Otomobil Kullanan Bayanlar Kulübü

evet sana katılıyorum yeni yeni trafiğe çıktığım için biraz zorlanıyorum erkek sürücüler kornaya basıyor sürekli deli oluyorum

kızlar ben bugün tekrardan arabayı kullanmaya cesaret ettim ve sonuçççç süper gayet iyiydim.. yaklaşık 5 yıldır kullanmadığım için ilk kulandığım gün faciaydı çok panikledim ama bugün daha bi cesur oturdum direksiyon başına .....2 tane oğlum var ilk kulandığım gün çocukalrın araba koltukalrını takmamıştık kucakta olduğu için sanırım panik yaptım ama bugün ikisinide arka koltuğa bağladık eşimde yanımda çok güzel kullandım...bu arada eşim en büyük destekçim

bende son 1 yıldır aktif araça kullananlardanım bekarken arabam yoktu sonra evlilik hamilelik doğum sonrasında eş baskısı kullanamazsın ben sana öğretemem(ehliyetimi 18 imde aldım) ben sürüyorum ya vs vs beynimi şey etti tabiri caizse inat ettim kafamın dikine gittim çıktım trafiğe uzak tefek çizikleirm haricinde hiçç soru yaşamadım araba kullanmak özellikle çocuklu anneler için büyük rahatlık vallahiii kimseye muhtaç değilimm

canımm arkdaşım eliffimm aferin ksı sanaa başracanıı biliyorum ben zatennnnn iki çoçukla zorlansanda olmuş bakk çok pratik yappp pilot ol :))

canım süpersin valla sana tebrik koyuyorum

selam kızlar nasıl gidiyor araba kullanıyor musunuz? ben dün çıktım yoldan tek arabanın döneceği bir yerde iki araba karşılaştık tabi karşı taraf hep benden bekliyor geri çekilmemi geri çekilsemde yol tek araçlık çünkü yanlara park etmişler orda biraz sıkıntı yaşadım. adam geri çekildi ben geçtim artık. bugünde çıktım gittiğim dükkanın önünde gölgede iki aracın arasında park yeri vardı ben giremedim hiç öyle park etmedim. ben de yolun karşı tarafına güneşe bırakıverdim mecbur. aslında bir denemek lazım. bu hayatta cesaret herşeymiş.

başkasına muhtaç olmak çok zor zaten insanın gücüne gidiyor. araba kapının önünde ordan oraya yürü kan ter içinde yazın zor oluyor. dolmuşa binsek durağa git bekle inince tekrar yürü. Allahım usta şöför olabilmeyi nasip etsin.

kizlar ben de 17 mayistan beri trafikteyim. arabayi da 14 unde aldik ama kullanmayi bilmedigim icin is yerimin otoparkina kadar galericiye parkettirdim adam cok sasirmisti siz gotururmusunuz dedigimde aslinda belki ben biraz daha sansliyim cunku ailemizde ehliyeti olan ilk kisiyim.trafige ailemle ciktiimda onlar da araba kullanmayi bilmedikleri icn bana karisamiolar

of ben napcam ya olmuyo cok seviyorum ama kullanamıyorum sürekli gaz fren debryj karıştırıyorum erkek arkadaşım ceza veriyo 1 ay şimdi alfabetik sıraya koydum sayıyorum gülüyo hıızı cok severim ama nedense korkuyorum araba görünce direksyonu bırakıyorum ya napmalıyım

30 haziranaa az kaldı :))) sınav stresi bitseydi birr arabayla dün çıktımm fena deilmmm ama u dönüşünde zorlandım azıcık ama yaptımm:)

selam kızlar bugün iki kere park etmeye çalıştım iki arabanın arasına birisi marketin önündeydim birisi evin önünde kan ter içinde kaldım yok bir türlü yanaştıramadım kaldırıma özel ders alan falan var mı aranızda hoca nasıl tarif ediyor acaba?

otomatik viteste böyle sorun yok hiç

bence bi süre hem kendi sağlığın hemde başkalarının sağlığı için tarfiğe çıkma pedalları karıştırmak ve panik olunca direksiyonu bırakmak ölümcül hata allah korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…