:)Ayynen bnde öyle söylüyorum..ilk açık oto parka bıraktığım zaman çıkışta güvenlkteki adam acemi ve heyecan yaptığımı anlyınca 'sal kendini sal''demşti...töbe töbee...:)aklıma geldkçe gülesim geliyor..
arada sadece 1 gün arabaya dokunmama hakkı tanıyorum kendime, sanki unutacağım her şeyi gibi geliyor, park yerini değiştirmek bile olsa o direksiyona geçilecek!!! :
Allahım!.Yorgunsavaşcı uzat elini çaak çakay ben beynimden şüphe ediyodum tek ben sanıyodum böyle şeyleri ancak düşünebilen,kendimi öyle programlıyorumki dediğin gibi bir gün geçse bari bi arka sokağa bakkala gidiyim heyecan birikmesin içimde,sonra uzun vadede sil baştan oluyor..o panik o heyecan...bu topik aynı duygulrı yaşayan bizleri biraraya getrdği için çok iyi oldu..topik sahibine teşekkürlerimi bir borç bilirim efendim
Geleyim dünkü macerama..Dün sabah kardşimn rahtszlığını duynca apar topar yanına gitmk için hazrlndm..evdn çıkıcam ama ikilemdeyim..arabaylamı taksiylemi.?yolda 15km falan..Allahım br yerden başlmk lazım artık dedim çıktım..İST.yaşayan varsa(avrupa yakası) trafik malum..saat sabah 1o gibi..Neyse sağ şertden ilerlrken girecğim kavşğı kaçırdımmı:18: git babam git bayağ bi sahil turu atdım..bari keyfe keder atsaydım o yolu içim gam yemezdi. .ilk dönüş levhasınıda görmemişim iknci dönşden geri döndüm..eşimin bile kullnmdığı yollrdan gire çıka nasıl geldim benmiydim kullanan başka birimiydi vallahi bilmiyorum..bir kaç korna yedim yemedim değil tabii..kaybolma korkusu panik yaptrdı bana..yıllrca adamın yanında köz köz oturmuşum.. şimdi levhaları ezberliyorum..Akşam eşime( detaylra girmden) gitdğimi söylyince sinirli bir şekilde valla bravo dedi..niye ona haber vermemişim ya başıma oralrda bişey gelsymiş miş ooo..dedim çok sağol yine yanıltmadın beni..
Ay bu adam böyle yaptıkça daha çok hırs basıyo bana yaa..yanlişmı düşünüyorum yoksa..kendimden korkuyorum bu azim ve hevesim bitecek diye..çocuk gibi takdir övgü bekliyorum haksızmıyım
bizde eşimle dün akşam bi arkadaşımıza oturmaya gidiyoruz ben kullanıyorum arabayı neyse siteden çıktım tali yoldan ana yola çıkcam sağıma soluma baktım baktım sol taraftan araba geliyor yol biraz dar ve yolun kenarında da park edilmiş arabalar var bende ikimizde geçeriz mantığla kendimi yolun ortasında buldum eşim napıyorsun frene bas bas diye kızıyor bende bastım kullanan da bayanmış kadında şok oldu bende rezil olduğumla kaldım sonra arabayı geri vitese aldım yol verdim hatuna yol onunmuş onunmuş diyorum çünkü daha yeni idrak ettim of allahım :
bravo canım epey yol gitmişsin tek başına ben kendim gidemiyorum bak o kadar hem trafik olan yerde kullanıyorsun çok güzel yaparsın canım bazen sol şeride geçmek zor oluyor ben geçememiştim bir kavşak ileri gittim ordan bile zor geçtim arabada fazla yoktu ama anayol sola sinyal verdim ama sol şeritte giden benim girmeme izin vermedi bana da geçersem çarpıvereceklermiş gibi geldi oluyor işte. ben de şimdi çocuğun okuluna arabayla mı gitsem yürüyerek mi gitsem hem ikilemdeyim böyle. çok yakın yürüyerek beş dk flan da deneyim için istiyorum ama orasıda kalabalık servisler var karşıdan gelen oluyor insan korkuyor.arada sadece 1 gün arabaya dokunmama hakkı tanıyorum kendime, sanki unutacağım her şeyi gibi geliyor, park yerini değiştirmek bile olsa o direksiyona geçilecek!!! :
