inşallah canım başarırsın
sen yaparsın canım arkadaşım benim ehliyet 2004 mezunu ama :) kullanmaya kullanmaya unuttum sen sürekli pratik yap
Arkadaslar bende 30 haziranda sinava giricem teorikten korkmuyorum konulari testleri surekli tekrar ediyorum esim saolsun cok destek oluyo sen kazanirsin falan diye haftada bi gun direksiyonda calistiriyo simdilik iyiyim ama direksiyon sinavinda heyecanlanirim benim esim cok sakin cokta guzel anlatiyo o yanimdayken stres olmuyorum zaten diyo ehliyeti alinca ben isteyken cocukla gezersiniz siz diye ama ben sanki trafige cikamicak gibi hissediyorum kendimi
arkadaşlar direksiyon sınavını geçtim perşembe günü gidip kurstan dosyamı alcam ehliyet hemen elime geçer demi trafiğe çıkmak için sabırsızlanıyorum
eweettt hemen alabiliyosun cnm hayırlı olsun darısıda bziee
cok pıs araba kullanırım bence bayanlar erkeklerden daha ıyı kullanıo ya
sadece bayanların araç kullandığı bi trafik düşünsene nekadar güzel olurdutrafik kuralları ihlal edilmezdi,herkez birbirlerine saygılı davranırlardı, dönüşlerde sinyallerini yakar kırmızı ışıkta zortt zortt kornaya basmazlardı
amin canım inş.senin sınavın nezaman
sadece bayanların araç kullandığı bi trafik düşünsene nekadar güzel olurdutrafik kuralları ihlal edilmezdi,herkez birbirlerine saygılı davranırlardı, dönüşlerde sinyallerini yakar kırmızı ışıkta zortt zortt kornaya basmazlardı
inşş diyelimmm böylee birr dünyaa zor vlaa:)
elifciğim arabayı vermese kaçırcam artık başka yolu yok hele bi ehliyet elime geçsin göüşücez
cok pıs araba kullanırım bence bayanlar erkeklerden daha ıyı kullanıo ya
darısı artık yelizimin başınaa (melisdeniz)
yelizcim maalesef türkiyenin heryerinde manzara böyledir ama Erzurum önde gidiyo bu konuda :) trafik çok sıkıntılı burada daha ışık yanmadan arkadan korna seslerini duymak mümkün kavgaalar kırla gidiyo ....bende azıcık pratik yapmam lazım alışmam lazım zor ama gerekli napalım
melisdenizciğim hiç korkma bende çok korkuyordum nasıl olucak nasıl geçicem diye iki ay bile sürmedi hepsini geçtimasıl iş şimdi başlıyo trafiğe nasıl çıkıcam
beklerim cnm arkdaşım benimmm herzamn kapım açık sana ailene tanışırlar eşlerde hem,benim iki tane can ciğer arkadaşlarım tanıştırayım sizi melisdeniz (yeliz) eylülbarış (eda) sizde tanışın ikinizide çok seviyorum bu kadınlar kulubu sayesinde çok yakın arkadaşlarım oldu edacığımla zaten ailecek görüşüyoruz kaç senedir... ankaradan geçerken yelizede uğrıcam inşallah vaktim olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?