Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

benım ehlıyetım var ama surmeyı bılmıyorum

benimde ehliyet var sürmeyi biliyor fakat trafiğe hiç çıkmamıştım ama artık trafikte kullanmak istiyorum 4 gündür tenha trafikte kullanıyorum kısmetse yakında şehir içinde kullanıcam her gün biraz daha seri kullanıyorum dün sırf geri geri gitme ve park etme üzerinde çalıştım geri fitese takmaktan kolumun hamlamış eşimde bana ya taksiciler neyapsın diyor haklı

selam bu topiği yeni farkettim ihtiyacım var size şubattaki sınavlara girecem ggeçersem benimde ehliyetim olacak sırf eşime inat geçmem lazım o izin vermedi kursa gitmeme benimde çok hevesim vardı ablam ve kardeşlerim hepsi gidiyordu bende takıldım onlara halaa doğru dürüs konuşmuyo benle bu ehliyet konusunda bana yardımcı olmayacakmış yani kızlar hiç kaçarım yok sınavlarıda direksiyonuda geçmem lazım dua edin bana ne oluuurr:))

zaten hırs yaparsan senin için daha iyi eminim sınavı kazanırsın alırsın ehliyetini ama önemli olan ehliyet değil malesef ehliyet kolay sonrası daha önemli sakın ehliyeti aldım nasıl olsa diye araba kullanmamazlık yapma unutursun yoksa ben 18 yaşında ehliyetimi aldım ve bir köşeye attım bazı nedenlerden dolayı kullanma fırsatım olmadı şimdi artık zamanı geldi dedim eşime rica ettim beni çalıştırması için ben daha önce hiç trafiğe çıkmamıştım 4 gün şehir etrafında tenha trafikte kullandım tam artık işlek trafiğe çıkacak arabayı eve ben getirecektimki bir kar bastı yollar buz şu an bekliyorum inşallah 1,2 güne kadar yollardaki buzlar erirde tekrar araba sürmeye başlarım eşine bakma sen devam et cnm yakında oda kabullenecektir zaten artık trafikte sürücülerin yarısı bayan araba kullanmak şart oldu dualarım seninle cnm inşallah ilk sınavda alırsın ehliyetini

eveet, arkadaşlar artık trafikte ben de varım:)

önünüze bakmanın yanı sıra mutlaka ayna kontrolü yapın devamlı olarak, ayrıca yokuş yukarı gibi olan yolda özellikle aynadan arkada biri var mı diye dikkat edelim, yaya olarak da araçların dibinden yürümeyelim mümkünse:)

ayyyyyyyy özellikle şu yolun ortasından yürüyen ve arabanın içine mööö gibi bakıpta kenara çekilmeyen yayalardan nefret ediyorummmmmmmmmmmmmm!!!!!
ya kızlar bugün sahil yolunda sarı ışıkta geçtim ben geçerken belki ışık kırmızı da olmuş olabilir tamda eds nin olduğu yer ceza yemiş olabilirmiyim ... çok üzgünüm

umarım kırmızı olmamıştır ataay, ya da görülmemiştir. saniyeli ışıklara bayılıyorum o yüzden ben:S

görüş alanımızda minibüs varsa her an önümüze direksiyonu kırabilir diye düşünmekte fayda var sanırım. tabii ki sinyalsiz! araya boşluk araç girmesine müsade etmek sizce kötü kalplilik olur mu?:)))

Yanıma koyuyorum ve kapıları kilitliyorum.

kapıları kitlemeden zaten yola çıkamam, korkarım (araç hareket edince kendi kitliyor ama ben ya o sırada bir uğursuz gelse kapıyı açsa diye paranoyadan hemen kitliyorum:)

kapılar kitli olsa da camı kırmaya kalkanlar olduğunu okumuştum ve emniyetin yayınladığı bildirilerde falan oluyormuş sanırım. sürücü koltuğunun arkasına koyuyormuş kimisi ama koltuğu arkaya kaydırsam ne olacak bir de araçtan inmeden çantayı almak istesem. şimdilik sağ koltuğun ayak koyma yeri ama hiç hoşuma gitmiyor, alışmışım yere çanta konmaz söylemine, bereketi kaçar derdi bizim aile büyükleri:)

O kadar stres yapma bence :)

Sağ ön koltuk aynen bende kapıları kitlerim hemen ama ön koltukta da rahat oluyo hatta ben yanıma biri oturuncada çantamı oturanın kucağına veriyorum,cep telefonumda mutlaka gözümün önünde olmalı :) çantamda asla olmaz ...

