Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

öyle uzakta durma bakiiim, gel paylaş tecrübeleri, hangi konuda sorun yaşıyorsak onu tartışalım, aşalım haydi kızlar

Haklısın...geldim canım geldim..ne güzel paylaşanlar olmuş,okudukça insan kendini görüyo sanki.

Geçtğimiz cumartesi eşim arabamı yıkatmam lazım dedi..seninkide yıkancak dedi..e tamam önlü arkalı gidelim dedim..(yani trafiğe çıkıcam ama öyle çok çok uzak değil hani yıkama yeri)
Oldu sana eskortmu yapıcam diye alaya aldı..boşver yarın yıkatırım seninkinide dedi bu aldı oğlanı burger king'e ordan yıkamaya uğruycak çıktı...Bana geldilerhee öylemi..kızımla onun arkasından çıktık ondan önce yıkamaya verdimmi arabayı ooh ..o burgerde..kızıma dedim ara babanı görünce şok olmasın,bıraktık anahtarı yandaki parka çıktık çekirdek çitliyoruz bankta..Bu bi geldi surat allak bullak şaşkın bi ifade.. Allahım ya insan bir demezmi helal olsun hanım falan..yook taktir yok eleştiri çok...Neyse araba hazırmş cebimi aradı gel diye..yarabbim ben ordan caddeye çıkana kadar trafik polisi gibi kollarını açtı sol tarafı,arkadan gelen arabaları ben çıkıyorum diye durdurdu.bir el kol hareketleri.ölürmüsün öldürürmüsün arkadaş...

Gerçekden sana çok katılıyorum..ard arda yapılan pratikler çok iyi oluyo,daha bir rahatlık güven geliyor insana..mesela şimdi ben dün bugün oturmadım yarın çıkıcam nasipse,yine ilk oturşta hızlı kalp atışlarım olucak biliyorum..o yüzden çok haklısın arabayla günde 10 dak dahi olsa bir bakkal turu bile olsa temas halinde olmak gerekiyo..
Yolları bnde keşif yapıyorum..örnğin kayınvalidemin bir doktor işi vardı geçengün götürürmüsün diye tutturmazmı..çok sıcak falan diye geçiştrdim..çünkü kafamdan bi yol planı yaptım,hadi giderken tamam yolu biliyorumda dönüş nası olcak dı?..pazartesi düştüm yola teftiş ettim geldim o yolu..bi daha derse kıvıramam çünkü..sonra niye kendimi küçük düşüreyim yapamıyor dedirtirmiycem onlara..Destekden çok köstekler çok maalesef etrafda

Doğalarında var demekki..aslında erkekler çok dikkatsiz kullanıyor..ben eşim kullnrken çok geriliyorum ve bir sürü hatasını yakalıyorum uyarıyorum..ama toz kondururmu beyefendi..ooo sana kalsak ona yol ver bunu bekle kaç saatde gideriz diyo..
Seninki yine oturmuş yanına kullanırken canım, benim henüz teşrif etmiyolar..aman bende çok merakdım.

merhaba kızlar bızd araba aldık ıkıncı el ama ıyı bır araba esım sagolsun ogrenmem ıcın cok ısrarcı yanımada oturuyor 2 ay oldu alalı aam ogretmelerı dahıl topu topu 2 saat kullamamısımdır. gecen gunlerde otobuse geckaldım sabah esımde evde yoktu aldım gıttım ılk deneyımımı yalnız yaptım ısıklarda ve trafıkte ama anladımkı yalnızken daha dıkkatlı oluyorsunuz ben esım varken panık oluyorum oylemı yapsam boylemı yapsam bugunde arabayı carsıya bıraktı sı cıkıcı alıcam ama cıkıs saatlerınde cok kalabalık oluyor nasıl yapıcam bılmıyorum heyecanımı hala yenemedım ben nasıl atıcma bılmıyorum

