper kullanıyor.

erkek yorumlarına pek aldırış etmemek lazım. kadın araba kullanamaz mantığıyla bakıyorlar olaya.

bence deva et çalışmalara bebek doğunca daha çok lazım olur sürekli bir yere gideceğinde eşine muhtaç olmazsın.

doğru söylüyosun tatlım aynen katılıyorum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…