Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

inşallah canım başarırsın

inaşşah canımm çok saoll

sen yaparsın canım arkadaşım benim ehliyet 2004 mezunu ama :) kullanmaya kullanmaya unuttum sen sürekli pratik yap

:) güzel arkdaşımm inşş baaşarım vlaa sınavada aaz kaldı ama direksiyon bakalım nasıl olcak haftalık derslerim biti pratik yaapmam lazım işte arabayalaa:)

sende bendensinn aynı gircezz sınavaa başarılşar

arkadaşlar direksiyon sınavını geçtim perşembe günü gidip kurstan dosyamı alcam ehliyet hemen elime geçer demi trafiğe çıkmak için sabırsızlanıyorum

Son düzenleme:
cok pıs araba kullanırım bence bayanlar erkeklerden daha ıyı kullanıo ya

sadece bayanların araç kullandığı bi trafik düşünsene nekadar güzel olurdu trafik kuralları ihlal edilmezdi,herkez birbirlerine saygılı davranırlardı, dönüşlerde sinyallerini yakar kırmızı ışıkta zortt zortt kornaya basmazlardı

edoşum asfaltın anasını ağlatalım :))) ehliyetin hemen geçer eline amaaaa erzurumda kullanmak ne kadar zor sen çok iyi biliyon :) talip abi arabayı bırakırsa sana gezeriz artık :))))))))))))))

inşş diyelimmm böylee birr dünyaa zor vlaa:)

Son düzenleme:
inşş diyelimmm böylee birr dünyaa zor vlaa:)

yelizcim maalesef türkiyenin heryerinde manzara böyledir ama Erzurum önde gidiyo bu konuda :) trafik çok sıkıntılı burada daha ışık yanmadan arkadan korna seslerini duymak mümkün kavgaalar kırla gidiyo ....bende azıcık pratik yapmam lazım alışmam lazım zor ama gerekli napalım

melisdenizciğim hiç korkma bende çok korkuyordum nasıl olucak nasıl geçicem diye iki ay bile sürmedi hepsini geçtim asıl iş şimdi başlıyo trafiğe nasıl çıkıcam

elifciğim arabayı vermese kaçırcam artık başka yolu yok hele bi ehliyet elime geçsin göüşücez

ahahahhah tabii talip abi sesiz adam çök tepesine olmadı arabayıda kaçırr allah iyiliğini versin emii :)))) görüşelim bebişimm gelin bi gün oturmaya :)

benim iki tane can ciğer arkadaşlarım tanıştırayım sizi melisdeniz (yeliz) eylülbarış (eda) sizde tanışın ikinizide çok seviyorum bu kadınlar kulubu sayesinde çok yakın arkadaşlarım oldu edacığımla zaten ailecek görüşüyoruz kaç senedir... ankaradan geçerken yelizede uğrıcam inşallah vaktim olursa

araba kullanmaya babasının kucağında başlayanlardan olduğum için sıkıntı yok

darısı artık yelizimin başınaa (melisdeniz)

aminn elifimm:)

yap cnm praitk mutlaka unutmaa arab sürmek gereklii oluyorr boş arazilerde dene arkfdaşım:)

melisdenizciğim hiç korkma bende çok korkuyordum nasıl olucak nasıl geçicem diye iki ay bile sürmedi hepsini geçtim asıl iş şimdi başlıyo trafiğe nasıl çıkıcam

inşşş eylülcüm kolayca geçerbilir ehiyetimi alırım tarfige zamnla tecrübeyle alakalı bir durumm 1 yıla kalmzz pilot oluruzz:))inş

beklerim cnm arkdaşım benimmm herzamn kapım açık sana ailene tanışırlar eşlerde hem,

memenun oldumm eylülcümm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…