Güle güle kullan canım Allah kazadan beladan korusun hepimizi...Bence sana bravo valla..ilk seferde trafiğe atmışın kendini..daha ne olsun!.Eşleri sorma,alma arabana olsun bitsin

canım cesur olmamız lazım sen daha öncede kullanıyormuşsun ben de birkaç yıl önce denemiştim ondan belki çıkabilyorum yoksa zordu yani. bugün ağır eşyalar vardı elimde bir yere götürmem lazımdı götürdüm Allaha şükür. ama çıkmadan bir saat öncesi falan çok sıkıntı yaşıyorum. yarında gidebileceğim bir yer var aman boşver gitme filan diyorum kendime. çocukla daha zor ben devamlı çocuğu susturuyorum. dikkatim dağılıyor. az önce arabanın camlarını sildim yıkamaya götüremiyorum korkuyorum ordan uzak benzinliğe girmek lazım bilmiyorum hiç kendim gitmedim. ama başkasına muhtaç olmak çok zor. yoksa bugün ağır ağır zorla taşıyacaktım o eşyaları ve bel ağrım tutacaktı belkide.

canım ben de bazen çocuğu okula almaya gidiyorum servisler başka arabalar çok kalabalık bir okul napayım artık onlar gidene kadar biraz bekliyorum sonra geliyorum gülen gülsün acemiyim ben

Arkadaşla alışveriş merkezi,sahil derken bugün bayağ pratik yaptım ama gelin görünki park etme,çıkma benim için tam bir kabus..tutuşturdum anahtarı yandaki arabadan inen delikanlıya''kardeşim rica etsem çıkarırmısınız:26: napıyım diğer arabalara zarar vermkden korkuyorum
Yorgun savaşçıııı duyuyormusun beniii...bir teselli ver

günaydın herkeze dün arabayı aldım trafıgın tam ortasında ıstop ettırdım ama cabuk topladım arkadan gelen korna seslerıne aldırış etmedim hiç, acaba diyorum cama acemi şöförmü yazsam ne :)

bego maşallah ne güzel gezmişsin canım ama haklısın senin çıktığın yer kalabalıktır ondan olmuştur. olsun araba süre süre alışırız inşallah. bir bakmışsın her yere girip çıkıyoruz

ne kadar anlayışsızlar işte belli yeni öğreniyorsun ki stop ediyor ben de yeşil yanmadan sarı yanar yanmaz gaza basıyorum çünkü millet çok sabırsız ama yanlış aslında. inşallah öğreniriz çok istiyorum ben ya.

selam kızlar araba kullanmak manyak bişey :) bende dar yoldan geçerken park halindeki arabaya azcık sürttüm ve kaçtım bu biiiiiiiiiiiirrr :)
sonra bir gün arabayla kuaföre gittim arkama önüme kimse park etmesin die güzel bi yer seçtim aklımca ama kuaför çıkışı bi baktım arkamda önümde araba allahım ben yandım dedim nasıl çıkcm burdan diye kara kara düşünürken direksiyonn başında buldum kendimi etrafa baktım kimsecikler yok deim tuba korkularının üzerine gidicesin bu bi fursat bi de arabam otomatik...:) neyse arabayı çalıştırdım bi arkaya bi öne bi sağa bi sola yok ddm ben bu işi beceremicem sonra beni tuhafiede bi kız farketti öndeki araba ya çarpınca tabi onlrınmış araba çağırdı abisini adamda aly etti benl bu araba burdan çıkarduı dedi gıcık dedim acemiyim ben çkamadım utandım tabi sonra arabasın çekti bende gitttimm :))))))bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bir günde arabayla yolkda gidiyorum radyo kanallarını değişiyim derken kaldırıma sürterken buldum kendimi bundan hala kocamın haberi yok bu da üüüüüççç
bir günde abah yürüyüşü için yürüş alalnına gitcem yer uzak olduğu için arabayla gidiyordummmm sabahın erken saatleri geri geri gelirken arabanın önünü yanımdaki arabaya sürttüm halbuki arabada park sensörü var salaklık işte ne bakıyon arakana :)))))))) benim maceralarım bu kadar :)))))))))

