sadece bayanların araç kullandığı bi trafik düşünsene nekadar güzel olurdutrafik kuralları ihlal edilmezdi,herkez birbirlerine saygılı davranırlardı, dönüşlerde sinyallerini yakar kırmızı ışıkta zortt zortt kornaya basmazlardı
kızlar ben bugün tekrardan arabayı kullanmaya cesaret ettim ve sonuçççç süper gayet iyiydim.. yaklaşık 5 yıldır kullanmadığım için ilk kulandığım gün faciaydı çok panikledim ama bugün daha bi cesur oturdum direksiyon başına .....2 tane oğlum var ilk kulandığım gün çocukalrın araba koltukalrını takmamıştık kucakta olduğu için sanırım panik yaptım ama bugün ikisinide arka koltuğa bağladık eşimde yanımda çok güzel kullandım...bu arada eşim en büyük destekçim
kızlar ben bugün tekrardan arabayı kullanmaya cesaret ettim ve sonuçççç süper gayet iyiydim.. yaklaşık 5 yıldır kullanmadığım için ilk kulandığım gün faciaydı çok panikledim ama bugün daha bi cesur oturdum direksiyon başına .....2 tane oğlum var ilk kulandığım gün çocukalrın araba koltukalrını takmamıştık kucakta olduğu için sanırım panik yaptım ama bugün ikisinide arka koltuğa bağladık eşimde yanımda çok güzel kullandım...bu arada eşim en büyük destekçim
başkasına muhtaç olmak çok zor zaten insanın gücüne gidiyor. araba kapının önünde ordan oraya yürü kan ter içinde yazın zor oluyor. dolmuşa binsek durağa git bekle inince tekrar yürü. Allahım usta şöför olabilmeyi nasip etsin.bende son 1 yıldır aktif araça kullananlardanım bekarken arabam yoktu sonra evlilik hamilelik doğum sonrasında eş baskısı kullanamazsın ben sana öğretemem(ehliyetimi 18 imde aldım) ben sürüyorum ya vs vs beynimi şey etti tabiri caizse inat ettim kafamın dikine gittim çıktım trafiğe uzak tefek çizikleirm haricinde hiçç soru yaşamadım araba kullanmak özellikle çocuklu anneler için büyük rahatlık vallahiii kimseye muhtaç değilimm
otomatik viteste böyle sorun yok hiçof ben napcam yaolmuyo cok seviyorum ama kullanamıyorum sürekli gaz fren debryj karıştırıyorum erkek arkadaşım ceza veriyo 1 ay şimdi alfabetik sıraya koydum sayıyorum gülüyo hıızı cok severim ama nedense korkuyorum araba görünce direksyonu bırakıyorum ya napmalıyım
of ben napcam yaolmuyo cok seviyorum ama kullanamıyorum sürekli gaz fren debryj karıştırıyorum erkek arkadaşım ceza veriyo 1 ay şimdi alfabetik sıraya koydum sayıyorum gülüyo hıızı cok severim ama nedense korkuyorum araba görünce direksyonu bırakıyorum ya napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?