O kadar stres yapma bence :)

o kadar çok hırsızlık olayı yaşandı ki etrafımda, hırsızlıktan öte çalsın, gitsin ama ben araçtayken onları motive edici bir şey bırakmayayım ortada diye düşünüyorum:)

telefonu zaten bardaklık vb yerlere koyuyorum çantayı da sağ koltuğun önüne olmazsa, ha yanda biri olunca zaten sorun yok dediğin gibi doğrudan kucağına:)))

Aynen bende :))

Selam kızlar
Ben de acemi şöferlerden halaa ilk oturşta şu hızlı kalp çarpıntılarını ve heyecanı durduramyorum..üç dört ay oldu nerdeyse..hergün kullnmıyorum ondanmı oluyor acaba nerdersiniz?.
Bir kaç denemede kaldırıma sıfır park etmeyi bayağ becerdim sayılır..ama hiç avm ye gitmedim bu park olayı yüzünden..yer bulamazsın,girersin çıkamazsın,arabalara sürtme korkusu vs..en iyisi boşver bego diyorum otur otur otrdğun yerde..birde adamın çenesini dinlemek var sonunda..
Eşimin yanlışlıklarda çok sorgulaması canımı sıkıyo..geçen gün kendisinede dedim;hep eleştir sakın taktir etme emi...Sizdede varmı bu gibi durumlar

önceki sayfaları da boş zamanlarda okumanı öneririm. özlü sözlerimizden"kocadan hoca olmaz"o kesin okursun:) iyi bir hoca bulup birkaç kere ders al, sonra da bu kadar mı kolaymış yaaa demek için yine buraya gel e mi

Yorgun savaşcı sağol arkadaşım..diğer sayfalar evet tam benlikmiş doğru söylüyorsun..
Manuel vitesle ders çok aldım,otomatik le kendi arabamda tanıştım, elbetde çok daha kolay geldi..
Ama şu yersiz heyecanları yaşıyorum oda eşimden dolayı sanıyorum..kendmden çok arabaya zarar verme korkusumudur nedir?..Dün oğlumun toplantısı vardı ilk defa arabayla gitdim,cadde işlek bir cadde..okulun karşısnda bulunan açık otoparka bıraktım..3 saat kadar sonra, dönüşte daha çok kasıldım'' deli cesareti benimki nasıl geldim buralara''diye diye evin önüne kazasız belasız geldim çok şükür..Araba sürmek gerçekden çok zevkli birşey yaa...

tebrikler ve maşallah! vites olayı işin teknik işi, teknik konular biraz pratikle herkesin aşacağı konular. ancak trafikte güvenli sürüş hem pratik hem püf noktalarıyla ilgili. eşten/sevgiliden vb hoca olmaz dedikleri boşuna değil. insan bilmezken daha her şeylerine boyun eğiyor ama kendin de bilince o zaman çakışmalar başlıyor, ya karışma bana diyesi geliyor insanın:) ben özel ders almıştım süper bir hocadan, bir günde korkumu yendirdi sağ olsun, hala dua ederim ona:))) sonra da tek tek şehir trafiğine kimle nasıl baş edilir, daha doğrusu kendini zarar görmeden nasıl korursun, zarar vermeden etrafa nasıl var olursun trafikte bunları öğretti. ne ehliyet kursu, ne benimki, ne rahmetli babamdan duymadığım şeylerle:) Misal 4 yol ağzında burun nasıl çıkarılır, yol nasıl alınır, minibüslerden kendini nasıl kollarsın vb:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…