öyle uzakta durma bakiiim, gel paylaş tecrübeleri, hangi konuda sorun yaşıyorsak onu tartışalım, aşalım haydi kızlar
sağolun kızlar ne güzel moral veriyorsunuz bugün çıkmadım bak arabayla öyle arada aşağıya bakıyorum arabaya:)
Arkadaşlar,
ne kadar çok pratik o kadar korkuları aşma ve ilerleme. Direksiyon böyle bir şey ve mümkün olduğu kadar üst üste arada çok gün ara vermeden çıkın, çünkü başlarda insan aralıklı kullanınca hep sil baştan oluyormuş gibi geliyor. Peş peşe pratik olması çok önemli, ama 2 saat ama yarım saat, her gün arabayla az da olsa bir şey yapın, temas edin
Ayrıca aceleniz olduğu zaman bırakın binmeyin ilk başlarda bence, ne kendinizi ne etrafınızdakileri tehliye atın ve de aceleniz olduğu için bir olumsuzluk yaşarsanız sonra hevesiniz kırılır moraliniz bozulur. Ben şöyle diyorum, bu zamana kadar kullanmıyordum, e nasıl gidiyordum, dolmuşla, taksiyle tamam şu anda çok acelem var yine bu şekilde gidebilirim. İleride nasıl olsa her durumda elim ayağım gibi olacak:)
Zamanınızın bol olduğu günler mesela bir yere 12 de gideceksiniz 11 de gidecekmiş gibi çıkın arada gözünüze kestirdiğiniz yollara girin, çıkın keşif yapın, yani o arayı da pratikle değerlendirin. Bana çok faydası oldu bunların.
canım o maalesef bütün erkeklerde var...
ben eşimden bile eski şoförüm.. 1994'ten beri de araba kullanıyorum.. hatta arkadaşlarım çok iyi sürücü olduğumu söylerler.. şehirler arası da gider gelirim..
ama gel gör ki eşim hep eleştirir. arabama her bindiğinde kriz geçirir ve bana da kriz geçirtir. sağdan bir araba gelse, resmen fenalık geçirir:)) sanki onun gözü var, ama benim yok, ben görmüyorum:)))
merhaba kızlar bızd araba aldık ıkıncı el ama ıyı bır araba esım sagolsun ogrenmem ıcın cok ısrarcı yanımada oturuyor 2 ay oldu alalı aam ogretmelerı dahıl topu topu 2 saat kullamamısımdır. gecen gunlerde otobuse geckaldım sabah esımde evde yoktu aldım gıttım ılk deneyımımı yalnız yaptım ısıklarda ve trafıkte ama anladımkı yalnızken daha dıkkatlı oluyorsunuz ben esım varken panık oluyorum oylemı yapsam boylemı yapsam bugunde arabayı carsıya bıraktı sı cıkıcı alıcam ama cıkıs saatlerınde cok kalabalık oluyor nasıl yapıcam bılmıyorum heyecanımı hala yenemedım ben nasıl atıcma bılmıyorum
canım ben de bazen çocuğu okula almaya gidiyorum servisler başka arabalar çok kalabalık bir okul napayım artık onlar gidene kadar biraz bekliyorum sonra geliyorum gülen gülsün acemiyim benmerhaba kızlar bızd araba aldık ıkıncı el ama ıyı bır araba esım sagolsun ogrenmem ıcın cok ısrarcı yanımada oturuyor 2 ay oldu alalı aam ogretmelerı dahıl topu topu 2 saat kullamamısımdır. gecen gunlerde otobuse geckaldım sabah esımde evde yoktu aldım gıttım ılk deneyımımı yalnız yaptım ısıklarda ve trafıkte ama anladımkı yalnızken daha dıkkatlı oluyorsunuz ben esım varken panık oluyorum oylemı yapsam boylemı yapsam bugunde arabayı carsıya bıraktı sı cıkıcı alıcam ama cıkıs saatlerınde cok kalabalık oluyor nasıl yapıcam bılmıyorum heyecanımı hala yenemedım ben nasıl atıcma bılmıyorum
ne kadar anlayışsızlar işte belli yeni öğreniyorsun ki stop ediyor ben de yeşil yanmadan sarı yanar yanmaz gaza basıyorum çünkü millet çok sabırsız ama yanlış aslında. inşallah öğreniriz çok istiyorum ben ya.günaydın herkeze dün arabayı aldım trafıgın tam ortasında ıstop ettırdım ama cabuk topladım arkadan gelen korna seslerıne aldırış etmedim hiç, acaba diyorum cama acemi şöförmü yazsam ne :)
kızlar 2005 den 2008 kadar araba kullandım 2008 arabayı sattık 1 yıl önce tekrar araba aldık ama geçenlerde kullanmaya kalktım faciaydı kendimden korktum ya araba kullanamk bu kadarmı zor dedim halbuki çok güzel kullanıyordum trafikte artık o casaretim yok çok panik oldum sanırım bii daha hiiç kullanamıcam öyle geliyo...off içime dert oldu vallahii
kızlar bende araba kullanabiliyorum herşey çok normal problem yok kullanmada ama cesaretim kalmıyor eskisi gibi bir yanım arabayı çalıştır bas gaza gez toz diyor bir yanım sakın yapma yapamazsın diyor ikilemde kalmış durumdayım((ne yapıcam ben bilemedim aşarmıyım bu durumu acaba.bizim arabamız yok evlenmeden önce babamın arabasını kullanırdım oda hep babamla birlikte ve bana şunu bunu yap demeden kullanırdım.şimdi her tatile gittiğimde cesaret edip kullanmıyorum arabayı ehliyet cüzdanda yatıyor ve sinir oluyorum kendime....tatilimi otobüslerde geçiriyorum :44::44::44::44:
bi kere geçtin mi direksiyonun başınadevamı gelir sakın bırakma arkadaşım :)
inşallah tuğbacımm cesaret etmeye çalışıcam bakalım.Bu arada yoldaki maceraların süpermiş:)) Yanlız benim arabaya sürtüp kaçma bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?