Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

:) ay çok komikmiş. biz insanlar ne der diye de düşünüyoruz da ondan benim park için uğraşmamamın bir nedeni yukarıdan aşağıdan gelenleri bekletmemek başkalarını çok düşünüyoruz ama birazda rahat olmak lazım. sen naptın kullandın mı yakınlarda?

benim anladığım kadarıyla sağa parkederken

öndeki arabanın yakına gidiyorum onun arabasının arka camı benimkinin ön camı gibi olacak. geriye takıyorum. sonra sağa tam kırıyorum kaldırıma doğru yani. 45 dereceye benzer bir açıyla aynaya bakıyorum kaldırıma iki karış falan kala tam ters sola direksiyonu çeviriyorum araba yerine giriyor. sonra ileri takıp biraz gidiyorum burda bazen direksiyonu tam düz bırakamıyorum anlamıyorum tekerlek yamuk kalıyor. sola parkederkende aynısını yapıyorum ama pek olmuyor nedense kapıyı açıp kaldırıma bakıp uğraşıyorum.

bizde eşimle dün akşam bi arkadaşımıza oturmaya gidiyoruz ben kullanıyorum arabayı neyse siteden çıktım tali yoldan ana yola çıkcam sağıma soluma baktım baktım sol taraftan araba geliyor yol biraz dar ve yolun kenarında da park edilmiş arabalar var bende ikimizde geçeriz mantığla kendimi yolun ortasında buldum eşim napıyorsun frene bas bas diye kızıyor bende bastım kullanan da bayanmış kadında şok oldu bende rezil olduğumla kaldım sonra arabayı geri vitese aldım yol verdim hatuna yol onunmuş onunmuş diyorum çünkü daha yeni idrak ettim of allahım :

Olsun, oluyo bunlar..zamanla bizde öğrenicez arkdaşım..
Sizlerin eşleri maşaAllah yine yanınıza oturuyo kullnırken..benimki oturmuyo

benim de başıma geldi anayoldan gidiyordum biri tali yoldan çıkıverdi ama azar yiyen ben oldum eşimden neden frene basmadın korna çalmadın refleks sıfır falan beş on dk azar işittim. yol benim o duracaktı diyorum. çarptıktan sonra mı diyecektin diyor haklı aslında durmam lazımdı hızlı düşünemiyorum ben

erkeklerle yola çıkmak ayrı bi dert zaten ben bana uğursuzluk getiriyormuş gibi hissediyorum sanki eşim yanımda olmasaydı o olay olmayacaktı gibi belki saçma ama hep o yanımdayken oluyor aksi gibi

diket etmelisinn böyle durumlardaa kazlar allah korusun anlık oluyorrr tali yoldan gelen hep yol vermeliiii geçmiş olsun bunlaaa

Arkadaslar bende 30 haziranda sinava giricem teorikten korkmuyorum konulari testleri surekli tekrar ediyorum esim saolsun cok destek oluyo sen kazanirsin falan diye haftada bi gun direksiyonda calistiriyo simdilik iyiyim ama direksiyon sinavinda heyecanlanirim benim esim cok sakin cokta guzel anlatiyo o yanimdayken stres olmuyorum zaten diyo ehliyeti alinca ben isteyken cocukla gezersiniz siz diye ama ben sanki trafige cikamicak gibi hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…