Allahım!.Yorgunsavaşcı uzat elini çaak çakay ben beynimden şüphe ediyodum tek ben sanıyodum böyle şeyleri ancak düşünebilen,kendimi öyle programlıyorumki dediğin gibi bir gün geçse bari bi arka sokağa bakkala gidiyim heyecan birikmesin içimde,sonra uzun vadede sil baştan oluyor..o panik o heyecan...bu topik aynı duygulrı yaşayan bizleri biraraya getrdği için çok iyi oldu..topik sahibine teşekkürlerimi bir borç bilirim efendim
Geleyim dünkü macerama..Dün sabah kardşimn rahtszlığını duynca apar topar yanına gitmk için hazrlndm..evdn çıkıcam ama ikilemdeyim..arabaylamı taksiylemi.?yolda 15km falan..Allahım br yerden başlmk lazım artık dedim çıktım..İST.yaşayan varsa(avrupa yakası) trafik malum..saat sabah 1o gibi..Neyse sağ şertden ilerlrken girecğim kavşğı kaçırdımmı:18: git babam git bayağ bi sahil turu atdım..bari keyfe keder atsaydım o yolu içim gam yemezdi. .ilk dönüş levhasınıda görmemişim iknci dönşden geri döndüm..eşimin bile kullnmdığı yollrdan gire çıka nasıl geldim benmiydim kullanan başka birimiydi vallahi bilmiyorum..bir kaç korna yedim yemedim değil tabii..kaybolma korkusu panik yaptrdı bana..yıllrca adamın yanında köz köz oturmuşum.. şimdi levhaları ezberliyorum..Akşam eşime( detaylra girmden) gitdğimi söylyince sinirli bir şekilde valla bravo dedi..niye ona haber vermemişim ya başıma oralrda bişey gelsymiş miş ooo..dedim çok sağol yine yanıltmadın beni..
Ay bu adam böyle yaptıkça daha çok hırs basıyo bana yaa..yanlişmı düşünüyorum yoksa..kendimden korkuyorum bu azim ve hevesim bitecek diye..çocuk gibi takdir övgü bekliyorum haksızmıyım
benim de başıma geldi anayoldan gidiyordum biri tali yoldan çıkıverdi ama azar yiyen ben oldum eşimden neden frene basmadın korna çalmadın refleks sıfır falan beş on dk azar işittim. yol benim o duracaktı diyorum. çarptıktan sonra mı diyecektin diyor haklı aslında durmam lazımdı hızlı düşünemiyorum benbizde eşimle dün akşam bi arkadaşımıza oturmaya gidiyoruz ben kullanıyorum arabayı neyse siteden çıktım tali yoldan ana yola çıkcam sağıma soluma baktım baktım sol taraftan araba geliyor yol biraz dar ve yolun kenarında da park edilmiş arabalar var bende ikimizde geçeriz mantığla kendimi yolun ortasında buldum eşim napıyorsun frene bas bas diye kızıyor bende bastım kullanan da bayanmış kadında şok oldu bende rezil olduğumla kaldım sonra arabayı geri vitese aldım yol verdim hatuna yol onunmuş onunmuş diyorum çünkü daha yeni idrak ettim of allahım :
benim de başıma geldi anayoldan gidiyordum biri tali yoldan çıkıverdi ama azar yiyen ben oldum eşimden neden frene basmadın korna çalmadın refleks sıfır falan beş on dk azar işittim. yol benim o duracaktı diyorum. çarptıktan sonra mı diyecektin diyor haklı aslında durmam lazımdı hızlı düşünemiyorum ben
Olsun, oluyo bunlar..zamanla bizde öğrenicez arkdaşım..