Kızlar bende araba kullanabiliyorum herşey çok normal problem yok kullanmada ama cesaretim kalmıyor eskisi gibi bir yanım arabayı çalıştır bas gaza gez toz diyor bir yanım sakın yapma yapamazsın diyor ikilemde kalmış durumdayım ((Ne yapıcam ben bilemedim aşarmıyım bu durumu acaba.Bizim arabamız yok evlenmeden önce babamın arabasını kullanırdım oda hep babamla birlikte ve bana şunu bunu yap demeden kullanırdım.Şimdi her tatile gittiğimde cesaret edip kullanmıyorum arabayı ehliyet cüzdanda yatıyor ve sinir oluyorum kendime....Tatilimi otobüslerde geçiriyorum :44::44::44::44:

pratik yapmalısın arkdaşım sem yaaprsınnn biliyorumm ben :)

kızlar bende serüvenimi anlatım nisan 5 inde başaldı sevdam :) ehliyetim yoktu benim daha onu almak için yazıldık kursaa 1 ay bitiiii derslerin tümüne girdim iy bir ögrenciysim yaşım 29 ama ben yeni alcam ehliyeti inş 8 saaat de direksiyon egitimi aldımm son 2 saatim kaldı hocam memnun benden ama direksiyon hakimiyetin az dedi pratik çok yapmalıyım eşimin arabsı yok baabmda var verirsee kyıp çalışmak istiyorum onladaa manuel vitesle başladım otoyolda dail olmak üzeree trafige girdim ama hocamla:)

bi kere geçtin mi direksiyonun başınadevamı gelir sakın bırakma arkadaşım :)

bi kere geçtin mi direksiyonun başınadevamı gelir sakın bırakma arkadaşım :)

inşallah tuğbacımm cesaret etmeye çalışıcam bakalım.Bu arada yoldaki maceraların süpermiş:)) Yanlız benim arabaya sürtüp kaçma bak

valla kızlar eşle araba kullanmayı öğrenmek çok zor.ben sadece kurs zamanı kullanmıştım.7 senedir ehliyetim var ama hiç araba kullanmadım.3 senelik evliyim hep eşime dedim yalvardım ama cesaret edemedi.malı çok kıymetlidir de sonra birgün çok yalvardım ağladım resmen ve basladık kullanmaya.o kadar sakin bir adam olmasına rağmen yinede bağırıyordu panikten.sonraları ben alıştım bayağı kullanmaya basladım ama eşim bu sefer vermemeye basladı arabayı.bir yere gidecek oluyoruz ben kullananyım diyorum olmaz diyor.bayağı bir sürdü bu böyle bende sinirlendim kızdım.dedim ki birgün haberin bile olmayacak alıp gideceğim dedim.inanmadı bana cesaret edemezsin dedi.pazar günydü dedim ki ben kullanayım sen yana gec olmaz dedi.ısrar ettim yalvardım ağladım yine olmaz dedi.çok kızdım senki bu arabayı vermedin bana bugun bende yarın sabah işe arabayı alıp gideceğim görürsün dedim.güldü geçti bana ama ben de dediğimi yaptım sabah kalktım eşimden önce cıkarıjm evden anahtarı aldım sessizce ve yola koyuldum.o gün bugundur kullanıyorum tek basıma hemde heryere gidiyorum.park etmeyi dahi kendi kendime deneye deneye öğrendim.eski arbamız çizik doluydu biraz benden dolayı birazda eski sahibinden dolayı.şimdi onu statık yuksek model bir arac aldık ve bu daha rahat kullanılıyor.eski arabamız hidrolik değildi ve vitesi çok sertti.ama kullanılması zor arabalarda öğrenen kişilerin yeni arabalarda daha iyi olduguna katılıyorum ve inanıyorum.birde kızlar cesaret gerekli tek çıkmak için.1 yıldır kullanıyorum bir kere bile kaza yapmadım yada arabamıza zarar vermedim allah korusun.ama eşim hala yanımda otuturken bağırıp çağırır laf soyler panik yapar korkuyormus benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…