Sizlerin eşleri maşaAllah yine yanınıza oturuyo kullnırken..benimki oturmuyo
arada sadece 1 gün arabaya dokunmama hakkı tanıyorum kendime, sanki unutacağım her şeyi gibi geliyor, park yerini değiştirmek bile olsa o direksiyona geçilecek!!! :
aynen bende ovgu beklıyorum ama nerde . gecen aksam trafıgın yogun oldugu saatte ındık assagıya ama gorsen dıyorkı sen kullanırken ayaklarıma kraplar gırıyor gerılıyorum bır arabayla hıc mesafesız gecıstık gorcektın halını anam cok komıktı sonra bır dar okaga gırdım yaslı kadınlar vardı ortada durdum aman allahım kalkamıyorum kadınlar dalga gecıyor benle sıtresoldum sınırlendım kadın bana nedemesın benbıle senden ıyı kullanıyorum allahım ama ben patlıcan balon gıbı oldum sonra esımle tartıstık ben sana demedımmı al dıye fılan sagolsun alttan aldı o cok ıstıyor ogrenmemı
bizde eşimle dün akşam bi arkadaşımıza oturmaya gidiyoruz ben kullanıyorum arabayı neyse siteden çıktım tali yoldan ana yola çıkcam sağıma soluma baktım baktım sol taraftan araba geliyor yol biraz dar ve yolun kenarında da park edilmiş arabalar var bende ikimizde geçeriz mantığla kendimi yolun ortasında buldum eşim napıyorsun frene bas bas diye kızıyor bende bastım kullanan da bayanmış kadında şok oldu bende rezil olduğumla kaldım sonra arabayı geri vitese aldım yol verdim hatuna yol onunmuş onunmuş diyorum çünkü daha yeni idrak ettim of allahım :
aynen bende ovgu beklıyorum ama nerde . gecen aksam trafıgın yogun oldugu saatte ındık assagıya ama gorsen dıyorkı sen kullanırken ayaklarıma kraplar gırıyor gerılıyorum bır arabayla hıc mesafesız gecıstık gorcektın halını anam cok komıktı sonra bır dar okaga gırdım yaslı kadınlar vardı ortada durdum aman allahım kalkamıyorum kadınlar dalga gecıyor benle sıtresoldum sınırlendım kadın bana nedemesın benbıle senden ıyı kullanıyorum allahım ama ben patlıcan balon gıbı oldum sonra esımle tartıstık ben sana demedımmı al dıye fılan sagolsun alttan aldı o cok ıstıyor ogrenmemı
Kramp olayına çok güldüm,gözümden uyku akıyo hiç bu kadar gülesim yoktu..
Günükgüneşlğin dedği gibi kadınlar seni kesin kıskanmıştır..bizimkilerde camın önünde hazır vaziyetdeler..park ederken uğraşıyorum ya göz ful dışarda tül arkası röntgenliyolar..
Eşin altdan alıyomuş bak daha ne istiyosun..benimki öyle yapsaydı ben ooo
bravo canım epey yol gitmişsin tek başına ben kendim gidemiyorum bak o kadar hem trafik olan yerde kullanıyorsun çok güzel yaparsın canım bazen sol şeride geçmek zor oluyor ben geçememiştim bir kavşak ileri gittim ordan bile zor geçtim arabada fazla yoktu ama anayol sola sinyal verdim ama sol şeritte giden benim girmeme izin vermedi bana da geçersem çarpıvereceklermiş gibi geldi oluyor işte. ben de şimdi çocuğun okuluna arabayla mı gitsem yürüyerek mi gitsem hem ikilemdeyim böyle. çok yakın yürüyerek beş dk flan da deneyim için istiyorum ama orasıda kalabalık servisler var karşıdan gelen oluyor insan korkuyor.
Ama böyle böyle çıkılıyor işte..beş dakka olsun maksat o kontağı çevirmek,arabayla temas kurmak...Bende bugün bi arka sokağıma arabyla gitdim..pratik oluyor yakın mesafeler
canım benim tül arkadası falan değil resmen balkon demirlerine kollarını dayayıp trene bakar gibi bakıyorlar hiç gözlerini de ayırmıyorlar ne görgüsüz insanlar var ben de bakmak istiyorum usta şöförler arabayı döndürürken nasıl manevra yapıyolar nasıl park ediyorlar utanıyorum valla.Kramp olayına çok güldüm,gözümden uyku akıyo hiç bu kadar gülesim yoktu..
Günükgüneşlğin dedği gibi kadınlar seni kesin kıskanmıştır..bizimkilerde camın önünde hazır vaziyetdeler..park ederken uğraşıyorum ya göz ful dışarda tül arkası röntgenliyolar..
Eşin altdan alıyomuş bak daha ne istiyosun..benimki öyle yapsaydı ben ooo
kıskanmıştır o kadınlar seni
hanımlar 30 haziranda sınavım var ehliyett içinnn inşş baaşrırmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?